2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benden de testvistedi ama tsh i yazmamış.. dahiliyeden randevu alıp ona da mı baktirsam ki
Yani tsh unutulacak ya da gözden kaçacak bir şey değil mutlaka bakılır diye düşünüyorum. sağlık ocağında bile bakabilirsin

Benim de başıma geldi normalde TSH ım hep düşüktü hamile kalınca sağlık ocağında betaya baktırırken doktor genel bakalım demişti ve 5 küsür çıktı. Sonra özele gittiğimde doktorum değerlerime komple baktı ve tshın yüksek çıkmış dedi tekrarını istedi bana da sordu tiroid in var mı diye yok dedim.gebelikten olabilir tekrarlayalım testi dedi ve 1,5 larda çıktı TSH.İlaç da kullanmamina gerek yok şuan dedi.YAni evet sıkıntılı bir durum gebelik için ama belki senin ki de anlık yükseldi belki sağlık ocağı hatalı çıkardı.içini rahat tut burda birisi yazmıştı kök sebzelerden uzak dur ve tuzdan diye bana ben o dönem çok turp yemiştim sonradan hatırladım

Beline şiddetli ağrı giren var mı kızlar bıçak saplanır gibi aniden az önde oldu bana
Benim 4 ya da 5. Haftada olmuştu yatakta hatta eşime gece niye vurdun belime diye kızmıştım ben bişey yapmadım demişti öyle anlık bir batmaydı ki

yok ya tabıkı tıbbı olarak hıcbır anlam ıfade etmıyor , sadece olasılığı daha yüksek olan varsayımlar , ama bakıldıgında zaten ıhtımal yuzde ellı ha cın takvımı ha bunlar
Hahhaa bugün kv aradı bir arkadaşım çin takvimine bakacak dedi yaşımı ve ne Zaman hamile kaldığımı sordu sonuç olarak Ocak ayı ve 32 yaş erkek ama 3 ay sonra 33 olacağından ve şubata da yakın olduğundan kız da olabilirmiş dedi çok iyi niyetli kv var ama inşallah gerçekten arkadaşıdır da para vermemiştir diye düşündüm direkt çünkü biraz tanıdıysam vermiş olabilir

Benim bir gebeliğim 8. Haftada kalbi durdu. Şu 8. Haftayı atlatabilirsem endişelerimin bir kısmı bitmiş olcak inşallah kaldı 1 haftam bunun için
9+2 de aynısını yaşadım. Şimdi hamilelik belirtim de yok başından beri benim. Bir tedirginlik var iyi mi diye , iyi düşün iyi olsun diyorum ama o ihtimali bi silemiyorum. Daha susam kadarken başlıyorlar annelerini merakta bırakmaya daha bir ömür gidecek bu anne endişesi İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

3200 az mı ki belki de dikkat etmesen daha düşük olacaktı kilosu iyi yapmışsın o yüzden
Ya çok az demiyorum ama kullandığım takviye omega bir sürü şeye bakınca yeterli değil gibiydi. Yine kullanıcam tabiiki hamilelik olmasa bile şart omega 3 alımı. Yani demem o ki o kadar takviye beslenmeye 5 kilo çocuk doğurmam lazımdı

İlk düşükler de genellikle inceleme araştırma yapmazlar ama ben mümkün olduğunca çoğu değerime baktırdım sonrasında. Vitamin Demir değerlerimi normal sınırlara çıkarmaya çalıştım daha sağlıklı gebeliğe kendimi hazırlamaya çalıştım. Rabbiminde izniyle bu sefer sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

İnternrte yaz otomatık hesaplıyor kuzum zaten

ah ne güzel inşallah benimki de sağlık ocağı sonucu hatasıdır. Hamilelik öncesi başka sebeplerden yapılan kan testlerime baktım benim de genelde 1.8 civarlarında çıkmış TSH. Kronik rahatsızlığım olduğu için detaylı kan testi belirli aralıklarla hep veriyordum zaten.
Sağlık ocağında çıkan değeri görünce şok geçirdim hayatımda görmedim bu kadar yüksek değer umarım yanlışlık olmuştur benimkinde de. Evime döner dönmez ilk işim sabah hastaneye koşmak olacak. Çok teşekkür ederim canım benim için de bir umut oldu yazdıkların.

Rica ederim canım ben de buraya yazmıştım aynı durumumu tedirginliğini anlıyorum inşallah rahatlatan sonucu görürsün

Arkadaşlar sizlere bir soru soracağım. Karından ultrasonla keseyi beta değeri kaçken gördünüz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…