Öncelikle geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah en koşa zamanda nasip olur sebebine bişey dedilermi yoksa başka bir seymi sebeb oldu bilmiyorum amaKizlar ben gruptan ayriliyorum, dun cok az lekelenmem oldu doktora gittim ve kalbinin durdugunu ogrendim malesef.. yarin sabah kurtaj olacagim insallah. Rabbim bebeklerinizi size bagislasin, bana da dua edin kolay atlatayim bu sureci insallah..
Öyle yaptım canım valla normalde duramam yerimde asla hamileliği de istediğimi yaparak geçiricem eski zamanlarda millet tarlada çalışıyormuş nazlı olmayacağım diyordum ama o işler öyle olmuyormuş. Yaşadığım korkuyu çocuk sağlıkla doğsa da unutmayacağım asla sanırımAh canım benim çok geçmiş olsun hiç korkma boşver valizleri falan da yat dinlen. Ben yalnız yemek hazırlamaya kalkıcam valla iki üç hafta, dinlenicem bol bol ve kendime bakıcam sadece. Bu kadarını da hakediyoruz, kendimizi yeterince pamuklara sarmıyoruz bence bunlar hep uyarı bebişlerimiz diyo ki anacım kendine bak azıcık biraz bencil ol
Hayırlı pazarlar canım. Bende çok merak ediyorum acaba nasıl kalbi nasıl atıyor diye. Cumaya bugünü saymassak 4 gün kaldiHerkese hayırlı pazarlar tatlış hamişler ya sizde varmı ama çok evhamlıyım acaba içerde işler iyimi diye düşünüyorum sürekli iyimi kalbi nasıl atıyor diye belki henüz duymadığım için buhafta kontrolüm var nasipse yarın kan verip Salı yada perşembe. Gideceğim dualarınızı bekliyorum
Ahh canım benim çok başın sağolsun seni o kadar iyi anlıyorum ki aynılarını yaşamış biri olarak. Sana dua edeceğim kolay atlatman için canın ne zaman sıkılırsa bana yazabilirsin dertleşmek için allah sabır dayanma gücü versin sanaKizlar ben gruptan ayriliyorum, dun cok az lekelenmem oldu doktora gittim ve kalbinin durdugunu ogrendim malesef.. yarin sabah kurtaj olacagim insallah. Rabbim bebeklerinizi size bagislasin, bana da dua edin kolay atlatayim bu sureci insallah..
Ben de aynı şekilde düşünüyordum ama bebeğim bana uyarı gönderdiÖyle yaptım canım valla normalde duramam yerimde asla hamileliği de istediğimi yaparak geçiricem eski zamanlarda millet tarlada çalışıyormuş nazlı olmayacağım diyordum ama o işler öyle olmuyormuş. Yaşadığım korkuyu çocuk sağlıkla doğsa da unutmayacağım asla sanırım
Eşim de baya korktu şu an her an kırılacak cam eşyaymışım gibi davranıyor bana kahvaltımı bile yatağıma getirdi hahatam piremses oldum yani bir tarafım diyor ki hamileliğin boyunca ağrım var de ekmek elden su gölden yaşa hiç çaktırma
Keyfine bak canım dogumdan sonra 2 saatte bir cocugu emzir gazi çıkar uyut uykusuz günler bizi bekliyor olacak. O yüzden şimdi piremses olalimÖyle yaptım canım valla normalde duramam yerimde asla hamileliği de istediğimi yaparak geçiricem eski zamanlarda millet tarlada çalışıyormuş nazlı olmayacağım diyordum ama o işler öyle olmuyormuş. Yaşadığım korkuyu çocuk sağlıkla doğsa da unutmayacağım asla sanırım
Eşim de baya korktu şu an her an kırılacak cam eşyaymışım gibi davranıyor bana kahvaltımı bile yatağıma getirdi hahatam piremses oldum yani bir tarafım diyor ki hamileliğin boyunca ağrım var de ekmek elden su gölden yaşa hiç çaktırma
Ver kuzum özellikle çok yürüdüğüm ve gece dönerken bile yatakta ağrıya bir gözümü açıyorumHayırlı pazarlar canım. Bende çok merak ediyorum acaba nasıl kalbi nasıl atıyor diye. Cumaya bugünü saymassak 4 gün kaldiaz kaldı biraz daha sabır. Benim dünden beri belim ağrıyor bayagi sende varmi canım?
