- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 333
- 42
Ne soruyorsunuz kaçırdımHarikasınız teşekkür ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne soruyorsunuz kaçırdımHarikasınız teşekkür ediyorum
Yüze lazer epilasyon soruyoruz ben salonda 2 kez yaptırdım yarım kaldıNe soruyorsunuz kaçırdım
Ay ağrımadığı daha iyi benceYok onu kafama takmıyorum canım sağolasın sadece memeyi takıyorum kafama şartladım memeye kendimi
Oda doğru işte bizim takıntılık seviyemiz sen kaç hafta oldun canımAy ağrımadığı daha iyi bence
7+2Kaç haftalıksın
Sag salim kolaylikla ferahlikla gelsinlerAynen öyle canım 2 düşük yaptım bi tane kızım var şimdi Allah ın izniyle kardeşi geliyor Çok iyi bilirim o endişe hallerini kasık ağrısı olduğu zaman bende endişeleniyorum hemen ayağımı uzatıp yatıyorum. Ama dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa gelecektir dünyaya
At kuzum bakarız tabıkı
Papatyam sen ne hissediyorsun bebişle alakalı bu keseden yorumları bilmiyorum ama varmı kendine tahmininAt kuzum bakarız tabıkı
Attım canımAt kuzum bakarız tabıkı
Sende sağol canımSag salim kolaylikla ferahlikla gelsinler
Biz de kardes bekliyoruz hepimize saglikla nasip olsun...arkadaslar etkilenir uzulur diye yazamadim...Rabbim umdugumuzla bulustursun...beni anlaman cok kiymetli sagolasin midem bulaninca seviniyorum desem inanir misin? Arada nefes alsam bisey yesem qcaba diyorum
Bazen gayet sakin mülayim Bi insan oluyorum bazen de bardağın duruşuna bile sinirleniyorum. Allah kocalarımıza da sabır versin kızlarKesimlikle öyle hormonlar dalgalı gidiyor galiba böyle olunması normal bende hep depresif endişeli mesala ruh halim böylede yapıyormul
Valla öyle ben bu aralar çok darladım onudaBazen gayet sakin mülayim Bi insan oluyorum bazen de bardağın duruşuna bile sinirleniyorum. Allah kocalarımıza da sabır versin kızlar
SelammSelam kizlar :)
Senin bebegin sekil almis hamilelik cetvelinde gordunmu :)Selamm
Gözün aydın canım kalp atışını duymussun darısı haftaya cuma bana olsunAttım canım