2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kizlar ben gruptan ayriliyorum, dun cok az lekelenmem oldu doktora gittim ve kalbinin durdugunu ogrendim malesef.. yarin sabah kurtaj olacagim insallah. Rabbim bebeklerinizi size bagislasin, bana da dua edin kolay atlatayim bu sureci insallah..
Öncelikle geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah en koşa zamanda nasip olur sebebine bişey dedilermi yoksa başka bir seymi sebeb oldu bilmiyorum ama

Öyle yaptım canım valla normalde duramam yerimde asla hamileliği de istediğimi yaparak geçiricem eski zamanlarda millet tarlada çalışıyormuş nazlı olmayacağım diyordum ama o işler öyle olmuyormuş. Yaşadığım korkuyu çocuk sağlıkla doğsa da unutmayacağım asla sanırım

Eşim de baya korktu şu an her an kırılacak cam eşyaymışım gibi davranıyor bana kahvaltımı bile yatağıma getirdi haha tam piremses oldum yani bir tarafım diyor ki hamileliğin boyunca ağrım var de ekmek elden su gölden yaşa hiç çaktırma

Hayırlı pazarlar canım. Bende çok merak ediyorum acaba nasıl kalbi nasıl atıyor diye. Cumaya bugünü saymassak 4 gün kaldi az kaldı biraz daha sabır. Benim dünden beri belim ağrıyor bayagi sende varmi canım?

Kizlar ben gruptan ayriliyorum, dun cok az lekelenmem oldu doktora gittim ve kalbinin durdugunu ogrendim malesef.. yarin sabah kurtaj olacagim insallah. Rabbim bebeklerinizi size bagislasin, bana da dua edin kolay atlatayim bu sureci insallah..
Ahh canım benim çok başın sağolsun seni o kadar iyi anlıyorum ki aynılarını yaşamış biri olarak. Sana dua edeceğim kolay atlatman için canın ne zaman sıkılırsa bana yazabilirsin dertleşmek için allah sabır dayanma gücü versin sana

Ben de aynı şekilde düşünüyordum ama bebeğim bana uyarı gönderdi bi süre piremses takılcam valla kim ne derse desin

Keyfine bak canım dogumdan sonra 2 saatte bir cocugu emzir gazi çıkar uyut uykusuz günler bizi bekliyor olacak. O yüzden şimdi piremses olalim

Ver kuzum özellikle çok yürüdüğüm ve gece dönerken bile yatakta ağrıya bir gözümü açıyorum

İnşallah yoktur canım deli gibi bir şey oldum sürekli acaba şimdi leke mi geldi diye düşünüyorum.
Ah ya bilsem asla yürümezdim olan oldu artık inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz bu dönemleri.
Çok haklısın hiçbir şeyin önemi yok yeter ki iyi olsunlar sen de çok dikkat et kendine

Ben 2. Gebeligimde 20 haftaya kadar calistim
Sonra evde kalmak zorunda kaldim
Yapma imkanin varsa tum zamanli prenses olarak yasa
Cunku bebisler gelince full time sandriyon (kul kedisi ) oluyoruz
Bak nickim bile kulkedisi daha nasil anlatim
Ayyy paraya ihtiyacım olmasa tabi çalışmam ama mecburum kül kedisi 25-26. Haftalarda ayrılacağım inşallah planlar şimdilik böyle.

Yaaa çok üzgünüm canım acını paylaşıyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.

Benim de sat 22 ocak henüz kalp atışı duyulmadı. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Doktor belirlemeye çalışacağım. Şehir hastanesi düşünüyorum.

Bu bebeğin gelişimini takip ettiğimiz uygulama nerden bakılıyor unutmuşum hepsini…

Bebeğini kaybeden arkadaşım çok üzüldüm inş en kısa sürede gene hayırlısıyla olur.
Valla kalp atışını duyduktan sonrada o evham gitmiyor. Sürekli evham halindeyiz. Mesela ben her şeyden çabuk etkilendiğim için hemen korkuyorum Allah hayırlısıyla sağlıkla gelmelerini nasip etsin. Bazen hiç belirti hissetmemek de korkutucu oluyor. İnş 15 gün sonra gittiğimizde gene o atan minik kalbi duyabiliriz

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen her gebelik farklı oluyor sonuçta benimde köpeğim var haftanın 4-5 gün 45 dk 1 saat kadar yürüyoruz onunla 5.haftamda tam yürüyüş sırasında kasık ağrım olmuştu yavaş yavaş eve dönmüştüm çok şükür kanama felan yoktu ama insan yine de korkuyor ilk haftalar önemli kanama gibi durumlarda kendimize ekstra dikkat etmek gerekiyor o yüzden piremsesliği doktor muayenene kadar devam ettir muayene olup bebişine bakınca ayrıntılı bilgi alırsın

Ayyy paraya ihtiyacım olmasa tabi çalışmam ama mecburum kül kedisi 25-26. Haftalarda ayrılacağım inşallah planlar şimdilik böyle.
Al benden de o kadar canım 24 saat nöbet olarak çalışıyorum ve 24.haftadan sonra nöbeti bırakıp 8 saatlik mesaiye geçeceğim sonrasında da iyi olursam gittiği yere kadar mesai çalışmayı düşünüyorum hatta 36. haftaya kadar çalışsam iyi olur diyorum yani benim kül kedisi doğuma kadar da doğumdan sonra da devam

Geçmiş olsun canım rabbim en hayırlısını bilir en hayırlı zamanda tekrar nasip eder inşallah bu süreci kısa sürede atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…