- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
bırde cok takılıyor ne zaman mıdem bulansa , donuyor oturuyor karsıma cıddı cıddı ayy bılıyormusun benımde bulanıyor dıyorHahahahah çok iyi yaaa
Ne güzel demişsin tabii ki de bizim midemiz bulancağına onların mideleri bulansın
Bence de ilk 3 ay iki üç defa yiyelim bari sonra hapına geeçriz heralde sıcak havada yenmezyok pısırılıyordu yıne mıgrostan almıstıbalıkcıdan alsak dırek taze kesıp verıyolar bıdaha denemedım ama cok kotu geldı. bende palamut en sevdıgım , çipura ve levrek te tek seferde fırında pısırınce on numara oluyor altına patates doseyıp yapıyorum , bu pazartesı alalım barı havalar ısınmadan yıyeyım bır ıkı kez
Ah canim aksiyon filminden firlamis karakter gibiyim bendehepsını hatırlamıoyrum ama bende
Ruya konusunda tek olmadigim beni tatmin ettiAl benden de o kadar. Geçenler de doğum yaptığımı gördüm. Önceki akşam doktor erkek dedi sonra kızmış kordonu görmüşüz dedi. Dün akşamki rüya da da doktor 6+2 sin dedi. Psikoloji kalmadı
Kocalar bizden daha hamileay ınanırmısın dun dolma pısırdım o bıberın kokusu tum eve sındı dolmayı yıyesım gelmedı okadar cok oda parfumu sıktım kıkocam da dıyorkı benımde bundan mıdem bulanıyor dedım sus benım mıdem bulanacagına senın kı bulansın
benımde oglum ocakta dogdu , ekımden sonra baya nerdeyse her hafta yedım max ıkı haftada bır hosuma da gıdıyordu ama sıcak hava yaz ıyk hıc cekılmez kokusu , Belkı mudanyada falan gezmeye gıderkes balık ekmek yerım anca oBence de ilk 3 ay iki üç defa yiyelim bari sonra hapına geeçriz heralde sıcak havada yenmez
Abimin eşide hamile onun doğumu yaklaştı artık kış mevsimine denk geldi her hafta yedi. Onun doktoru balık ve kırmızı et ye demiş tavuğu direk yasaklamıştı
benım oyle sezonluk dızı olacak kadar devam eden aksıyon ruyalarım var baya devamını goruyorum belırlı aralıklarlaAh canim aksiyon filminden firlamis karakter gibiyim bende
Yok ya yazın yenmez dediğin gibi. Şalgam sakıncalı değil dimi bizim için. Bende balık ekmekle şalgam seviyorum dabenımde oglum ocakta dogdu , ekımden sonra baya nerdeyse her hafta yedım max ıkı haftada bır hosuma da gıdıyordu ama sıcak hava yaz ıyk hıc cekılmez kokusu , Belkı mudanyada falan gezmeye gıderkes balık ekmek yerım anca o
Kaşar peynırı de eklemek ısterım bu lısteyeSon aylarda omega çok kilo aldırıyor.bebege balık ceviz ek olarak muz aklınızda olsun yani 20 haftalarda takviyeli beslenme güzel oluyor
valla gecen hafta dısarda yemek yerken bı sıse ıctım sadece acılı ıcmedım mıdeme dokunmasın dıyeYok ya yazın yenmez dediğin gibi. Şalgam sakıncalı değil dimi bizim için. Bende balık ekmekle şalgam seviyorum da
Omega bizemi aldırıyor bebeğemi. Birde kaşar peyniri bebeğe kilo aldırdığınu biliyorum benSon aylarda omega çok kilo aldırıyor.bebege balık ceviz ek olarak muz aklınızda olsun yani 20 haftalarda takviyeli beslenme güzel oluyor
Bişey olmaz o zaman arada sırada birvalla gecen hafta dısarda yemek yerken bı sıse ıctım sadece acılı ıcmedım mıdeme dokunmasın dıye
Orası da merkez sayılırDadaskentteyim canım
Kesinlikle kaşar peyniri muz ceviz bunlar çocuğun kilo alımını baya etkiliyor hatta ben şimdiden başladım bol kasar peynirli kahvaltıya ve günlük 1 adet muz aKaşar peynırı de eklemek ısterım bu lısteye
Sadece somon yemek sıkacak yakında alternatif bulmak lazım olacakYedim bir şeyler Kuzucum öğle saatine doğru gitti bulantı şimdi çok daha iyiyim sabah yataktan bile çıkamamıştım baş dönmesi de eşlik ediyordu başım döndükçe midem daha çok bulanıyordu şimdi ikisi de geçti
Bu kadar olur az önce eşime İstanbul’a dönünce somon alıp atayım buzluğa dedim
Ben ayrıca omega takviyesi de alıyorum zaten alıyordum hamile kalmadan önce de aile hekime sordum normalde takviyeye 12. Hafta civarı başlatıyoruz ama isterseniz için zararı da olmaz dedi
Somon en kokusuz olan hemen firinda hızlıca pişiyor ama artık o da sıkacak alternatif ne yiyebiliriz acabaBen evde yemek yapamıyorum 2 haftadır annemler gönderiyor. Hiç yiyemedik ama haftasonu nasipse yiyelim dedik.
Düzenli olarak her hafta yiyebilirmiyim bilmiyorum bulantıxan evde yapabilirmiyim. Dışardan alabildiğimiz zamanlarda yicem anca
Tek başına omega takviyesi yeterli gelecek mi? Kaçıncı haftada başlayacaksın canım?bıraz yaza gelecegı ıcın ben yıyebılcegımı sanmıyorum oglumda cogusu kısa geldıgı ıcın bol bol yemıstım acıkcası , omega takvıyesı almayı planlıyorum
Somon firinda olunca çok kokmadi bana ama o da sıkacak yakında..Başlamıştım ama tiksindim bu ara kokusu batıyor bana
Böyle fırında pişecek şeyler olsun ki kokusu bizi çok yormasınSomon en kokusuz olan hemen firinda hızlıca pişiyor ama artık o da sıkacak alternatif ne yiyebiliriz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?