- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 33
- 28
Rahmimizde genişliyo ya onun etkisi gibi sanki ama valla büyüdüYa benim de aynı durum. Ama bebişler daha çok minnak yaaaa o şişlik bebiş mi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahmimizde genişliyo ya onun etkisi gibi sanki ama valla büyüdüYa benim de aynı durum. Ama bebişler daha çok minnak yaaaa o şişlik bebiş mi bilmiyorum
Keske kuzum ama yapcak bısey yok gıbıAnladım kuzum keske bu süreçleri evde geçiriyor olabilseydik yani daha rahat geçirebilseydik
Bebıs bır ıkı cm olabılır ama sonucta bunun yanında plesantası kesesı suyu onlarda bı alan kaplıyor ufakta olsa bellı edebılır yanı Barız 15 haftalarda daha net olur benım aksamları cok cıkıyorRahmimizde genişliyo ya onun etkisi gibi sanki ama valla büyüdü
İnşallah canımCok geçmiş olsun. Çabuk iyileşir inşallah
Yüze piyas sever gibi yapar bizimki. Allah ın her günü burda çocuk sevme bahanesiyle akşama da kocası işten gelir buraya yemek çay sonra eveee. Ama bu aralar aramız açık çok sık gelemiyorlar şükür.Zaten sevmezlerki kendi çocukları hariç. En iyisini yapmışsın. Hergun kızlarına gider akrabalara gider kadın yerinde durmuyor. Birde soğuk nevaleler bir gram sıcaklık sevgi yok görmedim.
Dolap gardrob let go hepsine bakacağımkraft da iyi marka diyorlarDolap yanında gardroba da bak mutlaka orda sagıcıdan komısyon kesmedıgı ıcın ındırım daha cok yapıyolar mutlaka bulursun emın ol bulduğunu da yapıstır ben aldıgım arabayı koyayım bak gelınce ıncelerım yorum yaparım cybex travelde hangı model bılemedım ama cybex guzel markadır
eskının ıyı saglam markalarından aynen benım ısteklerımız karsılıyor bakalım bugun gelır de begenırım ınsallah kullanısını daDolap gardrob let go hepsine bakacağımkraft da iyi marka diyorlar
kotuyu dusunme kotuyu dusunme bugun bol bol olumlu pozıtıf guzel dualar et :)Kizlar gunaydinn ruyamda kanamam oluyordu bebegim yine ölyordu cok etkilendim
Ay vallahi o popişi ısırmayı planlıyorum kıyabilirsem bakalımO büyüyen canlılar doğsun yicez zaten o kolları bacakları bu kadar eziyetin hıncını öperek çıkarmalıyız
Bizimkilerde aynı olacak sanırım çocuk bahanesiyle kocasıyla hergün eve gelirler. Düşüncesi bile kötü. Lohusa dönemimde gelirlerse hergün söylenirim dinlencem çocukla ilgilencem sonuçta evimde rahat edemessem söylenirim çünkü düşünüceklerini sanmıyorum rahatsız etmeyelim diye.Yüze piyas sever gibi yapar bizimki. Allah ın her günü burda çocuk sevme bahanesiyle akşama da kocası işten gelir buraya yemek çay sonra eveee. Ama bu aralar aramız açık çok sık gelemiyorlar şükür.
Günaydın canım. Allah korusun. İyi düşün iyi olsunKizlar gunaydinn ruyamda kanamam oluyordu bebegim yine ölyordu cok etkilendim
Canım onlar kendilerine yine bir yol buluyorlar ee biz bebeğe bakalım sen bulaşığını yemeğini hallet diyorlar. biz yemeği falan yapalım sen bebeğinle rahat ilgilen demek dururken. İlk doğumda annem geldi 10 gün kaldı yemeği bulaşığı temizliği herşeyiyle ilgilendi anne gibisi yok. Bu sefer farklı olmasını umut ediyorum sadece umarım istediğim gibi ilerler süreçBizimkilerde aynı olacak sanırım çocuk bahanesiyle kocasıyla hergün eve gelirler. Düşüncesi bile kötü. Lohusa dönemimde gelirlerse hergün söylenirim dinlencem çocukla ilgilencem sonuçta evimde rahat edemessem söylenirim çünkü düşünüceklerini sanmıyorum rahatsız etmeyelim diye.
Amin canım Hepimizc sağlıklı güzel haberler almak nasip olsun rabbim olmayanlara da hayırlısıyla nasip etsin inşallah .Hayırlı kandiller kızlar şu mübarek kandil günü hürmetine Rabbim bebişlerimizi sağlıkla bize kavuştursun inşallah dualarınız kabul olsun
Insallah kuzum eve gidince edicem. Bilincalti yapmis bendekotuyu dusunme kotuyu dusunme bugun bol bol olumlu pozıtıf guzel dualar et :)
Ilk bebegimi kaybettigimin bir gun oncesi ruya gormustum o yuzden korkuttu heniGünaydın canım. Allah korusun. İyi düşün iyi olsun