• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sanki benim balgam ve öksürük de bu yüzden oluyor gibi geldi bana şu an
Ben öksürmeye korkuyorum hemen kusacak gibi oluyorum geniz akıntım da var ama acılık endişelendirdi beni en çok. zehir gibi ağzımın içi o da bulantımı tetikliyor haliyle hayırlısıyla atlatalım şu günleri de hamileliğin tadını çıkaralım istiyorum 🙏😊

Ben öksürmeye korkuyorum hemen kusacak gibi oluyorum geniz akıntım da var ama acılık endişelendirdi beni en çok. zehir gibi ağzımın içi o da bulantımı tetikliyor haliyle hayırlısıyla atlatalım şu günleri de hamileliğin tadını çıkaralım istiyorum 🙏😊
Aynısı bende de bu tat ne diyorum 😅 sağlık olsun inşallah her anı keyifli olur bunlara şükür diyorum hep

Yok canım almadım doktorumu çok darladığım için diyorum bıktırmayayım😅 bide hiç ilaç vermiyor ki progesteran bile vermemişti biliyosun sen nasılsın iyi misin
Canım benim dr da folikasit dışında bir şey vermedi. Progestana gerek yoktur o yüzden vermemiştir.
Ben bulantı için prilam dr kullanıyorum. Kullanmasam hayattan soğurum o kadar kötü bulantılarım. Bence kendine eziyet etme boşuna. Kullan prilam rahat edersin.

Günaydın Kızlar, Benim Adetim 15 gündür Gecikiyordu daha öncede 10gün gecikdiği icin hic test yapmak aklıma gelmemişdi, şubat ayının başlarında dokdora gitmişdim Enfeksiyonum olduğu icin ilaç falan yazmışdı. İlaçlar bittikden sonra reglim gecikmeye başaladı daha öncede böyle gecikmişdi ilaç içdikden sonra. Bende 10gün daha bekleyip sonra test yaparım diye düşündüm. Bekle bekle ha bu gün ha yarın regl olucam diye kasıklarımda aşırı kasılmalar vardı aynı regl olucakmışım gibi, sonra test yapmaya karar verdim ve iki xett düştü acıkca hic beklemiyordum bunun yanlış olma ihtimali varmı? Bu arada Hesaplamama göre hamileysem 7haftalık olucak

Eklentiler

• CFC5B39C-C981-4D88-B7F4-3374EC7716AF.jpeg
    CFC5B39C-C981-4D88-B7F4-3374EC7716AF.jpeg
    128,4 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın Kızlar, Benim Adetim 15 gündür Gecikiyordu daha öncede 10gün gecikdiği icin hic test yapmak aklıma gelmemişdi, şubat ayının başlarında dokdora gitmişdim Enfeksiyonum olduğu icin ilaç falan yazmışdı. İlaçlar bittikden sonra reglim gecikmeye başaladı daha öncede böyle gecikmişdi ilaç içdikden sonra. Bende 10gün daha bekleyip sonra test yaparım diye düşündüm. Bekle bekle ha bu gün ha yarın regl olucam diye kasıklarımda aşırı kasılmalar vardı aynı regl olucakmışım gibi, sonra test yapmaya karar verdim ve iki xett düştü acıkca hic beklemiyordum bunun yanlış olma ihtimali varmı? Bu arada Hesaplamama göre hamileysem 7haftalık olucak
Hayırlı olsun canım hamilesin 🥰🥰🥰 hemen koş bir kan testi yaptır ordan da jinekoloğa randevu al dediğin gibiyse görürsün bile bebişini 😍

Kızlar dün akşam çok sancım oldu kasıklarım alt karnım kıvrandıracak kadar ağrıdı. Bulantı kusma gibi belirtilerim de olmadığı ve daha önce iki düşüğüm olduğu için zaten çok endişeliydim. Akşam acile gittim apar topar. Karından ultrasonla baktı doktor her şey yolunda fasülyem bi yere gitmemiş🥰 üşütmüş yorulmuş ya da stres yapmış olabilirsin dedi doktor. 12 haftalık olana kadar istirahat verdi. Kendini zorlama sakın dedi😊

