2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Öyle birşey varsa bende istiyorum sağlıklı olsun da hayırlsıyla büyüsün.

Merhabalar sat 7 ocak sata göre 6+5 olmam lazımken dün kontrolde 6+1 çıktı. Kalp atışını duyduk 4mm civarında doktor şuanlık iyi dedi sonra gelişim geriliği var mı bakıcaz vs dedi beni de şüpheye düşürdü dünden beri içim içimi yiyor. Doktorum biraz her şeyi söyleyen en kötü ihtimalleri bile sıralayan biri o yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bi sıkıntı olmaz di mi ekim ayında bi kimyasal gebelik oldu ondan sonra kötü etkilendim

canım ben ılk doktora gıttıgımde 6+0 dı ult 6+2 cıktı bugun gittim 6+6 yım ama 6+5 cıktı ultrasonda bu kadar ufak oynamalar normal senınkıde ufak :)

Kuzum öyle bir iki günlük değişmelere kafanı takma. Sonuçta net ölçüm değil bu. Olcumden ölçüme bile boyu değişiyor benimkinin

Evden çalışma düzenine geçince ben de öyle oldum kuzum bu anlattığım hallerim milattan öncesi
Acayip salmış durumdayım nasılsa hiçbir şey yetişmiyor diye. Mesai kavramımı yok ettikleri için uyku düzenim de berbat ötesi berbat bebek doğana kadar düzelemezsem Marmara çırası gibi yandım demektir

Amin amin amin
Su mubarek cuma gununun nuru hurmetine amin
Boyle konustuguma bakma dedim ya biz kolaya kacan milletiz
Burasi mecbur kilmasa bizlerde yapmayiz bi cok seyi
Kesinlikle Akdeniz genlerinin kolaycılığı var üzerimizde maalesef bu bir gerçek bunu da ancak bazı konularda sıkı davranmakla aşabiliriz ama o da bizim elimizden gelmiyor düzenin ona göre şekillenmesi gerek
Yine de inancımızı yitirmiyoruz ne yapalım elbet döner bir gün şansımız diye düşünüyorum. Öyle inanıyorum yoksa el memleketlerinden eksiğimiz yok Türk milleti olarak istedik mi neler yaparız biz de işte. Önce ataletten kurtulmak öyle nesiller yetiştirmek gerekiyor

ısten ayrıldım demıstın sankı evden mı calısıyordun kuzum , yokk daha ıyı olur hazırlıklısın en azından

canım ben ılk doktora gıttıgımde 6+0 dı ult 6+2 cıktı bugun gittim 6+6 yım ama 6+5 cıktı ultrasonda bu kadar ufak oynamalar normal senınkıde ufak :)
Çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım İnşallah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsunlar da :) doktorunda sanki 15.doğumumu yapıyomuşum gibi davranması yoruyor insanı

İnşallah canım ben gece yatmadan da yemeye başladım acıkıyorum midem boş olunca hafif bulantı oluyor
Ayy o bendede var ama transferden sonra olmaya başladı bende halada devam ama aç yatıyorum yada bi elma yiyorum sırf açlığımı bastırsın diye yoksa iyice kilo alırım

Ben de sabah kahvaltı yapamıyordum ama öğlene kadar aç durmak da midemi aşırı bulandırıyor. Ben şimdi yanıma sandviç hazırlıyorum sabah işe gelince onu yiyorum öğlen de ev yemeği yapan yerleri tercih etmeye çalışıyorum . Akşamları benim de yemek yemek 9 u buluyor ona bir çözüm bulamadım . Ama en azından öğün atlamamaya dikkat etsek bile iyi bence

Merhabalar hamişler benim 2 gündür göbeğim çıktı. Bebekten olmadığı kesin gazdan şişkinliğim. Sizde de var mı şişkinlik ?

Canım benimki de geç döllenme gibi görünüyor ama doktorum hiç belli olmuyor 12. haftaya geldiğinde bebek hızlıca gelişmiş olabiliyor demişti. Bu süreçteki 3 aşağı 5 yukarıya çok takılma bence. Benim de sata göre 8+6 olmam gerekirken 7+4 üm şu an :)
içini ferah tut çok normal böyle şeyler

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz şu süreci sağlıklı ve kolay bi şekilde atlatıp sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz tek duam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…