• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Lekelenmen falan mı vardı ?
Benim sürekli ağrı var kasığımda bazen daha şiddetli oluyor ama kanaman yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Bende de bulantı kusma vs yok karnımds hiç yok gibi annem ilk başlarda içe çekilme oluyor dedi
Hiç kanamam lekelenmem olmadı ama sancı çok şiddetliydi daha önce düşük yaparken benzer bir sancı yaşamıştım o yüzden korktum canım. Aslında büyük nimet bulantı kusma olmadan geçiriyor olmamız ama insan buna bile endişelebiliyor sen de rahatlamaya bak her şeyi yiyebiliyorum hiç bulantım yok ama bebeğim benimle seninki de öyle 🥰

Teşekkür ederim canım iyi ki de gitmişim çok rahatladım kalbini duyunca 🥰 valla hiç iş stresine falan da girmiycem artık kesinlikle
İnsanın içi rahat etmiyor gitmeyince 🥲 bende bu hafta bi gittim acile hafif lekelenmem olunca. O endişeyi çok iyi anlıyorum 😔 Benim de iş stresi ve uzun süre ayakta kalmaktan oldu 😔😔

geçmiş olsun canım çok
Dün aynısını ben de yaşadım
Kanyona indik yürüyüş için ama parkur çok uzun ve zorluymuş bize yanlış bilgi verdiler. İndikten sonra çıkışım tam bir kabus oldu.
Yolun yarısında kasıklarım ağrımaya ve kalbim çok şiddetli çarpmaya başladı nefessiz kaldım. Eşim beni kucağında taşımak zorunda kaldı yukarıya.
Sonrasında ağrım hiç geçmedi ve parmak ucu kadar açık kahverengi leke geldi
Çok korktum dünden beri ağlıyorum
Sabah apart topar şehre dönüp acile gittik. Ultrason cihazı bozukmuş şansıma bebeği ya da keseyi göremedik yani
Doktor devam etti mi leke ve ağrı dedi ama etmedi bugün ağrım da yok. O zaman sorun yok dinlenin bol bol yürüyüş falan yasak ağır ev işi yasak dedi Progrstan sordum gerek yok şu an için dedi.
Ağrı ve lekelenme yeniden başlarsa doktora gidin tekrar başlamazsa sorun yok dedi. İçim de rahat etmedi 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp için doktora ama önce çekmek zorunda kalacağım galiba 😞
Eve döndük şimdi de öyleee yatıyorum korkarak yine leke gelecek diye valizler çamaşırlar her şey ortada kaldı
Ah canım benim çok geçmiş olsun hiç korkma boşver valizleri falan da yat dinlen. Ben yalnız yemek hazırlamaya kalkıcam valla iki üç hafta, dinlenicem bol bol ve kendime bakıcam sadece. Bu kadarını da hakediyoruz, kendimizi yeterince pamuklara sarmıyoruz bence bunlar hep uyarı bebişlerimiz diyo ki anacım kendine bak azıcık biraz bencil ol 😂

İnsanın içi rahat etmiyor gitmeyince 🥲 bende bu hafta bi gittim acile hafif lekelenmem olunca. O endişeyi çok iyi anlıyorum 😔 Benim de iş stresi ve uzun süre ayakta kalmaktan oldu 😔😔
Ah canım ya işte aslında hiçbir şey bizden ve karnımızdakilerden değerli değil şu an hiç kulak asmamamız lazım 🙏

geçmiş olsun canım çok
Dün aynısını ben de yaşadım
Kanyona indik yürüyüş için ama parkur çok uzun ve zorluymuş bize yanlış bilgi verdiler. İndikten sonra çıkışım tam bir kabus oldu.
Yolun yarısında kasıklarım ağrımaya ve kalbim çok şiddetli çarpmaya başladı nefessiz kaldım. Eşim beni kucağında taşımak zorunda kaldı yukarıya.
Sonrasında ağrım hiç geçmedi ve parmak ucu kadar açık kahverengi leke geldi
Çok korktum dünden beri ağlıyorum
Sabah apart topar şehre dönüp acile gittik. Ultrason cihazı bozukmuş şansıma bebeği ya da keseyi göremedik yani
Doktor devam etti mi leke ve ağrı dedi ama etmedi bugün ağrım da yok. O zaman sorun yok dinlenin bol bol yürüyüş falan yasak ağır ev işi yasak dedi Progrstan sordum gerek yok şu an için dedi.
Ağrı ve lekelenme yeniden başlarsa doktora gidin tekrar başlamazsa sorun yok dedi. İçim de rahat etmedi 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp için doktora ama önce çekmek zorunda kalacağım galiba 😞
Eve döndük şimdi de öyleee yatıyorum korkarak yine leke gelecek diye valizler çamaşırlar her şey ortada kaldı
Devam etmiyorsa sorun yoktur. Doktorun dediği gibi bol bol dinlen. 3 aya kadar yürüyüş yapmamak gerekiyor. Bende ne zaman biraz yürüsem agri oluyor. Bugün düğün var gitmeyecegim belimdede biraz agri var. Hicbisey bebeğimden önemli değil. Sende dinlen ayaklarını uzat sıcak tut kendini 🥰🥰🥰

