2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba canım benimde aynı ben folbiol günde 1 tane alıyorum.

Selam hanımlar benim sat 18 ocak. çarşamba günü dr kontrolum vardı. 5mm kese göründü.doktorum haftaya göre değerlerimin ve kese uyumlu olduğunu söyledi.1hafta sonra gel dedi.kese boyu sizce normal mi?

Folidoce kullanıyorum 400 mg

Ben eşime hamile olmadan bile önce olur da bir gün doğuma gidersem lütfen ama lütfen kimseye haber verme dedim tahmin edebiliyorum toplanacak kalabalığı. Gider güzel güzel doğururum sonra haber versin kime istiyorsa ama öncesinde kimseyi koştur koştur hastaneye toplamak istemiyorum tabi bu şekilde gelişir mi bilinmez zaman gösterecek artık.
Biz ne kadar bir şeyleri planlarsak planlayalım her şey kendi planına göre ilerliyor tek yapabileceğimiz olumlu düşünüp iyiyi çağırmak inşallah bu doğumun o kadar güzel olur ki diğerinin travmasını unutturur kuzum sana

Güzel ülkemin de böyle olduğu günleri görebilecek miyiz? İnsana değer verilmesi ne güzel ne muhteşem bir şey burada ise en değersiz ve ucuz şey maalesef. Herkesin diğerinin canına malına ve haklarına saygılı olduğu bir ülke inşa edebiliriz umarım çocuklarımız için

Sağlıkla duyarsın canım inşallah bugün kaç haftalik oldu
Bıgün 7+2 oldu sanırım inş duyarım hani tedaviden sonra olunca insan her şeyden şüphe editor böyle kalbim pır pır yüreğimde ağzımda heyecanlanıyorum. Zateb kalbini duyayım ikili test falan yaptırmayı düşünmüyorum.

Tam olması gerektiği kadar folik asit varmış ben fazlası zararlı diye okuyorum her yerde ama bize verilen hep fazlası
O konu hakkında net bir fikir yok sanırım. Zararlı olduğunu ben de duydum internette okudum daha doğrusu ama doktorlar yazmaya devam ediyor ve birçok doktor da folik asidin fazlası idrarla atılır vücutta depolanmaz o yüzden doz aşımı gibi bir şey yok diyor
Bazen kime inanacağını şaşırıyorsun

D vitamini ben haftada 1 iciyorum
3 ay once 19daydi
Simdi 39a cikmis super dedi ama 50ye cikarmaya calis dedi.
Burda hic gunes olmadigindan yil boyunca iciyoruz biz d vitamini
bende korona donemınden berı kullanıyordum tüp seklınde ıgneye cekılen var ya , hapa gectık sımdı burda kolay kolay d vıt degerınede bakmıyolar

Ben gebyfoll kullanıyorum içinde ekstra iyot b6-b12 de var

bızde oyle anlastık kuzum bızım o zamanlar arabamız yoktu , esım gelmek ıcın enıstesınden arabayı ıstemıs ve enıstesı herkese yaymıs sadece ıkı saat tutabıldık gelmeyın gerek yok bısey yok henuz daha dıye ama oyle olmadı ıste benım kontrolumden cıktı gunduzdu bıde , sabah 10 da suyum geldı komple 2cmde acıklıgım vardı , sancım da vardı , ama malesef dogum yapamadım 13 saat sonra seza alındım acıl olarak gelısen bı komplıkasyondan oturu doktorum sagolsun sonuna kadar bekledı amelıyat masasında bıle acıklık baktı :) 5 cmı gecemedı doktorumdan yana ıcım cok rahat oyuzden ben tekrardan sezeyan sonrası normal dogum ıstıyordum acıkcası sandriyon sızın orda bunuda cokca desteklerler burda zor doktor bulmak.Buldum ama cok tuzlu durumum el vermez hayallerım kaldı yanı

Duyarsın duyarsın bende şuan 7+2 yim 6+4 te duydum çok az geliyodu sınra 6+6 dah daha iyi duydum. Sende rahat duyarsın

Hamılelegın resmı olarak baslaması ve haklarından faydalanabılmen için canım , 16 haftadan gec bıldırılırse de haklı ıs feshı
Bi türlü yazamadim canım yazıyorum yazıyorum gozukmuyo benide ekler misin yaş 20 şehir afyon sat 12 ocak tahmini dogum 19.10.23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…