Bende aynı şekildeyim mesela bende pcos var normal döngüdeki bir kadınla aynı dönemlerde yumurtlamam olmuyor bende sata göre 9 haftayım ama şu an keseye göre 6+5im yani o durum biraz yumurtlama dönemi ile alakalı oluyor xaten doktorlar döngüsü uzun kadınlarda satı baz almıyorlar.Benim doktorum en son net haftanı 3 hafta sonra belirleriz 9 haftalıkken gel dedi bence böyle şeylere takılma tadını çıkarCanım benimki de geç döllenme gibi görünüyor ama doktorum hiç belli olmuyor 12. haftaya geldiğinde bebek hızlıca gelişmiş olabiliyor demişti. Bu süreçteki 3 aşağı 5 yukarıya çok takılma bence. Benim de sata göre 8+6 olmam gerekirken 7+4 üm şu an :)
içini ferah tut çok normal böyle şeyler
Ya kesenin tam ortasında duruyor bebek kese şekli de kalp gibi hala ben hiçbişe tahmin yapamadımbılıyorumm bılıyorumm haftasonuda 2 gun fazla cıkmıstıultrason olcumlerı olablıyor boyle ya tahmın yok mu yapan
Çok fazla var ama ben bir de kabız oldum hatta maalesef bugün makattan kanamam geldi bu yüzdenMerhabalar hamişlerbenim 2 gündür göbeğim çıktı. Bebekten olmadığı kesin gazdan şişkinliğim. Sizde de var mı şişkinlik ?
Merhaba bana doktorum diafol verdi folik asit 400mcg ayrıca dvit b12 ve iyot da var içindeKızlar merhaba tekrardan. Hangi folik asiti kullanıyorsunuz? İnternette 400 mcg hamileler için yeterlidir yazıyor. Folbiol aldık biz doktor tavsiyesiyle 5 mg yazıyor üstünde ve günde 1 tane iç dedi. Günlük yeterli olan miktarın 10 katından fazla içindeki miktar. Siz ne yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
he dıklemesıne sırtınıda bıyere vermemıs kı tahmınde bulunayım tum teorılerı curuttu bebem kesenız yuvarlakmı fasulyemı sey efenım kalp gıbı , hımm pekı bebek saga mı yaslanmıs kesede solamı mm sey efenım oyle dımdık ortada duruyorYa kesenin tam ortasında duruyor bebek kese şekli de kalp gibi hala ben hiçbişe tahmin yapamadım
Ayy güldürdün benihe dıklemesıne sırtınıda bıyere vermemıs kı tahmınde bulunayım tum teorılerı curuttu bebem kesenız yuvatlakmı fasulyemı sey efenım kalp gıbı , hımm pkeı bebek saga mı yaslanmıs kesede solamı mm sey efenım oyle dımdık ortada duruyor
bu arada bugun doktora gıttım ya daha hepı topu 6 gun once sagda ıdı ya sımdı ortadan az solda buldu demekkı sabıt durmuyor buyudukce herhalde bılemedım bu tezde curudu D:Ayy güldürdün beni
Geriye bir şey kalmadı zatenbu arada bugun doktora gıttım ya daha hepı topu 6 gun once sagda ıdı ya sımdı ortadan az solda buldu demekkı sabıt durmuyor buyudukce herhalde bılemedım bu tezde curudu D:
Bugün sordum kafam karıştı bir arkadaş sormuş bunun içindeki yeter mi diye başka bir marka önerdi doktor ona geçicem sanırım d vitamini ve b12 iyot ve folik asit varbende onu kullanıyorum bı kutu bıtınce vıtamıne geccez.bırde d vıt verdı kapsul haftada ıkı alıyorum
Öffff aynı sorun bende de varÇok fazla var ama ben bir de kabız oldum hatta maalesef bugün makattan kanamam geldi bu yüzden
Karından çekilen ultrasonda bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diye biliyorum.seninki sanki sağda gibi bilemedimKızlar bu cınsıyet tahmını hangı haftalarda yapılıyodu keseden benım mınıs doktor daha dur yenı bakmadıkmı dedı , lütfen dedım tekrar bı bakabilir miyiz bugun 6+6 olmama ragmen 6+5 cıktı ama olabılıyor boyle saptamalar bı erken bı gec dıye ıcımı rahatlatıyorum bende sıkıntı yok dedı doktor tekrardan ıse de bıldırımımı verdım@pozitifbiri sen anlıyonmu bebısım gecen hafta cumartesı olanda sagdakı
Benimde öyle kabus gibi bir şey olduÖffff aynı sorun bende de varkuru kayısı bol su armut şimdilik bunlarla idare ediyorum ama sürekli bi kabızlık hali var
Ay hadı bakalım kuzum merakla beklıyoruz artık sağlıkla inşallah amınKarından çekilen ultrasonda bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diye biliyorum.seninki sanki sağda gibi bilemedimkızım da sağdaydı tuttu
Öncelıkle suan ıcınde bulundugun durumda bunları hıssetmen cok normal , kendıne zaman ver Rabbım hayırlı olanı eylesın , doktora gıttınmı pekı hıcMerhaba sevgili hanımlar
Benim iki oğlum var Allah bağışlasın çocuk fikrini tamamen kapatmisken 6 yıl sonra tek kaza ve 4- 5 saat sonra ertesi gün hapı içmeme rağmen hamile olduğumu öğrendim şok da ve ne yapacağımı bilemez haldeyim. İlk gebeliği olanları heyecanını paylaşıyor ve sevgiyle kucaklıyorum sizi..
Aaa benimkini ortadaKarından çekilen ultrasonda bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diye biliyorum.seninki sanki sağda gibi bilemedimkızım da sağdaydı tuttu
Bebegın plesantasına bakıyorlar kuzum nerde bakayım senınkıneAaa benimkini ortada
AminÖncelıkle suan ıcınde bulundugun durumda bunları hıssetmen cok normal , kendıne zaman ver Rabbım hayırlı olanı eylesın , doktora gıttınmı pekı hıc
Plesantası sola dayalıAaa benimkini ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?