• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım onlar kendilerine yine bir yol buluyorlar ee biz bebeğe bakalım sen bulaşığını yemeğini hallet diyorlar. biz yemeği falan yapalım sen bebeğinle rahat ilgilen demek dururken. İlk doğumda annem geldi 10 gün kaldı yemeği bulaşığı temizliği herşeyiyle ilgilendi anne gibisi yok. Bu sefer farklı olmasını umut ediyorum sadece umarım istediğim gibi ilerler süreç 🙏
İnsanın kendi annesi gibi yok malesef ben annemi 2004 yılında kaybettim olsaydı çok farklı olurdu herşey. Ama ilk 1 sene hergün gelirlerse söylerim oğluna özellikle lohusa dönemimde açıkça söylerim. Ben kendi kızları değilim rahat edeyim yanlarında. Abim bile gelmeyiz 3 ay diyor bekar adam akıl ediyorda onlar etmezler.Annenin varlığı bile yeter onlara şanslısın bir nebze benden. Bu nedir ya dip dibe her dakika ben kendi aileme bile haftada bir anca görüşüyoruz. İŞten geliyorum yorgun oluyorum. İlk zamanlar çok söylendiler akşam gelin oturun tabi yemek bulaşık vs ben yorgun olucam bide işmi yapıcam. Hafta sonuda temizliğe çağırdu kaç kere kayınbaba gelmiyorum dedim benimde evim işim var. Paraları var kadın tutsunlar hergün kızşarı geliyor yiyip içiyorlar bende temizliğe gidicem yok öyle dünya. Gelin demek köle demek onların gözlerinde. Temizliğe gitmiyorum diye görümcelerde arayıp sormaz beni 5 defa tüp bebek operasyonlar geçirdim oralı olmadılar. Allah büyük diyorum. Eşim allahtan yanımda duruyor. Yoksa ayrılmıştık şimdiye. Herseyin Hayırlısı gerçekten.

Kızlar Az önce Hastaneden geldim, dünde söylemişdim 15 gün gecikmişdi reglim test yapmışdım evde pozitif gözüküyordu, bu günde ultrasona girdim Hic bir şey gözükmediğini söyledi bende o zaman kan testi vereyim o zaman gözükür belki dedim . Kan testi verdim yarın sonucları cıkacak, acaba neden böyle oldu hamile değilmiyim o zaman hesaplamama göre 7haftalık olması gerekiyordu 5 haftalıkdan sonrada zaten ultrasonda gözüküyor

Merhaba kızlar, perşembe kontrolüm var çift embriyo konulmuştu biri tutmuş biri boş kese gözükmüştü,dr 15 gün sonraya kontrol için çağırdı perşembe günü kontrole gidicem çok korkuyorum çok fazla endişeliyim ilk kez bir tedavimde pozitif görüp kalp atışını duyduk, gecen haftalarda belirtilrim çok fazlaydı mide ağrısı halsizlik birde regl günü lekelenmem olmuştu çok hafif çok şükür geçti ama yinede kendimi iyi hissedince korkuyorum çok fazla hep kötü olursa diye kendimi teselli ediyorum. Nasıl geçicek bu korkular.bundan önceki tedavi de kimyasal oldu hiç bu kadar ilerlememiştik. Bu transfer sonrasında da beta yükseldi sonra düşmeye başladı biz dedik bu kezde olmadı 2 günde bir kan verdik sonra düşen beta bir anda yükselmeye başladı öyle şaşırdık ki bir anda ağlarken gülüyorduk. Hep bunların etkisinde kaldım normal hayatımı engelliyor.
Nasıl yapıcam ben.

Gunaydin arkadaslar
Cumrtrsi hamileligimi 50 ile ogrenmistim bgun pembe lekelenmem oldu biraz hala devam ediyor yarim saat oldu. Sildikce geliyor sadece. Bu sekilde yasayan oldumu suan sanirim adet donemindeyim. Normalmi acaba bu yoksa kimyasalmi
Günaydın canım lütfen endişelenme bugün aynı saatlerde bir daha kan ver artışa bak veyahut bir jinekologdan randevu al git anlat durumunu inşallah bebeğin seninledir 🌸🌸

