İnsanın kendi annesi gibi yok malesef ben annemi 2004 yılında kaybettim olsaydı çok farklı olurdu herşey. Ama ilk 1 sene hergün gelirlerse söylerim oğluna özellikle lohusa dönemimde açıkça söylerim. Ben kendi kızları değilim rahat edeyim yanlarında. Abim bile gelmeyiz 3 ay diyor bekar adam akıl ediyorda onlar etmezler.Annenin varlığı bile yeter onlara şanslısın bir nebze benden. Bu nedir ya dip dibe her dakika ben kendi aileme bile haftada bir anca görüşüyoruz. İŞten geliyorum yorgun oluyorum. İlk zamanlar çok söylendiler akşam gelin oturun tabi yemek bulaşık vs ben yorgun olucam bide işmi yapıcam. Hafta sonuda temizliğe çağırdu kaç kere kayınbaba gelmiyorum dedim benimde evim işim var. Paraları var kadın tutsunlar hergün kızşarı geliyor yiyip içiyorlar bende temizliğe gidicem yok öyle dünya. Gelin demek köle demek onların gözlerinde. Temizliğe gitmiyorum diye görümcelerde arayıp sormaz beni 5 defa tüp bebek operasyonlar geçirdim oralı olmadılar. Allah büyük diyorum. Eşim allahtan yanımda duruyor. Yoksa ayrılmıştık şimdiye. Herseyin Hayırlısı gerçekten.Canım onlar kendilerine yine bir yol buluyorlar ee biz bebeğe bakalım sen bulaşığını yemeğini hallet diyorlar. biz yemeği falan yapalım sen bebeğinle rahat ilgilen demek dururken. İlk doğumda annem geldi 10 gün kaldı yemeği bulaşığı temizliği herşeyiyle ilgilendi anne gibisi yok. Bu sefer farklı olmasını umut ediyorum sadece umarım istediğim gibi ilerler süreç