Tebrik ederim zaten doğum da belli olmuyor hepimiz burdayız ama 37 de 38de doğum yapsam bende eylüle kayıyorumMerhabalar dun ogrendm hamileligimi sukur. benim dogum 5 kasim goruluyor ama ekim olma olasigi yuksek gibi:))) bende hem burda hem orda takilayim dedim :)))
Hauzhsus oyuzden bole ay ay ayriliyorz ama iki hatta bazilari uc ayin topiginde takilmasi lazim hepsi olablr cnkuTebrik ederim zaten doğum da belli olmuyor hepimiz burdayız ama 37 de 38de doğum yapsam bende eylüle kayıyorum
Normal canım bel ağrısı yeterki iyi olsunlar bunlar olurNormal o zamanuzanıyorum evdeyken bugün. Umarım isteyken zorlamaz
Eger devlet yardımından faydalanmk istiyorsan 32.haftaya kadar calısman gerekır canımAyyy paraya ihtiyacım olmasa tabi çalışmam ama mecburum kül kedisi25-26. Haftalarda ayrılacağım inşallah planlar şimdilik böyle.
Cok uzuldum senın adına bu ay ıkı yakın arkadaşımdan aynı haberı aldım , Rabbım saglıkla yerlerını hemen doldursun işlem cok kolay gecsın inşallah cok gecmıs olsun canım benımKizlar ben gruptan ayriliyorum, dun cok az lekelenmem oldu doktora gittim ve kalbinin durdugunu ogrendim malesef.. yarin sabah kurtaj olacagim insallah. Rabbim bebeklerinizi size bagislasin, bana da dua edin kolay atlatayim bu sureci insallah..
Ben oglumda 15.haftada hıssetmıstım bakalım bunda ne zaman olacak Rabbım nasıp ederse inşallahhhBebek hareketlerini hissedene kadar genel olarak endişeli geçiyor süreç sağlık olsun inşallah herkes iyi olsun
Canimm cok zor bir durum bende gecen yil yasamistim. Zor bir surec ama hersey guzel olacak inan buna. Dualarimiz seninleKizlar ben gruptan ayriliyorum, dun cok az lekelenmem oldu doktora gittim ve kalbinin durdugunu ogrendim malesef.. yarin sabah kurtaj olacagim insallah. Rabbim bebeklerinizi size bagislasin, bana da dua edin kolay atlatayim bu sureci insallah..
Tabi ki öyle diyorlar ama çok erken hissetmissin ben 19 sanırım o ara hafif.hafif olmuştu.Ben oglumda 15.haftada hıssetmıstım bakalım bunda ne zaman olacak Rabbım nasıp ederse inşallahhhİkinciker daha erken hissedilirmi sence
Malesef bazen onlarla geçmiyor her zaman şiddeti fazla.demek kiKizlar bu mide bulantisini nasil bastiriyorsunuz salcali yemek dusuncesi bile midemi kotu yapiyor artik bende.krakerde fayda etmiyor
Acikcasi su bile icmek istemiyorumMalesef bazen onlarla geçmiyor her zaman şiddeti fazla.demek ki
Ilac kullanıyorum yoksa cok kotu benım kuzum cubuk ta benım o hamurlasmıs hıssı mıdemı bulandırıyor yıneKizlar bu mide bulantisini nasil bastiriyorsunuz salcali yemek dusuncesi bile midemi kotu yapiyor artik bende.krakerde fayda etmiyor
O anı hıc unutmuyorum ya 14. Haftalardan sonra acabamı falan olmustum 15. Hafta iş için cıktım servıs beklıyordum bıyere yaslanmısım pogacamı yerken barız hıssettım tabıkı cok mınık kıpırtılar sonrasında da hep oldu haftalar gecınce netlesti tabı cok guzel ve en ozel anlardan bırı kalp atısını duyduktan sonraTabi ki öyle diyorlar ama çok erken hissetmissin ben 19 sanırım o ara hafif.hafif olmuştu.
Allahim hepimize sağlıklı mutlulukla nasip etsin inşallahO anı hıc unutmuyorum ya 14. Haftalardan sonra acabamı falan olmustum 15. Hafta iş için cıktım servıs beklıyordum bıyere yaslanmısım pogacamı yerken barız hıssettım tabıkı cok mınık kıpırtılar sonrasında da hep oldu haftalar gecınce netlesti tabı cok guzel ve en ozel anlardan bırı kalp atısını duyduktan sonra
Aynen öyle gerçektenAnne olmak cidden çok zormuş 1 gr minicik şey kafamı yedirtiyor bana allahım lütfen kalbi atmaya devam etsin lütfen Bi şey olmasın falan valla analarımızın hakkı ödenmezmiş küçücük şey beni maymun etti
Bir.doktora gidin olmadı şimdi yetersiz de beslenmeyin diyeAcikcasi su bile icmek istemiyorum
Amın ınsallah hepımıze saglıkla guzelce o gunlerıde gorelım burda bahsedelım bırbırımıze inşallahAllahim hepimize sağlıklı mutlulukla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?