• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256

Eklentiler

• 3A6ED536-FBAA-402E-AABB-3B1E5B63959A.png
    3A6ED536-FBAA-402E-AABB-3B1E5B63959A.png
    334,8 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar selamlar :) Burası benim için günlük gibi oldu önce anneme anlatıyorum her şeyi sonra gelip sizinle paylaşmak istiyorum heyecanımı çünkü neredeyse hepimiz aynı anda hamile kaldık ve aynı süreçlerden geçtiğimiz için aynı his ve mutluluğu yaşıyoruz 🙈🥹 Bugün 6+5 günlükken kontrole gittim ve Kalp atışlarını duydum bebeğimin 🥲 Mercimek kadarmış nasıl olurda o kadar güçlü olabilir kalp atışları aklım almıyor gerçekten :))
Maşallah canım bende 5+3 deyim 2 hafta sonra gidicem inşkalp atışı için sat ı baz almalarına şaşırdım valla normalde daha küçük ama bu şekilde oluyor muş hesaplama inşallah bende sağlıkla duyarım bebeğimi

Maşallah canım bende 5+3 deyim 2 hafta sonra gidicem inşkalp atışı için sat ı baz almalarına şaşırdım valla normalde daha küçük ama bu şekilde oluyor muş hesaplama inşallah bende sağlıkla duyarım bebeğimi
İlk gittiğim doktor sat ı baz aldı ama bugün gittiğim doktor keseye göre söyledi ama benim hesabıma göre yine 4-5 gün fazla:)

Merhaba sevgili hanımlar
Benim iki oğlum var Allah bağışlasın çocuk fikrini tamamen kapatmisken 6 yıl sonra tek kaza ve 4- 5 saat sonra ertesi gün hapı içmeme rağmen hamile olduğumu öğrendim şok da ve ne yapacağımı bilemez haldeyim. İlk gebeliği olanları heyecanını paylaşıyor ve sevgiyle kucaklıyorum sizi..
Bizim de öyle tek kazayla oldu geleceği varmış rabbim nasip etmiş diyorum.siz yine iyisiniz 6 yıl sonra olmuş daha bebeğim 15 aylık.sağlıcakla kardeşleriyle büyüsünler inşallah 🤲🏻
Aaa benimkini ortada 😂
Süpriz seven bebişiniz varmış 😄 zaten bu tahminler 7 haftaya kadar diye biliyorum sonradan hep değişiyormuş ☺️
Kız gibi geldi bana ☺️

Kızım da böyleydi ☺️

Eklentiler

• 2041B190-223E-45D3-BD2B-3119524AB9F1.jpeg
    2041B190-223E-45D3-BD2B-3119524AB9F1.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 77
Bizim de öyle tek kazayla oldu geleceği varmış rabbim nasip etmiş diyorum.siz yine iyisiniz 6 yıl sonra olmuş daha bebeğim 15 aylık.sağlıcakla kardeşleriyle büyüsünler inşallah 🤲🏻

Süpriz seven bebişiniz varmış 😄 zaten bu tahminler 7 haftaya kadar diye biliyorum sonradan hep değişiyormuş ☺️

Kız gibi geldi bana ☺️
Aminn inşallah Allah hepinizin yükünü hafifletsin. Bu arada ben ilk hamileligimde bir sene uğraştım hamile kalabilmek için bunda ise ertesi gün hapina rağmen hamile kaldım. Allah ol derse önünde engel kalmıyor.

Artık beni de ekleyebilirsiniz son adet tarihi 5 ocak tahmini doğum ne zaman ekimin 2. Haftası sanırık fakat sat dedikleri şeye göre 7 haftalık olmasıngerejirdi herhalde ama doktor çok iyi dedi :) maşaALLAH. KÜçücük şeye can veren Rabbim çok büyüksün

Kız gibi geldi bana ☺️
Benimde tek kaza ile oldu. Ve şuan ki bebeğim 6 aylık daha 😄 şimdi tekrar hamileyim. Evde ilk test yaptığımda inanamadım. Korktum ne olacak diye. Rabbim tekrar nasip etti diyorum. Bebeğime oyun arkadaşı, kardeşi geliyor inşallah. Sagliklica gelsinler inşallah hepimizin bebeği. Ben Almanyada olduğum için hemen doktora gidemiyorum yani almıyorlar 8.hafta olunca ancak gidiliyo o yüzden hala beklemedim ilk randevum 2 martta.

