2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sat 18 Ocak yaş 35 Aydın Tahmini Doğum Tarihi 25 Ekim 1.cocuk
o sen bendensin
35 yaş sat 5 ocak İstanbul tahmini doğrul tarihi ekimin 2. Haftası sanırım
Sizler kaç haftalıksınız da mideniz bulanıyor maşaAllah benim iyi şimdilik
Hem ben somonu çok seviyorum en sevdiğim kılçıksız =-)
Benim doktor folbiol içmememi decavit içmeye devam etmemi söyledi.
Sizleri kalp atışından sonra kaç gün sonraya çağırdı beni 3-4 hafta sonraya çağırdı.

Canım kontrole gittiğinizde mi kürtaj dediler yoksa sende bişeyler mi olmuştu.
Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize evlatlarımızı
Benim hemen hemen gebeliği öğrendiğim andan itibaren kırmızı kanamam başlamıştı. İlaçlara rağmen hiç azalmadı. En son kalp atışı da alamadık kürtaja karar verilmişti. Zaten baştan hissediyorsun bir şeylerin ters gittiğini.
Nasip olmayacaksa ne yaparsan olmuyo burda benzer şeyler yaşayan arkadaşlari da endişesini artırmak istemem. Hepimize en doğru zaman da anne olmak nasip olsun

Bebeğe

Kızlar 6+4 müşüz Allaha çok şükür herşey yolunda ben herkese cinsywt tahmini yapıyorum keseye göre buyurun anlayan varsa terzi kendi söküğünü dikemezmiş
KAFA VUCUT BELLİ BEBEĞİN ŞUANDA :) 7+3 DE GİDİCEM BENDE BÖYLE BELLİ OLUR BENİMDE O ZAMANDA. ARKADAŞIMIN SOLDAYDI KIZ OLDU. SOL SAĞ CİNSİYET FARKETMİYOR.

KAFA VUCUT BELLİ BEBEĞİN ŞUANDA :) 7+3 DE GİDİCEM BENDE BÖYLE BELLİ OLUR BENİMDE O ZAMANDA. ARKADAŞIMIN SOLDAYDI KIZ OLDU. SOL SAĞ CİNSİYET FARKETMİYOR.
Evet canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben keseye göre yorumluyorum genelde tutuyor keseye göre erkek gibi geldi ama içimden kız geçiyor bakalım göreceğiz

Kızlar hemşire bir arkadaşım ağrın kanaman yoksa 7yi bekle demişti bende 6+6 da gittin doktora hem beneği gördük hem kalp atışını bazı soran arkadaşlar olmuş. Erken gidildiğinde görüyorum ki kesede görüşmeyince panik oluşabiliyor aslında normal en sağlıklısı7-8 haftayı beklemek sanırım

Evet canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben keseye göre yorumluyorum genelde tutuyor keseye göre erkek gibi geldi ama içimden kız geçiyor bakalım göreceğiz
KESE YUVARLAKSA KIZ DİYOLAR FASULYE GİBİYSE ERKEK. HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUNDA FARKETMEZ. BENDE HEP OĞLUM OLSUN İSTERİM AMA KIZ OLURSADA KABULÜMÜZ. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…