• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aynen öyle canım 2 düşük yaptım bi tane kızım var şimdi Allah ın izniyle kardeşi geliyor 🙂 Çok iyi bilirim o endişe hallerini kasık ağrısı olduğu zaman bende endişeleniyorum hemen ayağımı uzatıp yatıyorum. Ama dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa gelecektir dünyaya 🙏
Sag salim kolaylikla ferahlikla gelsinler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Biz de kardes bekliyoruz hepimize saglikla nasip olsun...arkadaslar etkilenir uzulur diye yazamadim...Rabbim umdugumuzla bulustursun...beni anlaman cok kiymetli sagolasin🙏🏻🙏🏻 midem bulaninca seviniyorum desem inanir misin? Arada nefes alsam bisey yesem qcaba diyorum

Kızlar ben bugün biraz fazla yürüdüm kuyruk sokumum inanılmaz ağrıyor sizde de oluyor mu

Eklentiler

• 0416CD09-A232-4818-B36A-587D35EDFCC0.jpeg
    0416CD09-A232-4818-B36A-587D35EDFCC0.jpeg
    129,3 KB · Görüntüleme: 66
Sag salim kolaylikla ferahlikla gelsinler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Biz de kardes bekliyoruz hepimize saglikla nasip olsun...arkadaslar etkilenir uzulur diye yazamadim...Rabbim umdugumuzla bulustursun...beni anlaman cok kiymetli sagolasin🙏🏻🙏🏻 midem bulaninca seviniyorum desem inanir misin? Arada nefes alsam bisey yesem qcaba diyorum
Sende sağol canım 🌸

Kesimlikle öyle hormonlar dalgalı gidiyor galiba böyle olunması normal bende hep depresif endişeli mesala ruh halim böylede yapıyormul
Bazen gayet sakin mülayim Bi insan oluyorum bazen de bardağın duruşuna bile sinirleniyorum. Allah kocalarımıza da sabır versin kızlar 😂

Arkadaşlar elinde doktorun verdiği, istenilen testleri içeren bir doküman var mı? Hangi testleri yaptırdınız?

Back