Hiç kanamam lekelenmem olmadı ama sancı çok şiddetliydi daha önce düşük yaparken benzer bir sancı yaşamıştım o yüzden korktum canım. Aslında büyük nimet bulantı kusma olmadan geçiriyor olmamız ama insan buna bile endişelebiliyor sen de rahatlamaya bak her şeyi yiyebiliyorum hiç bulantım yok ama bebeğim benimle seninki de öyle 🥰
İnş 15 gün sonra gideceğiz ama hiç belirti vermeyincede insan korkuyor. Kalbini de duydum doktor bir kanama alanı da yok dedi ama ben gene de korkuyorum. Benim ara ara kasığıma ağrı oluyor bir de geçenlerde baya moralim bozuldu Allahın izniyle bir şey olmaz inş. her lavaboya gittiğimde bir şey var mı diye bakmak yoruyor insanı

Canım benim dr da folikasit dışında bir şey vermedi. Progestana gerek yoktur o yüzden vermemiştir.
Ben bulantı için prilam dr kullanıyorum. Kullanmasam hayattan soğurum o kadar kötü bulantılarım. Bence kendine eziyet etme boşuna. Kullan prilam rahat edersin.
Progesteron hormonum yarı yarıya düştü yinede başlamadı progesteran prilamı duydum canım doktorumla konuşmadım daha

Kızlar dün akşam çok sancım oldu kasıklarım alt karnım kıvrandıracak kadar ağrıdı. Bulantı kusma gibi belirtilerim de olmadığı ve daha önce iki düşüğüm olduğu için zaten çok endişeliydim. Akşam acile gittim apar topar. Karından ultrasonla baktı doktor her şey yolunda fasülyem bi yere gitmemiş🥰 üşütmüş yorulmuş ya da stres yapmış olabilirsin dedi doktor. 12 haftalık olana kadar istirahat verdi. Kendini zorlama sakın dedi😊
Çalışmıyorsun değil mi canım

Herkese hayırlı pazarlar tatlış hamişler ya sizde varmı ama çok evhamlıyım acaba içerde işler iyimi diye düşünüyorum sürekli iyimi kalbi nasıl atıyor diye belki henüz duymadığım için buhafta kontrolüm var nasipse yarın kan verip Salı yada perşembe. Gideceğim dualarınızı bekliyorum

İnş 15 gün sonra gideceğiz ama hiç belirti vermeyincede insan korkuyor. Kalbini de duydum doktor bir kanama alanı da yok dedi ama ben gene de korkuyorum. Benim ara ara kasığıma ağrı oluyor bir de geçenlerde baya moralim bozuldu Allahın izniyle bir şey olmaz inş. her lavaboya gittiğimde bir şey var mı diye bakmak yoruyor insanı
Canım çok iyi anlıyorum ama bebişin için güçlü olman lazım merak etme o istediği sürece seninle🥰

Herkese hayırlı pazarlar tatlış hamişler ya sizde varmı ama çok evhamlıyım acaba içerde işler iyimi diye düşünüyorum sürekli iyimi kalbi nasıl atıyor diye belki henüz duymadığım için buhafta kontrolüm var nasipse yarın kan verip Salı yada perşembe. Gideceğim dualarınızı bekliyorum
Olmaz olur mu kuzum deliriyorum her şey yolunda mı diye ama merak etme iyidir bebeğin endişe hiç iyi değil hamişlikte

Canım o endişeler hiç bitmeyecek galiba 🤷🏼‍♀️ güzel haberleri bekliyoruz ♥️

Deme demeeeee 🤣🤣 şu an çalıştığım için yarı zamanlı prenseslik yapıyorum 🤣
Ben 2. Gebeligimde 20 haftaya kadar calistim
Sonra evde kalmak zorunda kaldim
Yapma imkanin varsa tum zamanli prenses olarak yasa😀
Cunku bebisler gelince full time sandriyon (kul kedisi ) oluyoruz
Bak nickim bile kulkedisi daha nasil anlatim😀

Back