2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende aynı şekildeyim mesela bende pcos var normal döngüdeki bir kadınla aynı dönemlerde yumurtlamam olmuyor bende sata göre 9 haftayım ama şu an keseye göre 6+5im yani o durum biraz yumurtlama dönemi ile alakalı oluyor xaten doktorlar döngüsü uzun kadınlarda satı baz almıyorlar.Benim doktorum en son net haftanı 3 hafta sonra belirleriz 9 haftalıkken gel dedi bence böyle şeylere takılma tadını çıkar

Merhaba bana doktorum diafol verdi folik asit 400mcg ayrıca dvit b12 ve iyot da var içinde

Ya kesenin tam ortasında duruyor bebek kese şekli de kalp gibi hala ben hiçbişe tahmin yapamadım
he dıklemesıne sırtınıda bıyere vermemıs kı tahmınde bulunayım tum teorılerı curuttu bebem kesenız yuvarlakmı fasulyemı sey efenım kalp gıbı , hımm pekı bebek saga mı yaslanmıs kesede solamı mm sey efenım oyle dımdık ortada duruyor

bende onu kullanıyorum bı kutu bıtınce vıtamıne geccez.bırde d vıt verdı kapsul haftada ıkı alıyorum
Bugün sordum kafam karıştı bir arkadaş sormuş bunun içindeki yeter mi diye başka bir marka önerdi doktor ona geçicem sanırım d vitamini ve b12 iyot ve folik asit var

Karından çekilen ultrasonda bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diye biliyorum.seninki sanki sağda gibi bilemedim kızım da sağdaydı tuttu

Kızlar selamlar :) Burası benim için günlük gibi oldu önce anneme anlatıyorum her şeyi sonra gelip sizinle paylaşmak istiyorum heyecanımı çünkü neredeyse hepimiz aynı anda hamile kaldık ve aynı süreçlerden geçtiğimiz için aynı his ve mutluluğu yaşıyoruz Bugün 6+5 günlükken kontrole gittim ve Kalp atışlarını duydum bebeğimin Mercimek kadarmış nasıl olurda o kadar güçlü olabilir kalp atışları aklım almıyor gerçekten :))

Eklentiler

• image.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba sevgili hanımlar
Benim iki oğlum var Allah bağışlasın çocuk fikrini tamamen kapatmisken 6 yıl sonra tek kaza ve 4- 5 saat sonra ertesi gün hapı içmeme rağmen hamile olduğumu öğrendim şok da ve ne yapacağımı bilemez haldeyim. İlk gebeliği olanları heyecanını paylaşıyor ve sevgiyle kucaklıyorum sizi..

Öncelıkle suan ıcınde bulundugun durumda bunları hıssetmen cok normal , kendıne zaman ver Rabbım hayırlı olanı eylesın , doktora gıttınmı pekı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…