- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
Merhaba canım benimde aynı ben folbiol günde 1 tane alıyorum.Kızlar merhaba tekrardan. Hangi folik asiti kullanıyorsunuz? İnternette 400 mcg hamileler için yeterlidir yazıyor. Folbiol aldık biz doktor tavsiyesiyle 5 mg yazıyor üstünde ve günde 1 tane iç dedi. Günlük yeterli olan miktarın 10 katından fazla içindeki miktar. Siz ne yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
Folidoce kullanıyorum 400 mgKızlar merhaba tekrardan. Hangi folik asiti kullanıyorsunuz? İnternette 400 mcg hamileler için yeterlidir yazıyor. Folbiol aldık biz doktor tavsiyesiyle 5 mg yazıyor üstünde ve günde 1 tane iç dedi. Günlük yeterli olan miktarın 10 katından fazla içindeki miktar. Siz ne yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
Tam olması gerektiği kadar folik asit varmış ben fazlası zararlı diye okuyorum her yerde ama bize verilen hep fazlasıBen multivitamin kullanıyorum elanatal aile hekimine evde bu var dedim devam et ona tamam dedi
Baktım şimdi içince 400 mcg folik varmış
Normal adetin 3-5 gün gecikince yaklasık4-5 mm oluyor keseSelam hanımlar benim sat 18 ocak. çarşamba günü dr kontrolum vardı. 5mm kese göründü.doktorum haftaya göre değerlerimin ve kese uyumlu olduğunu söyledi.1hafta sonra gel dedi.kese boyu sizce normal mi?
Ben eşime hamile olmadan bile önce olur da bir gün doğuma gidersem lütfen ama lütfen kimseye haber verme dedimben doğum travmasının dıbını yasadım doktorum la alakalı degıldı hastane ıle de degıldı , ıkıncı degısımden sonrakı ebem bırıncı olmak uzere psıkolıjık olarak bıtırdı ve tum sulalenın odamda yada kapımın onunde bekleyıp benı strese sokmaları kovmama ragmen gıtmemelerı vs vssonra dondum dedım kı keske devlete gıtseymısım bıkısı bıle gıremeseymıs yanımada tek basıma olsaymısım dedım cok zor atlattım yalan yok oyuzden sadece hastane ve doktor da onemlı degıl.Benım ogun bana destek olan ıkı kısı vardı kocam ve doktorum (sezeryan oldum sonunda)
Ben de bugun saglık ocagına kaydımı actırdım.doktor beyefendı tesrıf etmemıs kan veremedım vercektım yoksa kaldı oyle.Bugunde doktordan guzel haberlerle cıkarım ınsallah , işyerımede bıldırırim :)
Günde 1 tane fazla diyorlar bir tanesi 5 mg olduğu için yan etkisi var mı sorunsuz ilerliyor mu ne zamandan beri kullanıyorsunMerhaba canım benimde aynı ben folbiol günde 1 tane alıyorum.
Güzel ülkemin de böyle olduğu günleri görebilecek miyiz? İnsana değer verilmesi ne güzel ne muhteşem bir şey burada ise en değersiz ve ucuz şey maalesef. Herkesin diğerinin canına malına ve haklarına saygılı olduğu bir ülke inşa edebiliriz umarım çocuklarımız içinAslinda insanlarin biraz oturup dusunmesi gerek
Sezeryani neden sunuyo doktorlar ?
Biz turk milleti olarak herseyin kolayina kacmayi seven milletiz sonrasini dusunmeden
ornek sezeryan kolay agrisiz demi, ama sonrasi normal dogumdan daha zor bi donem
Ornek ucuz alalim istiyoruz tedbir almiyoruz. 2 gunde ev aliyoruz hic bir sigorta yaptirma , binayi arastirma yok. Allah korusun deprem sel gibi dogal afette kaybediyoruz. Biz burda ev almak icin 5 ay bekliyoruz. Belediye , devlet , bakanlik, exper, mimar hepsi rapor yapiyo onaylanirsa evi alabiliyoruz. Konuyu nerden nereye getirdim ama demek istedigim insanlarin hayatini degersizlestiriyolar .
Aksine korkusu olan hamile kadina cok guzel seanslarla doguma hazirliyolar burada tesvik ediyolar direk ah tamam sezeryan olursun diye secenek sunulmuyo.