Tebrikler hamilesiniz ⭐️ Gecikme + belirtiler+ test daha ne olsun ♥️

Kızlar dün akşam çok sancım oldu kasıklarım alt karnım kıvrandıracak kadar ağrıdı. Bulantı kusma gibi belirtilerim de olmadığı ve daha önce iki düşüğüm olduğu için zaten çok endişeliydim. Akşam acile gittim apar topar. Karından ultrasonla baktı doktor her şey yolunda fasülyem bi yere gitmemiş🥰 üşütmüş yorulmuş ya da stres yapmış olabilirsin dedi doktor. 12 haftalık olana kadar istirahat verdi. Kendini zorlama sakın dedi😊
Geçmiş oldun canım 🥰 şunun şurasında 12ye ne kaldı . az daha sıkalım dişimizi 😊😊

Lekelenmen falan mı vardı ?
Benim sürekli ağrı var kasığımda bazen daha şiddetli oluyor ama kanaman yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Bende de bulantı kusma vs yok karnımds hiç yok gibi annem ilk başlarda içe çekilme oluyor dedi

Oyyy geçmiş olsun canım benim

Lekelenmen falan mı vardı ?
Benim sürekli ağrı var kasığımda bazen daha şiddetli oluyor ama kanaman yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Bende de bulantı kusma vs yok karnımds hiç yok gibi annem ilk başlarda içe çekilme oluyor dedi
Karnım 15 haftalarda çıkmıştı kızımda şu an çıkmıyor zaten endiselenme

Helal olsun vallahi nasıl bekledin 🤣🤣 hayırlı olsun hoş geldin aramıza 💐💐

Helal olsun vallahi nasıl bekledin 🤣🤣 hayırlı olsun hoş geldin aramıza 💐
valla ya Reglim benim hic gecikmezdi, belki ilac yüzündendir diye bekle bekle 15 gün beklettikden sonra bakdım yok regl olmuyorum sürekli karnımın alt tarafına kramplar giriyor, bir test yapayım zaten negatifdir diyerek. Bir bakdım valla pozitif oldu benim bir orda error verdi beynim sonra yine yapdım yine pozitif oldu. İki gün sonra hastaneye gitmeyi planlıyorum sorun cıkmassa kan tahlili Ultrason falan bakalım umarım gözükür

Son zamanlarda ara ara takıstıgımız konular oluyordu zaten benım kırgınlıklarım coktu. Bız uzagız ben farklı sehırde yasıyorum. Ben dogum gunumde bebegımın kalbını duydum annem sadece mesaj attı. Babam ne mesaj ne aramadı. İkisininde en azından bır arayıp ıyıkı dogdun ve hayırlı olsun kızım demelerını beklerdım demedıler bende kırıldıgıma daır bı mesaj attım donmedıler bıle bana oyle dıyımm … temelı de eskıye dayanıyor benı gozden bu kadar cıkardıklarını bılmıyordum babamın yaptıgı daha dogrusu yapmadığı koydu bla bla … annemın aramamasının sebebıde ben mesajımın sonunda gercekten cok uzgunum konusmak ıstemıyorum dedıgım ıcın cok kırılmıs uzulmus .. dıcek bısey bulamadım
Çok iyi anlıyorum seni insan böyle zamanlarda ilk başta ailesinden destek bekliyor. Zaten ekstra duygusal olduğumuz zamanlardayız. Sadece bazen biraz hayata teslim etmek gerekiyor bazı konuları eğer sen elinden geleni yaptıysan adım attıysan geri kalanı Allah’a teslim edip kalbini ferah tutmaya çalış… emeğini çabanı gören var ve hakkında hayırlısı ise bu durum çabanı görüp takdir eden, bizden önce tüm ilişkilerin sahibi ve yöneticisi olan Yaratan tarafından sen farkına bile varmadan düzeltilecektir. İşin içinden ne zaman çıkamasam Allahım benim sonrasına gücüm yetmiyor artık senin ellerine bıraktım durumu hakkımda hayırlı olanı bilemem sen nasıl istiyorsan öyle olsun derim ve bir süre sonra aklıma hiç gelmeyecek şekilde çözülür mevzu.
Senin için de öyle olacak eminim. İçindeki küçük kalbe tutun. 🙏🏻 dediğim gibi biz de buradayız durumu düzeltmek adına elimizden bir şey gelmez belki ama anlatmak istediğin sürece seni hep dinleriz.