Kızlar Az önce Hastaneden geldim, dünde söylemişdim 15 gün gecikmişdi reglim test yapmışdım evde pozitif gözüküyordu, bu günde ultrasona girdim Hic bir şey gözükmediğini söyledi bende o zaman kan testi vereyim o zaman gözükür belki dedim . Kan testi verdim yarın sonucları cıkacak, acaba neden böyle oldu hamile değilmiyim o zaman hesaplamama göre 7haftalık olması gerekiyordu 5 haftalıkdan sonrada zaten ultrasonda gözüküyor
Geç döllenme olabilir belki

Merhaba kızlar, perşembe kontrolüm var çift embriyo konulmuştu biri tutmuş biri boş kese gözükmüştü,dr 15 gün sonraya kontrol için çağırdı perşembe günü kontrole gidicem çok korkuyorum çok fazla endişeliyim ilk kez bir tedavimde pozitif görüp kalp atışını duyduk, gecen haftalarda belirtilrim çok fazlaydı mide ağrısı halsizlik birde regl günü lekelenmem olmuştu çok hafif çok şükür geçti ama yinede kendimi iyi hissedince korkuyorum çok fazla hep kötü olursa diye kendimi teselli ediyorum. Nasıl geçicek bu korkular.bundan önceki tedavi de kimyasal oldu hiç bu kadar ilerlememiştik. Bu transfer sonrasında da beta yükseldi sonra düşmeye başladı biz dedik bu kezde olmadı 2 günde bir kan verdik sonra düşen beta bir anda yükselmeye başladı öyle şaşırdık ki bir anda ağlarken gülüyorduk. Hep bunların etkisinde kaldım normal hayatımı engelliyor.
Nasıl yapıcam ben.
Canım iki kayıp ben de yaşadım inan o kadar iyi anlıyorum ki ruh halini. 1,5 yıldır her ay ha oldu ha olacak diye hop oturup hop kalkmak nedir çok iyi biliyorum. Sakin ol inancın varsa dua et kendi kendine hep ne kadar güçlü olduğunu zamanı gelince ne kadar iyi bir anne olacağını hatırlat bebeğin seninle şu an bunu düşün o kalp atışını hiç duyamayanları düşün bu bir nimet bizim sahip olduğumuz 🌸 eminim bir sorun yoktur perşembe günü sana el sallayacak bebişin ultrasonda

Kizlar gunaydinn ruyamda kanamam oluyordu bebegim yine ölyordu 😔 cok etkilendim
Benim öyle bir tecrübem olmadığı halde rüyalarımı görsen ağlarsın 🥹
Hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce de kabus görmüştüm genelde hep kötü şeyler görüyorum. Birebir yaşamadım ama sürekli burayı okuduğum için ve buraya da genellikle derdi olan problem yaşayan insanlar yazdığı için bilinçaltım tam bir cümbüş.
Bilinçaltı rüyası hepsi ve hormonlardan dolayı yüzeye çıkıyor hiç canını sıkma kuzum

D dra21 inanamazzssınn ama randevu buldum :D cok salak sıstem oylesıne gırıp bakayım dedım acık randevular bana bıldırım gelmemıs talep olusturdugum halde demekkı ondan ben goremıyorum , 22.03 geri sayım baslasın :)
Evet talep açılıyor ama bazen bildirim gelmiyor sistemin aksaklığı işte 😂 oh randevu bulman iyi oldu iptal olmasında yeter istediğin doktor mu

Nasılsınız şimdi?

Ben 5. Hafta basladım. 8. Haftadayım hala devam ediyorum. 2 hafta gunde 2 kere kullandım ve yatak istiharati verdi. Sonra ayaklanmama ızın verdı ama yine yorulmak ve iş yapmak yok dedi 1’e düşürdü.
Anladım kanamanız mı olmuştu

Hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce de kabus görmüştüm genelde hep kötü şeyler görüyorum. Birebir yaşamadım ama sürekli burayı okuduğum için ve buraya da genellikle derdi olan problem yaşayan insanlar yazdığı için bilinçaltım tam bir cümbüş.
Bilinçaltı rüyası hepsi ve hormonlardan dolayı yüzeye çıkıyor hiç canını sıkma kuzum
Bir yandan işle ilgili saçma sapan rüyalar görüyorum sürekli bir yandan da bebekle ilgili. Yahu altı üstü çalışan bir kadın olarak hamilelik yaşıyorum her gün binlerce kadının yaşadığı şey. Niye bu kadar ağır geçiriyorum anlamıyorum, kendime kızıyorum bazen. Rahat bırakamıyorum kendimi bir türlü, sanki her şeyi tek başıma tam etmek, dünyayı sıkıp suyunu çıkarmak zorundayım.