Bıgün 7+2 oldu sanırım inş duyarım hani tedaviden sonra olunca insan her şeyden şüphe editor böyle kalbim pır pır yüreğimde ağzımda heyecanlanıyorum. Zateb kalbini duyayım ikili test falan yaptırmayı düşünmüyorum.Sağlıkla duyarsın canım inşallah bugünkaç haftalik oldu
Pazartesi 6+5 olacak o zaman randevum duyarım inşallahbende ultrasona göre 6+2 bugün canım inşallah. Sen kalp atışını duymak için gittin mi gidicekmisin
O konu hakkında net bir fikir yok sanırım. Zararlı olduğunu ben de duydum internette okudum daha doğrusu ama doktorlar yazmaya devam ediyor ve birçok doktor da folik asidin fazlası idrarla atılır vücutta depolanmaz o yüzden doz aşımı gibi bir şey yok diyorTam olması gerektiği kadar folik asit varmış ben fazlası zararlı diye okuyorum her yerde ama bize verilen hep fazlası
Benide cuma çağırdı inşallah duyarız canımPazartesi 6+5 olacak o zaman randevum duyarım inşallah
bende korona donemınden berı kullanıyordum tüp seklınde ıgneye cekılen var ya , hapa gectık sımdı burda kolay kolay d vıt degerınede bakmıyolarD vitamini ben haftada 1 iciyorum
3 ay once 19daydi
Simdi 39a cikmis super dedi ama 50ye cikarmaya calis dedi.
Burda hic gunes olmadigindan yil boyunca iciyoruz biz d vitamini
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ilk gebeliğim transfer edilmeden başladım şuan 7 haftalık devam ediyorumGünde 1 tane fazla diyorlar bir tanesi 5 mg olduğu için yan etkisi var mı sorunsuz ilerliyor mu ne zamandan beri kullanıyorsun
Ben gebyfoll kullanıyorum içinde ekstra iyot b6-b12 de varKızlar merhaba tekrardan. Hangi folik asiti kullanıyorsunuz? İnternette 400 mcg hamileler için yeterlidir yazıyor. Folbiol aldık biz doktor tavsiyesiyle 5 mg yazıyor üstünde ve günde 1 tane iç dedi. Günlük yeterli olan miktarın 10 katından fazla içindeki miktar. Siz ne yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
bızde oyle anlastık kuzum bızım o zamanlar arabamız yoktu , esım gelmek ıcın enıstesınden arabayı ıstemıs ve enıstesı herkese yaymıs sadece ıkı saat tutabıldık gelmeyın gerek yok bısey yok henuz daha dıye ama oyle olmadı ıste benım kontrolumden cıktı gunduzdu bıde , sabah 10 da suyum geldı komple 2cmde acıklıgım vardı , sancım da vardı , ama malesef dogum yapamadım 13 saat sonra seza alındım acıl olarak gelısen bı komplıkasyondan oturu doktorum sagolsun sonuna kadar bekledı amelıyat masasında bıle acıklık baktı :) 5 cmı gecemedı doktorumdan yana ıcım cok rahat oyuzden ben tekrardan sezeyan sonrası normal dogum ıstıyordum acıkcasıBen eşime hamile olmadan bile önce olur da bir gün doğuma gidersem lütfen ama lütfen kimseye haber verme dedimtahmin edebiliyorum toplanacak kalabalığı. Gider güzel güzel doğururum sonra haber versin kime istiyorsa ama öncesinde kimseyi koştur koştur hastaneye toplamak istemiyorum tabi bu şekilde gelişir mi bilinmez zaman gösterecek artık.
Biz ne kadar bir şeyleri planlarsak planlayalım her şey kendi planına göre ilerliyor tek yapabileceğimiz olumlu düşünüp iyiyi çağırmakinşallah bu doğumun o kadar güzel olur ki diğerinin travmasını unutturur kuzum sana
Duyarsın duyarsın bende şuan 7+2 yim 6+4 te duydum çok az geliyodu sınra 6+6 dah daha iyi duydum. Sende rahat duyarsınBıgün 7+2 oldu sanırım inş duyarım hani tedaviden sonra olunca insan her şeyden şüphe editor böyle kalbim pır pır yüreğimde ağzımda heyecanlanıyorum. Zateb kalbini duyayım ikili test falan yaptırmayı düşünmüyorum.
Bi türlü yazamadim canım yazıyorum yazıyorum gozukmuyo benide ekler misin yaş 20 şehir afyon sat 12 ocak tahmini dogum 19.10.23Hamılelegın resmı olarak baslaması ve haklarından faydalanabılmen için canım , 16 haftadan gec bıldırılırse de haklı ıs feshı
1.cocuk yazmayı unutmuşumBi türlü yazamadim canım yazıyorum yazıyorum gozukmuyo benide ekler misin yaş 20 şehir afyon sat 12 ocak tahmini dogum 19.10.23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?