Testlerinde bir şey çıkmaz inşallah sıkıntı yapma kendineInsallah kuzumm hepimizin saglikla
AmiinTestlerinde bir şey çıkmaz inşallah sıkıntı yapma kendine
Ay gece hiç uyuyamıyorum sankiSık tuvalete cıkmaya baslamışsın demek bends o da yok şuan
Yani onun yerine rutin testlerde yapılabilir o zaman değer mi bilemedim dedim ya bazılarının yüzdesi düşüyorİnanılmaz gerçekten
D dra21 arkadaşımızın görümcesi Kasım ayında Diyarbakır’da 5500 e yaptırmış bu nasıl bir dengesizlik. Rakamların bir kısmı da eminim İstanbul bindirimi yani
Bir deebru_can_ebru arkadaşımız hepsinin doğruluk payının aynı olmadığını söyledi. Laba göre doğruluk payı da değişebiliyormuş galiba.
hem iyi hem de görece uygun bir yer bulmakla altın madeni bulmak eş değer gibi şu an
Bende yüzüm yarım kaldı.bilgisi olan var mı bu konuda benim.haberim yokValla bendede yoğunlaştı allahtan evde lazer makinası almıştım. Onu kullanıcam ama zararı olurmu diyede düşünüyorum. Yüzüme kullanıcam sadece
Bunu doktorun mu söyledi gerçekten gebeliğin sağlıklı olmasının belirtilerle nasıl ilişkisi varmış acaba ne tuhaf şu an bunu duyan okuyan herkes tedirgin olacak benim böyle bir tıbbi bilgim yok gerçektenYaa doktorum geçen gittiğimde hamilelik belirtilerin azalırsa anca bir problem olur kafana takma demişti bu yüzden sürekli memelerimi kontrol ediyorum
Benim daha ruh halim de hiçbir bozulma olmadı sabahları mide bulantım var şu an sadece memelerim çok acıyordu bugün hiç acımıyor onun dışında stabilim
Aynen öyle canım 2 düşük yaptım bi tane kızım var şimdi Allah ın izniyle kardeşi geliyorSagol cnm...eski yasanmisliklar insani endişeye sevkediyor...ama rahat olmak lazim biliyorum...yiyecek ekmegi icecek suyu varsa gelecekler Allahin izniyle
Allahım korusun da leke hatta kanama dışında diğerleri normal diye düşünüyorum kanama Farklı Rabbim hepimizi korusun ben çok dua ettim hepimize bugünBunu doktorun mu söyledi gerçekten gebeliğin sağlıklı olmasının belirtilerle nasıl ilişkisi varmış acaba ne tuhaf şu an bunu duyan okuyan herkes tedirgin olacak benim böyle bir tıbbi bilgim yok gerçekten
Kendini öyle şartlama bence. Stres yaparsın herkes aynı olmuyor emin olSık tuvalete cıkmaya baslamışsın demek bends o da yok şuan
Tabi canım sağlıklı olsunlarda yeterAy gece hiç uyuyamıyorum sankihayırlısı bakalım bebiş iyi olsunda kuzum çiş falan sorun değil
Yok onu kafama takmıyorum canım sağolasın sadece memeyi takıyorum kafama şartladım memeye kendimiKendini öyle şartlama bence. Stres yaparsın herkes aynı olmuyor emin olmesela ben normalde de çok sık tuvalete giden biriyim. Hatta dışarda korkudan bir şey içemezdim. Yani değişen bir şey yok
Benim çok kasık ağrım olduğu için telaşlanayım öı diye sordum ne zaman telaş yapmalıyım oda öyle bir yanıt verdi sen telaşlanma bak burdaki herkes paylaştı normal diyorlarBunu doktorun mu söyledi gerçekten gebeliğin sağlıklı olmasının belirtilerle nasıl ilişkisi varmış acaba ne tuhaf şu an bunu duyan okuyan herkes tedirgin olacak benim böyle bir tıbbi bilgim yok gerçekten
Benim çok kasık ağrım olduğu için telaşlanayım öı diye sordum ne zaman telaş yapmalıyım oda öyle bir yanıt verdi sen telaşlanma bak burdaki herkes paylaştı normalNe güzel Allah razı olsun ağzınıza sağlık kesinlikle öyleAllahım korusun da leke hatta kanama dışında diğerleri normal diye düşünüyorum kanama Farklı Rabbim hepimizi korusun ben çok dua ettim hepimize bugün
Haftaya cuma doktora gidince soracağım yazarımBende yüzüm yarım kaldı.bilgisi olan var mı bu konuda benim.haberim yok
Bende gece kalkıyorum o duruma sonra uykum kaçıyor kalkincaAy gece hiç uyuyamıyorum sankihayırlısı bakalım bebiş iyi olsunda kuzum çiş falan sorun değil
Aklımdan geçmedi değilBunu kesin yaptıracaksınız il dışında uygun olan bir yere önerilen ve uygun bir merkeze gidin hem de kısa tatil yapmış olursunuz
Rutin testlerle bunun çalışma sistemleri çok farklı. Bu test diğeri gibi oransal tahminler üzerinden bir hesaplama değil direk benim bebeğimin dna ları taranarak yapılacak.Yani onun yerine rutin testlerde yapılabilir o zaman değer mi bilemedim dedim ya bazılarının yüzdesi düşüyor
Yaşınız genç daha böyle düşünmeyin tabi ki herkesin kendi kararı bu benim fikrim yuzdesel hata payı var hepsinde dna taranmış olsa daAklımdan geçmedi değilkısmet artık şu an önceliğim kese ve kalp o kısma gelince düşüneceğiz
Rutin testlerle bunun çalışma sistemleri çok farklı. Bu test diğeri gibi oransal tahminler üzerinden bir hesaplama değil direk benim bebeğimin dna ları taranarak yapılacak.
Yaşım daha genç olsa düşünmezdim belki ama 34 yaşındayım uzun tarama testleri sürecinde stres olmaktansa böylesi daha kolay benim için
HarikasınızHaftaya cuma doktora gidince soracağım yazarım
Harikasınızteşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?