Canım iki kayıp ben de yaşadım inan o kadar iyi anlıyorum ki ruh halini. 1,5 yıldır her ay ha oldu ha olacak diye hop oturup hop kalkmak nedir çok iyi biliyorum. Sakin ol inancın varsa dua et kendi kendine hep ne kadar güçlü olduğunu zamanı gelince ne kadar iyi bir anne olacağını hatırlat bebeğin seninle şu an bunu düşün o kalp atışını hiç duyamayanları düşün bu bir nimet bizim sahip olduğumuz 🌸 eminim bir sorun yoktur perşembe günü sana el sallayacak bebişin ultrasonda
Öyle bugünlere şükürler olsun herşeyin hayırlısını veren Rabbim verende alanda Allahım işler böyle uzadıkça endişe hep artıyor ve artarak devam edecek bunada anne denilecek çok zor Allahım sizlerede sabırlar versin. 4. tedavim Rabbim arattırmasın herşeyin en güzelini şu mübarek günde Allahım kendi gönlünden bizlere hayırlısını nasip etsin. Zor günler geçiriyoruz zor zamanlar herşey hep endişe halinde yaşar olduk korkuyoruz herşeyden. İnşallah hepsi güzel olur. Belirti aramak gerek mi 8+2 oldum

Evet talep açılıyor ama bazen bildirim gelmiyor sistemin aksaklığı işte 😂 oh randevu bulman iyi oldu iptal olmasında yeter istediğin doktor mu
Dıgerının tayını cıktı bu ıkıncı tercıhım olan ama ıyı bı doktor kesınlıkle , ilkkez gıdıcem bakalım ☺️ O sıstemın ben emı neysekı ıstedıgım tarıhlere denk geldı oyuzden memnunum suan ☺️ Tek sorun ayın 22 sıne daha cooook var 😂

Bir yandan işle ilgili saçma sapan rüyalar görüyorum sürekli bir yandan da bebekle ilgili. Yahu altı üstü çalışan bir kadın olarak hamilelik yaşıyorum her gün binlerce kadının yaşadığı şey. Niye bu kadar ağır geçiriyorum anlamıyorum, kendime kızıyorum bazen. Rahat bırakamıyorum kendimi bir türlü, sanki her şeyi tek başıma tam etmek, dünyayı sıkıp suyunu çıkarmak zorundayım.
Yapma kendine herşey olacağına varıyor sen kendini iyi düşün biz elimizden ne gelirse yapıyoruz. Stresli günler hepsi geçicek biraz daha kafanı dağıtacak şeylerle uğraş güzel olsun. tabi bunu söylerken ben ne kadar yapabiliyorum.

Öyle bugünlere şükürler olsun herşeyin hayırlısını veren Rabbim verende alanda Allahım işler böyle uzadıkça endişe hep artıyor ve artarak devam edecek bunada anne denilecek çok zor Allahım sizlerede sabırlar versin. 4. tedavim Rabbim arattırmasın herşeyin en güzelini şu mübarek günde Allahım kendi gönlünden bizlere hayırlısını nasip etsin. Zor günler geçiriyoruz zor zamanlar herşey hep endişe halinde yaşar olduk korkuyoruz herşeyden. İnşallah hepsi güzel olur. Belirti aramak gerek mi 8+2 oldum
Bak sekiz haftalık olmuş bile bebişin bende meme hassasiyeti dışında en ufak belirti yok ama bebeğim sağlıklı gözüküyor çok şükür iki gün önce gördüm kalbi hala gümbür gümbür atıyordu sen de içini ferah tut canım iyi olacağız hep birlikte ☺️

Insallah canim amaan ruyadir dedim gectim ztn

Yapma kendine herşey olacağına varıyor sen kendini iyi düşün biz elimizden ne gelirse yapıyoruz. Stresli günler hepsi geçicek biraz daha kafanı dağıtacak şeylerle uğraş güzel olsun. tabi bunu söylerken ben ne kadar yapabiliyorum.
Bugünden itibaren sadece ben ve bebeğim değerliyiz valla paraymış pulmuş işmiş umrumda değil takıyorum da ne oluyor sanki bir başkası benim kadar umursayabilir mi benim kadar içi titreyebilir mi? Umursamamaya çalışacağım

Kesede mı gormedı ,5 haftadan sonra kese gozukur muhtemelen canım yada gec dollenme

Back