Kızlar benim bu akşam sağ kasığım ve karnımda zonklama tarzı ağrı var 😞
Canım yukarlarda gördüm kabızlık yaşıyormuşsun bende aynı durumdayım benim doktorum duphalac diye bir şurup verdi. Makat kanamaaıda yaşadım bende onun içinde zeytinyağ sürdüm geceleri yatmadan önce 😐

Benimde tek kaza ile oldu. Ve şuan ki bebeğim 6 aylık daha 😄 şimdi tekrar hamileyim. Evde ilk test yaptığımda inanamadım. Korktum ne olacak diye. Rabbim tekrar nasip etti diyorum. Bebeğime oyun arkadaşı, kardeşi geliyor inşallah. Sagliklica gelsinler inşallah hepimizin bebeği. Ben Almanyada olduğum için hemen doktora gidemiyorum yani almıyorlar 8.hafta olunca ancak gidiliyo o yüzden hala beklemedim ilk randevum 2 martta.
Hayırlı olsun ☺️
Arkadaşım doğum yaptıktan sonra doktoru çok uyarmış eğer çocuk istemiyorsanız çok çok dikkat edin en ufak birşeyden olabilir doğum sonrası çok çabuk hamile kalınır vücut yenilendiği için demiş hep diyordu oda.
Sağlıkla gelsinde ikiz gibi büyürler 🧿

Kesinlikle Akdeniz genlerinin kolaycılığı var üzerimizde maalesef bu bir gerçek bunu da ancak bazı konularda sıkı davranmakla aşabiliriz ama o da bizim elimizden gelmiyor düzenin ona göre şekillenmesi gerek 🥺
Yine de inancımızı yitirmiyoruz ne yapalım elbet döner bir gün şansımız diye düşünüyorum. Öyle inanıyorum yoksa el memleketlerinden eksiğimiz yok Türk milleti olarak istedik mi neler yaparız biz de işte. Önce ataletten kurtulmak öyle nesiller yetiştirmek gerekiyor 🙏🏻🥹
Turk milleti gibi guclu ve birbirine bagli baska millet yoktur buna yurtdisindan yasayan biri olarak yaziyorum
Insallah ogunlerde gelecek birbirimize kenetlensek varya dunyaya hakim oluruz
Turk olmakdan her daim gurur duydum ama bazi konularda eksik olsakda 🇹🇷

ısten ayrıldım demıstın sankı evden mı calısıyordun kuzum , yokk daha ıyı olur hazırlıklısın en azından :KK70:
Evet kuzum ayrıldım ama ayrılmadan önce 3 sene evden home office çalıştım. Öncesinde yine aynı firmada normal ofise gidip gelmeli şekilde çalışıyordum. O zaman düzenim iyiydi mesai saatleri belliydi sonra firma taşındı uzakta kalanlar benim gibi eve geçti böylece hayatım da kaydı 🤣 nasılsa evde diye gece bile iş veriyorlardı 3 sene sonunda dayanamadım zaten bebek istiyorum olursa çıkacağım diye ayrıldım iki ay önce.
Belki de benim bebek iş stresi yüzünden olmuyordu işi bıraktım hamile kaldım haha 🤣🤣

İlk gittiğim doktor sat ı baz aldı ama bugün gittiğim doktor keseye göre söyledi ama benim hesabıma göre yine 4-5 gün fazla:)
Normalde dünya sağlık örgütü ne göre dünyada böyle hesaplanıyormuş sata göre bende dedim en fazla üç haftalık olması lazım ne kesesi sayı söyleyince daha elma çekirdeği kadar çık miniğim inşallah sağlıkla gelsin hepimizin

Back