2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hamileligim biraz supriz oldu ama gece burnuma portakal kokusu geldi sonra öğrendim gebe olduğumu böyle sanki biri baş ucumda yemiş gibiydi oradan hissettim gebe olduğumu aserme ilk kızımda bir kaç kez oldu herkesde olmuyor tabi

Acaba kan sulandırıcilar tetiklediği için olabilir bence içinizi ferah tutun çünkü herseyi stres tetikliyor.

İlk öğrendiğim zaman erkek hissediyordum ama şimdi de kız sanki diyorum ben bir şey hissedemiyorum sanırım

Acaba kan sulandırıcilar tetiklediği için olabilir bence içinizi ferah tutun çünkü herseyi stres tetikliyor.
Evet gerçekten stres olumsuz etkiliyor bıraktım artık rabbime hayırlısıysa sağlıklı bir şekilde alacağız inşallah kucağımıza yiyecek ekmeği varsa hibirşey engel olamaz inşallah

Kızlar selam bugün köpeğimi yürüyüşe çıkarınca 15 dk yürüdük karnımdan sol tarafa bir ağrı girdi tempoyu düşürüp yürümeye devam ettim ağrı biraz devam edip geçti sizin karın ve kasık ağrılarınız sürekli oluyor mu yoksa bir süre sonra geçiyor mu?

Evet gerçekten stres olumsuz etkiliyor bıraktım artık rabbime hayırlısıysa sağlıklı bir şekilde alacağız inşallah kucağımıza yiyecek ekmeği varsa hibirşey engel olamaz inşallah
Gerçekten öyle bakin ben de en derinden yaşadım bunu ilk gebeligimde senelerce bekledim tedaviler şu bu derken ara verdiğimiz ay oldu sonra kanamalar rahim kisalmasi kendime zehir ettim şükürler olsun ki yanımda evladım ama noldu gebelikte başlayan anksiyetem doğum sonrası depresyon olarak geldi kaldı üzerime 2 sene de ancak toparladım kendimi size ondan diyorum yoksa takma üzülme demej kolay ama gerçekten birazcık olsa tevekkül edelim bebek iyi dedi mi doktor çok şükür diyip tadını çıkaralım inşallah

Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim sizin de iyi olmanıza çok sevindim

Ben yıllardır ilaç kullanıyorum yavaş yavaş artırdılar 75 mg kullanıyorum mesela en son ki tahlilden sonra hafta sonu 150 alıyorum ama binlerce şükür ilacı var

Hoşgeldin canım sağlıkla gelsin minikler

Ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmayacağım sağ salim 9. 10. Haftalara ulaşırsam direkt fetal DNA yaptıracağım sadece
Fiyat aldınız mı bi yerden?
Ben bugün 6+5 olduğumu öğrendim. İlk girtiğim yere göre 2 gün öndeyim. Ama bu hesap bana daha uyhun geldi zaten. Demek ki ultrason cihazları farklı ölçebiliyor.
Kalp atışını duydum. Öğretmenim. Mide bulantım halsizliğim uyku hali ile birlikte bitkinliğim var.Okulda zorlanıyorum. Prilam mı ne öyle bir hap verdi yatmadan önce 2 tane al dedi. Bakalım etkisi olacak mı. Benim komple bir sırt ağrım var ayakta durmaya tahammülüm yok resmen ve gece gündüz uyuyabilirim. İlk gebeliğimde asla böyle şeyler yaşamadım. Şaşkınım. Bir de kusma boyutu varmış bunun. Henüz o yok neyse ki.
Bana muhtemel doğum tarihimi söylemedi. 9 ocak sat. Sanırım 18 ekime geliyor. Ama sezaryen olacağım için ekim başına çeker sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…