2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Amin amin

benı uc hafta sonra cagırdı , ben 11-12 gıbı gıtmeyı planlıyorum 4-5 hafta gıbı bır sıkıtımız olmaz ıse Rabbımın ıznıyle inşallah amin

KESE YUVARLAKSA KIZ DİYOLAR FASULYE GİBİYSE ERKEK. HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUNDA FARKETMEZ. BENDE HEP OĞLUM OLSUN İSTERİM AMA KIZ OLURSADA KABULÜMÜZ. :)
aslında kese seklı bıraz kulaktan dolma eglencesıne ama , ramzı teorısı bılımsel olarak arastırılmıs bırsey yuz de yuz tutmasada en azından sallamasyon degıl nub teorısı de aynı sekılde , ramzı de plesanta konumuna gore yorum yapılıyor ebru_can_ebru ama dedıgım gıbı kesınlıgı yok oglumda ramzı tutmustu :)

Doktor bana ortada olduğunu söyledi kız ya da erkek her ikisine de ihtiyacım var sağlıklı olsun da yeter
kuzum bu ramzı teorısı bebegın sag kasıktamı soldamı durdugu ıle alakalı degıl bebegın plesantasının yerleşme şekli ile alakalı bılımsel bır teorı - bu bebek sag kasık sol kasık ve kese seklı muhabbetı tamamen bırılerı uydurmus zamanında halktan ağza yayılan seyler.Ama bu dediğim teorı ıncelenmıs yınede kesın dıyemeyız bız ultrason okumaktan ne kadar anlayabılırız kı

Canım benim bilimsel varsayimlar olabilir ama dediğin gibi amaç tahmin merak giderme yüzde 50 olabilir bana tıbbi gelmiyor sadece hepsi de varsayim bakalım 6 haftaya öğreneceğiz inşallah hayırlısıyla

Canım benim bilimsel varsayimlar olabilir ama dediğin gibi amaç tahmin merak giderme yüzde 50 olabilir bana tıbbi gelmiyor sadece hepsi de varsayim bakalım 6 haftaya öğreneceğiz inşallah hayırlısıyla
yok ya tabıkı tıbbı olarak hıcbır anlam ıfade etmıyor , sadece olasılığı daha yüksek olan varsayımlar , ama bakıldıgında zaten ıhtımal yuzde ellı ha cın takvımı ha bunlar

Kalp atış hızına göre de cinsiyet söylüyor bazıları tutan var mı bilmiyorum sanırım ultrasonda 140 üzeriyse kız altıysa erkek oluyormuş

Kalp atış hızına göre de cinsiyet söylüyor bazıları tutan var mı bilmiyorum sanırım ultrasonda 140 üzeriyse kız altıysa erkek oluyormuş
Kesede ve soldaysa ve kalp atımına bakarak benim ki erkek o zaman :)))))
Canı sağ olsun sağlıklı olsun da gerisi mühim değil. Sadece şunu annemden duydum kız bebek anneyi yorarmış zor hamilelik geçirirmiş annem öyle söyledi

He doğru bunda diyorlar sorayım gittiğimizde kaç atıyor doktor hanım
bana 110 dedı ama suan kucuk oldugu ıcın bu sekılde az alıyoruz ilerleyen haftalarda daha gümbür gümbür olur dedi

Bu yenen şeylere göre cinsiyet tahmini de tarih oldu sanırım bugün bayan arkadaşlarla sohbet ederken birine kısır yapar mısın dedim tabi dedi hatta turşularından tattırmak için eve götürdü turşu yedim canınız çekmesin birde limon hastasıyım ben sizde varmı böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…