- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
Geçicek hepsi güzel şeyler ama stresli kendimi iyi hissettiğimde çok endişe ediyorum.Valla doğru düzgün gaz yapıcı şeylerde yemiyorum ama neden böyle anlamadım.. evet ayağa kalkınca bir anda kararıp geçiyor gibi.. neyse sağlıklı olsunlarda bizim hormonal degisikliklerimiz illa ki düzelecek
oh iyimiş bir tek benim değil miş uyku halim yok ama evde de boş oturunca sıkılıyorum yada gerçekten yoruluyorum anlamıyorum bende kendimi eskisi gibi sanıyorum.9mu erken
En gec 8.10 geçe uyumus oluyorum
Cok normal canim icerde 7kat fazla calisan hormonlar var
Belki çok yeni diye böyle oluyoruz.. bugün yumurta çiftliğinde kus gribi alarmı verilmiş afyon ve denizli acaba o yumuurtalardan mi yedim diye ağladım..Geçicek hepsi güzel şeyler ama stresli kendimi iyi hissettiğimde çok endişe ediyorum.
bilmiyorum hamilelik böyle bir şey mi diye soruyorum kendime.
Amin canım sağlıkla ilerlesindsHızlıca geçer inşallah canım keyifli sağlıklı hamilelikler gecirelim
Valla bende yemiştim 5-6 gün önceKizlar bugun disaridan hamburger yedim birsey olmaz dimi ya
Yok artık neden bısey olsun kuzum cok sık yemedıgın sureceKizlar bugun disaridan hamburger yedim birsey olmaz dimi ya
Aynen güvendiğin yerlerden yedikçe ve iyice piştiğinden emin oldukça birşey olmaz ben dışarda yeşillik yememeye özen gösteriyorumYok artık neden bısey olsun kuzum cok sık yemedıgın surece
Benimde tok oldugum halde canım hamburger çekti şimdiBıde kızlar cok dıkkatımı cektı soylemek ıstedım kimse yanlış anlamasın lütfen, şuan topiğimiz a dan z ye gebelerin olduğu bi grup. Yemek isimlerinin bu kadar acık yazılması bana dogru gelmıyor. Kastım salata sebze lımon elma ayva değil tabıkı. Baya borekler kısırlar sarmalar pastalar havada ucusuyor , canımız cekebılır canınız cekebilir biraz daha detay vermeden üstün körü anlatmaya çalışsak , benım canım içli kofte istedi mesela şimdi goruyorum dun de gördum aklımda şuan ister istemez bunun gibi
Bıde kızlar cok dıkkatımı cektı soylemek ıstedım kimse yanlış anlamasın lütfen, şuan topiğimiz a dan z ye gebelerin olduğu bi grup. Yemek isimlerinin bu kadar acık yazılması bana dogru gelmıyor. Kastım salata sebze lımon elma ayva değil tabıkı. Baya borekler kısırlar sarmalar pastalar havada ucusuyor , canımız cekebılır canınız cekebilir biraz daha detay vermeden üstün körü anlatmaya çalışsak , benım canım içli kofte istedi mesela şimdi goruyorum dun de gördum aklımda şuan ister istemez bunun gibi
Benimde tok oldugum halde canım hamburger çekti şimdiBencede dikkat edelim kızlar
Ben sürekli yiyorum offf allahım ne zor yaKizlar bugun disaridan hamburger yedim birsey olmaz dimi ya
Benimde tok oldugum halde canım hamburger çekti şimdiBencede dikkat edelim kızlar
ahaha alın işteŞimdi okuyunca benimde canım hamburger istedi.
canım niyet olarak haklısın fakat sen dikkat etsen ben dikkat etsem tv de sosyal medyada orda burda her yer reklamla dolu herkes her şeyi görebiliyor kolayca ve isteyebiliyor...ahaha alın işteya bunlar hep olabılcek seyler ama daha ustu kapalı bahsedılebılır dısardan işlenmiş et yedim gibi , canım bısey cektı esım arkadasım bırı sagolsun yaptı getırdı gıbı
Keşke bende koku almasam. Yumurta bile yiyemiyorum. Her kokuyu alıyorum.Çok kötü olmuş.. vitamin takviyesi tek çözüm gibi . Benim avantajım koku almıyorum demek ki ondandezavantaj avantaj a döndü
ben kendı adıma , gebelıkle alakalı kotu seylerden de bahsetmemeyı ve zor bulunabılcek yapılebılcek seylerı de dememeye calısıyorum.Çünkü bence hassas olan arkadaslarımız var , belırttım zaten bunu 0 a ındırgeyemeyız o zor . Ben kımseyı kıstılamak etmek ıstemem kı bu benım haddıme degıl zaten kımse ıcın sağ duyulu olup fıkrımı soyledım sadece , herkes istediği gibi davranabilircanım niyet olarak haklısın fakat sen dikkat etsen ben dikkat etsem tv de sosyal medyada orda burda her yer reklamla dolu herkes her şeyi görebiliyor kolayca ve isteyebiliyor...
kendimize burda her şeyden arındırılmış bi forum yaratıp burdan ayrılınca yeniden her şeyle iç içe olmanın da bir manası yok bence... ha yine dikkat edelim ama insanların kendisini kasıp durması da bana mantıklı gelmiyor buraya sohbet etmeye geliyoruz :)
o zaman insanlar yaşadığı kötü şeylerden de bahsetmesin görüp korkanlar oluyor... ucu yok bu meselenin
hayatım ıkı test 11-13 haftalar arası yapılıyor ,3 hafta lk muayeneden sonra ongorulen bır zaman dılımı genelde.Boşver takılma resme falan ıyı dımı onemlı olan bu bıdahıkıne alırsın :)Kızlar bugün kalp atışı için gittim doktor zorla gördü. Bir ara zaten stresten ölüyordum yine boş gebelik diyeceklee diye. 7 haftalık olması gerekirken 6+5 dedi. 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Normalde ikili test için çağırması gerekmiyormuydu. Biraz ona da takıldım. Ultrason resmi bile vermedi. Çok küçük belli olmuyor diye.
Çok stres yaptım inanılmaz derecede. O yüzden doktorun söylediği çoğu şeyi hatırlamıyorum bile. Eşim görmek istiyordu onun için istedim. Bu arada sağda solda değil tam ortadan baktıhayatım ıkı test 11-13 haftalar arası yapılıyor ,3 hafta lk muayeneden sonra ongorulen bır zaman dılımı genelde.Boşver takılma resme falan ıyı dımı onemlı olan bu bıdahıkıne alırsın :)
İnşallah. Almanya'dayımSelam cnm bende yurtdisinda yasiyorum
Turkiyede gebelik takibiyle burasi cok farkli
Bende 6+5de duymustum kalp atislarini
Gittiginde 8haftalik olmus olacak rahatlikla duyulup gorulebilir korkma
Hangi ulkedesin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?