• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Rahmimizde genişliyo ya onun etkisi gibi sanki ama valla büyüdü 😂😂
Bebıs bır ıkı cm olabılır ama sonucta bunun yanında plesantası kesesı suyu onlarda bı alan kaplıyor ufakta olsa bellı edebılır yanı ☺️Barız 15 haftalarda daha net olur benım aksamları cok cıkıyor 😂

Gunaydin arkadaslar
Cumrtrsi hamileligimi 50 ile ogrenmistim bgun pembe lekelenmem oldu biraz hala devam ediyor yarim saat oldu. Sildikce geliyor sadece. Bu sekilde yasayan oldumu suan sanirim adet donemindeyim. Normalmi acaba bu yoksa kimyasalmi

Zaten sevmezlerki kendi çocukları hariç. En iyisini yapmışsın. Hergun kızlarına gider akrabalara gider kadın yerinde durmuyor. Birde soğuk nevaleler bir gram sıcaklık sevgi yok görmedim.
Yüze piyas sever gibi yapar bizimki. Allah ın her günü burda çocuk sevme bahanesiyle akşama da kocası işten gelir buraya yemek çay sonra eveee. Ama bu aralar aramız açık çok sık gelemiyorlar şükür.

Dolap yanında gardroba da bak mutlaka orda sagıcıdan komısyon kesmedıgı ıcın ındırım daha cok yapıyolar mutlaka bulursun emın ol 😂 bulduğunu da yapıstır 😂 ben aldıgım arabayı koyayım bak gelınce ıncelerım yorum yaparım cybex travelde hangı model bılemedım ama cybex guzel markadır
Dolap gardrob let go hepsine bakacağım😀kraft da iyi marka diyorlar

Günaydın. Hayırlı kandiller kızlar 🙏🏻
Yaa ne güzel alışveriş konuları en sevdiğim 😍 Zaman geçse de başlasak.
Benim aklımda da babybjörn ve 4 moms mamaroo almak var. Arkadaşım ikisinden de çok memnun kalmıştı oğlu bebekken. Hatta bu ikisi olmasa ben annelik yapamazmışım diyordu hep. Çocuğun sevmesine de bağlı tabii umarım bizim bıdık da sever 🙏🏻🥹

Yüze piyas sever gibi yapar bizimki. Allah ın her günü burda çocuk sevme bahanesiyle akşama da kocası işten gelir buraya yemek çay sonra eveee. Ama bu aralar aramız açık çok sık gelemiyorlar şükür.
Bizimkilerde aynı olacak sanırım çocuk bahanesiyle kocasıyla hergün eve gelirler. Düşüncesi bile kötü. Lohusa dönemimde gelirlerse hergün söylenirim dinlencem çocukla ilgilencem sonuçta evimde rahat edemessem söylenirim çünkü düşünüceklerini sanmıyorum rahatsız etmeyelim diye.

Bizimkilerde aynı olacak sanırım çocuk bahanesiyle kocasıyla hergün eve gelirler. Düşüncesi bile kötü. Lohusa dönemimde gelirlerse hergün söylenirim dinlencem çocukla ilgilencem sonuçta evimde rahat edemessem söylenirim çünkü düşünüceklerini sanmıyorum rahatsız etmeyelim diye.
Canım onlar kendilerine yine bir yol buluyorlar ee biz bebeğe bakalım sen bulaşığını yemeğini hallet diyorlar. biz yemeği falan yapalım sen bebeğinle rahat ilgilen demek dururken. İlk doğumda annem geldi 10 gün kaldı yemeği bulaşığı temizliği herşeyiyle ilgilendi anne gibisi yok. Bu sefer farklı olmasını umut ediyorum sadece umarım istediğim gibi ilerler süreç 🙏

D dra21 inanamazzssınn ama randevu buldum :D cok salak sıstem oylesıne gırıp bakayım dedım acık randevular bana bıldırım gelmemıs talep olusturdugum halde demekkı ondan ben goremıyorum , 22.03 geri sayım baslasın :)

Ay ben bunları gördükçe ağlıyorum 😂
192F1E12-2D93-4F08-9E53-FEC70796C7E3.png

Hayırlı kandiller kızlar şu mübarek kandil günü hürmetine Rabbim bebişlerimizi sağlıkla bize kavuştursun inşallah dualarınız kabul olsun
Amin canım Hepimizc sağlıklı güzel haberler almak nasip olsun rabbim olmayanlara da hayırlısıyla nasip etsin inşallah .

Back