İnşallah yoktur canım deli gibi bir şey oldum sürekli acaba şimdi leke mi geldi diye düşünüyorum.Devam etmiyorsa sorun yoktur. Doktorun dediği gibi bol bol dinlen. 3 aya kadar yürüyüş yapmamak gerekiyor. Bende ne zaman biraz yürüsem agri oluyor. Bugün düğün var gitmeyecegim belimdede biraz agri var. Hicbisey bebeğimden önemli değil. Sende dinlen ayaklarını uzat sıcak tut kendini
Normal o zamanVer kuzum özellikle çok yürüdüğüm ve gece dönerken bile yatakta ağrıya bir gözümü açıyorum
Ayyy paraya ihtiyacım olmasa tabi çalışmam ama mecburum kül kedisiBen 2. Gebeligimde 20 haftaya kadar calistim
Sonra evde kalmak zorunda kaldim
Yapma imkanin varsa tum zamanli prenses olarak yasa
Cunku bebisler gelince full time sandriyon (kul kedisi ) oluyoruz
Bak nickim bile kulkedisi daha nasil anlatim
Yaaa çok üzgünüm canım acını paylaşıyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.Kizlar ben gruptan ayriliyorum, dun cok az lekelenmem oldu doktora gittim ve kalbinin durdugunu ogrendim malesef.. yarin sabah kurtaj olacagim insallah. Rabbim bebeklerinizi size bagislasin, bana da dua edin kolay atlatayim bu sureci insallah..
Allah gonlune gore versin canimAyyy paraya ihtiyacım olmasa tabi çalışmam ama mecburum kül kedisi25-26. Haftalarda ayrılacağım inşallah planlar şimdilik böyle.
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen her gebelik farklı oluyor sonuçta benimde köpeğim var haftanın 4-5 gün 45 dk 1 saat kadar yürüyoruz onunla 5.haftamda tam yürüyüş sırasında kasık ağrım olmuştu yavaş yavaş eve dönmüştüm çok şükür kanama felan yoktu ama insan yine de korkuyor ilk haftalar önemli kanama gibi durumlarda kendimize ekstra dikkat etmek gerekiyor o yüzden piremsesliği doktor muayenene kadar devam ettir muayene olup bebişine bakınca ayrıntılı bilgi alırsıngeçmiş olsun canım çok
Dün aynısını ben de yaşadım
Kanyona indik yürüyüş için ama parkur çok uzun ve zorluymuş bize yanlış bilgi verdiler. İndikten sonra çıkışım tam bir kabus oldu.
Yolun yarısında kasıklarım ağrımaya ve kalbim çok şiddetli çarpmaya başladı nefessiz kaldım. Eşim beni kucağında taşımak zorunda kaldı yukarıya.
Sonrasında ağrım hiç geçmedi ve parmak ucu kadar açık kahverengi leke geldi
Çok korktum dünden beri ağlıyorum
Sabah apart topar şehre dönüp acile gittik. Ultrason cihazı bozukmuş şansıma bebeği ya da keseyi göremedik yani
Doktor devam etti mi leke ve ağrı dedi ama etmedi bugün ağrım da yok. O zaman sorun yok dinlenin bol bol yürüyüş falan yasak ağır ev işi yasak dedi Progrstan sordum gerek yok şu an için dedi.
Ağrı ve lekelenme yeniden başlarsa doktora gidin tekrar başlamazsa sorun yok dedi. İçim de rahat etmedi 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp için doktora ama önce çekmek zorunda kalacağım galiba
Eve döndük şimdi de öyleee yatıyorum korkarak yine leke gelecek diye valizler çamaşırlar her şey ortada kaldı
Al benden de o kadar canım 24 saat nöbet olarak çalışıyorum ve 24.haftadan sonra nöbeti bırakıp 8 saatlik mesaiye geçeceğim sonrasında da iyi olursam gittiği yere kadar mesai çalışmayı düşünüyorum hatta 36. haftaya kadar çalışsam iyi olur diyorum yani benim kül kedisi doğuma kadar da doğumdan sonra da devamAyyy paraya ihtiyacım olmasa tabi çalışmam ama mecburum kül kedisi25-26. Haftalarda ayrılacağım inşallah planlar şimdilik böyle.
Geçmiş olsun canım rabbim en hayırlısını bilir en hayırlı zamanda tekrar nasip eder inşallah bu süreci kısa sürede atlatırsınKizlar ben gruptan ayriliyorum, dun cok az lekelenmem oldu doktora gittim ve kalbinin durdugunu ogrendim malesef.. yarin sabah kurtaj olacagim insallah. Rabbim bebeklerinizi size bagislasin, bana da dua edin kolay atlatayim bu sureci insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?