- 23 Kasım 2022
- 42
- 21
- 3
- 28
Amin aminBenim hemen hemen gebeliği öğrendiğim andan itibaren kırmızı kanamam başlamıştı. İlaçlara rağmen hiç azalmadı. En son kalp atışı da alamadık kürtaja karar verilmişti. Zaten baştan hissediyorsun bir şeylerin ters gittiğini.
Nasip olmayacaksa ne yaparsan olmuyo burda benzer şeyler yaşayan arkadaşlari da endişesini artırmak istemem. Hepimize en doğru zaman da anne olmak nasip olsun
benı uc hafta sonra cagırdı , ben 11-12 gıbı gıtmeyı planlıyorum 4-5 hafta gıbı bır sıkıtımız olmaz ıse Rabbımın ıznıyle inşallah aminSat 18 Ocak yaş 35 Aydın Tahmini Doğum Tarihi 25 Ekim1.cocuk
o sen bendensin
35 yaş sat 5 ocak İstanbul tahmini doğrul tarihi ekimin 2. Haftası sanırım
Sizler kaç haftalıksınız da mideniz bulanıyor maşaAllah benim iyi şimdilik
Hem ben somonu çok seviyorum en sevdiğim kılçıksız =-)
Benim doktor folbiol içmememi decavit içmeye devam etmemi söyledi.
Sizleri kalp atışından sonra kaç gün sonraya çağırdı beni 3-4 hafta sonraya çağırdı.
Ben de 17 mart gibi gideceğim inş güzel haberler almaya devam ederiz inşbenı uc hafta sonra cagırdı , ben 11-12 gıbı gıtmeyı planlıyorum 4-5 hafta gıbı bır sıkıtımız olmaz ıse Rabbımın ıznıyle inşallah amin
plesanta olusumu sağda goruyorum anladıgımız kadarıyla kız dıyorum benı yorumlamadın amaKızlar 6+4 müşüz Allaha çok şükür herşey yolunda ben herkese cinsywt tahmini yapıyorum keseye göre buyurun anlayan varsa terzi kendi söküğünü dikemezmiş
Doktor bana ortada olduğunu söyledi kız ya da erkek her ikisine de ihtiyacım var sağlıklı olsun da yeterplesanta olusumu sağda goruyorum anladıgımız kadarıyla kız dıyorum benı yorumlamadın ama
aslında kese seklı bıraz kulaktan dolma eglencesıne ama , ramzı teorısı bılımsel olarak arastırılmıs bırsey yuz de yuz tutmasada en azından sallamasyon degıl nub teorısı de aynı sekılde , ramzı de plesanta konumuna gore yorum yapılıyorKESE YUVARLAKSA KIZ DİYOLAR FASULYE GİBİYSE ERKEK. HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUNDA FARKETMEZ. BENDE HEP OĞLUM OLSUN İSTERİM AMA KIZ OLURSADA KABULÜMÜZ. :)
kuzum bu ramzı teorısı bebegın sag kasıktamı soldamı durdugu ıle alakalı degıl bebegın plesantasının yerleşme şekli ile alakalı bılımsel bır teorı - bu bebek sag kasık sol kasık ve kese seklı muhabbetı tamamen bırılerı uydurmus zamanında halktan ağza yayılan seyler.Ama bu dediğim teorı ıncelenmısDoktor bana ortada olduğunu söyledi kız ya da erkek her ikisine de ihtiyacım var sağlıklı olsun da yeter
Canım benim bilimsel varsayimlar olabilir ama dediğin gibi amaç tahmin merak giderme yüzde 50 olabilir bana tıbbi gelmiyor sadece hepsi de varsayim bakalım 6 haftaya öğreneceğiz inşallah hayırlısıylaaslında kese seklı bıraz kulaktan dolma eglencesıne ama , ramzı teorısı bılımsel olarak arastırılmıs bırsey yuz de yuz tutmasada en azından sallamasyon degıl nub teorısı de aynı sekılde , ramzı de plesanta konumuna gore yorum yapılıyorebru_can_ebru ama dedıgım gıbı kesınlıgı yok oglumda ramzı tutmustu :)
yok ya tabıkı tıbbı olarak hıcbır anlam ıfade etmıyor , sadece olasılığı daha yüksek olan varsayımlar , ama bakıldıgında zaten ıhtımal yuzde ellı ha cın takvımı ha bunlarCanım benim bilimsel varsayimlar olabilir ama dediğin gibi amaç tahmin merak giderme yüzde 50 olabilir bana tıbbi gelmiyor sadece hepsi de varsayim bakalım 6 haftaya öğreneceğiz inşallah hayırlısıyla
yoh artıkKalp atış hızına göre de cinsiyet söylüyor bazıları tutan var mı bilmiyorum sanırım ultrasonda 140 üzeriyse kız altıysa erkek oluyormuş
Kesede ve soldaysa ve kalp atımına bakarak benim ki erkek o zaman :)))))Kalp atış hızına göre de cinsiyet söylüyor bazıları tutan var mı bilmiyorum sanırım ultrasonda 140 üzeriyse kız altıysa erkek oluyormuş
He doğru bunda diyorlaryoh artık
Görümcem dediki rüyanda da görsen bulup ye sende seviyorsan ye bence kuzumBearhug ruyamda tsh 6 cıkıyordu psıkolojı nanayyy birde avokado arıyordum heryerde lımonlayıp yemek ıcın bı turlu bulamıyordum
migrosta oluyo cnmAy bayadır arıyorum zaten canım ıstıyor ondan ruyama gırdı kesın
Kesede ve soldaysa ve kalp atımına bakarak benim ki erkek o zaman :)))))
Canı sağ olsun sağlıklı olsun da gerisi mühim değil. Sadece şunu annemden duydum kız bebek anneyi yorarmış zor hamilelik geçirirmiş annem öyle söyledi
bana 110 dedı ama suan kucuk oldugu ıcın bu sekılde az alıyoruz ilerleyen haftalarda daha gümbür gümbür olur dediHe doğru bunda diyorlarsorayım gittiğimizde kaç atıyor doktor hanım
Senle adetimiz ve tahmini doğum aynı rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahBen de 17 mart gibi gideceğim inş güzel haberler almaya devam ederiz inş
BenimdeSizinde mi Sat 18 ocak
welcome to hormonlarKizlar herseye aglar oldum duygusal buhran coktu resmen ustume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?