Çok iyi anlıyorum seni insan böyle zamanlarda ilk başta ailesinden destek bekliyor. Zaten ekstra duygusal olduğumuz zamanlardayız. Sadece bazen biraz hayata teslim etmek gerekiyor bazı konuları eğer sen elinden geleni yaptıysan adım attıysan geri kalanı Allah’a teslim edip kalbini ferah tutmaya çalış… emeğini çabanı gören var ve hakkında hayırlısı ise bu durum çabanı görüp takdir eden, bizden önce tüm ilişkilerin sahibi ve yöneticisi olan Yaratan tarafından sen farkına bile varmadan düzeltilecektir. İşin içinden ne zaman çıkamasam Allahım benim sonrasına gücüm yetmiyor artık senin ellerine bıraktım durumu hakkımda hayırlı olanı bilemem sen nasıl istiyorsan öyle olsun derim ve bir süre sonra aklıma hiç gelmeyecek şekilde çözülür mevzu.
Senin için de öyle olacak eminim. İçindeki küçük kalbe tutun. 🙏🏻 dediğim gibi biz de buradayız durumu düzeltmek adına elimizden bir şey gelmez belki ama anlatmak istediğin sürece seni hep dinleriz.
Teşekkür ederim kuzucum bu durum bı sekılde duzelır nasılı bellı olmaz ama ınsanın kalbındekı bu kırgınlıklar gecmez dıyorum ya zaten cok kırıldıgım noktalar vardı yeterınce dusurmustum beklentımı aramamaları aklıma bıle gelmezdı bunu beklemıstım artık 0 beklentı ıle yoluma devam ederım benım yapacağım bısey tok artık onumuz ramazan bayram hala sürdürürse bunu kendısı bılır ben bısey yapmak ıstemıyorum bu sefer hem suclu hem guclu herzaman oyle yapıyor zaten

geçmiş olsun canım çok
Dün aynısını ben de yaşadım
Kanyona indik yürüyüş için ama parkur çok uzun ve zorluymuş bize yanlış bilgi verdiler. İndikten sonra çıkışım tam bir kabus oldu.
Yolun yarısında kasıklarım ağrımaya ve kalbim çok şiddetli çarpmaya başladı nefessiz kaldım. Eşim beni kucağında taşımak zorunda kaldı yukarıya.
Sonrasında ağrım hiç geçmedi ve parmak ucu kadar açık kahverengi leke geldi
Çok korktum dünden beri ağlıyorum
Sabah apart topar şehre dönüp acile gittik. Ultrason cihazı bozukmuş şansıma bebeği ya da keseyi göremedik yani
Doktor devam etti mi leke ve ağrı dedi ama etmedi bugün ağrım da yok. O zaman sorun yok dinlenin bol bol yürüyüş falan yasak ağır ev işi yasak dedi Progrstan sordum gerek yok şu an için dedi.
Ağrı ve lekelenme yeniden başlarsa doktora gidin tekrar başlamazsa sorun yok dedi. İçim de rahat etmedi 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp için doktora ama önce çekmek zorunda kalacağım galiba 😞
Eve döndük şimdi de öyleee yatıyorum korkarak yine leke gelecek diye valizler çamaşırlar her şey ortada kaldı

Back