Bizim ilk bebiş daha eşim çok pimpirik hiç kimseye söylememi istemedi ailelere moral olsun dedik söyledik arkadaşlara da sevincimi paylaşayım istedim söyledim 7 kişiye söylemişim aile haricinde hala söylemek istediklerim var da 10-12 hafta olsun öyleBende baya bi soyledim ya
Ailedekiler biliyo
Depremzede teyzem ve kizi biliyo
Komsular biliyo
6 7 arkadas biliyo belkide 10 bilemedim simdi
Ohoo ben masallah
Ilk olunca insan korkuyoda bu 3. Olunca soyledim gitti ya
En sevdiğim doktor tarzı kesinlikle hem de iki fincan oooBenim doktorum günde 2 fincan kahve içebilirsin demişti canım.
inşallah yasaklamaz diyelim :)
Ay ben doktora kahve içmeyi sormadım ama her gün küçük fincan içiyorum bu bile azalmış hali benim için gebelikten önce 180-200 ml nescafe bardağında günde iki kez Türk kahvesi içiyordumEvet Kuzucum yaa öyleymiş ben de hemen beni oraya altın harflerle HAMİLE diye yazacaklar sanıyordum haha
Ben de içiyorum vallahazır midem bulanmıyorken içeyim kuzum benim bıdık da isyan bayrağını çekerse içeride nazlı yarim kahvemle zaten ayrılmak zorunda kalacağız
Benim daha çoook yeni zaten eşim dışında kimse bilmiyorKızlar, hamile olduğunuzu ailelere falan söylediniz mi ? Merak ettim.
Ben de 7+4 üm ve bulantılara ek sabahları kusma başladı. Midem boşken, su içtikten sonra özellikle çok bulanıyor. Ayva iyi geliyor bana.Kızlar selam
8. Haftam ve inanılmaz mide bulantım var
Çözüm bulamıyorum ve iyice halsizleştim
Bulantı yaşayıp çözüm bulan var mı
Oooo ben herkese söyledim nerdeyseKızlar, hamile olduğunuzu ailelere falan söylediniz mi ? Merak ettim.
Canım bence biraz ilerledikçe süreç tiksineceksin. Vücut otomatik kendini kontrol altına almaya çalışıyor. Eğer sen zorla içmeye çalışmaz da bırakmaya çalışırsan kolayca bırakırsın bu süreçte.Kızlar şimdi size çok hassas bir şey soracağım...
Gebelikte sigara. Öğrendiği anda bırakanlar, az az içmeye devam edenler, bırakmaya çalışanlar.. Ne durumdasınız? Benim doktorum kesinlikle istemiyorum dedi fakat aşırı aşırı gergin oluyorum ve günde 1 ile 3 arası değişiyor içtiğim. Bırakmaya çalışıyorum yapabileceğimi düşünüyorum da..
Benle aynı dertten muzdarip olanlar var mı?
Amin cnm gerilme sakin olYoldayım gidiyorum canım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah yavrularımızı bizlere bağışlasın. Hayırlı evlat olsun inşallah acayip gerginim.
Ben saldim cayira mevlam gayira valla soyluyom firsat doguncaBizim ilk bebiş daha eşim çok pimpirik hiç kimseye söylememi istemedi ailelere moral olsun dedik söyledik arkadaşlara da sevincimi paylaşayım istedim söyledim 7 kişiye söylemişim aile haricinde hala söylemek istediklerim var da 10-12 hafta olsun öyle
Benimkide eger bünyen alisiksa içmeye devam et tabikide 1i gecme demisti 2. GebelikdeEn sevdiğim doktor tarzı kesinlikle hem de iki fincan ooo
İnşallah benimki de izin verir aminsonuçta kahve gölüne düşmüyoruz bünyeye kafein lazım yoksa kafa çalışmıyor
Aa izmirde misincuneyt bey ile devam ediyorum
Cok memnunum. Whatsaptan donuyor veya randevu yoksa aradan aliyor. Asistani pelin hanim zaten mukemmel bir insan. Tavsiye ederim.Memnun musun? Ben İlkay Hanımdayım. 9 haftalık olduk. Görüşmeler o kadar kısa sürüyor ki ayrıca ultrasonda öyle bebeği 1 dk anca görüyoruz. Bu da aklımı karıştırıyor biraz.
Çok şükür benim tüp bebek bu günü iple çekmişim resmen 4 senenin özlemiÇok güzel canım benim maşallah yavaş yavaş kalp atışını duyma telaşının yerini cinsiyet tahminleri alacakgüzel bir yolculuk
yaa ben de evlendikten sonra normal kilomun çok üstüne çıkmıştım(8 kilo) ve o şekilde hamile kaldım. mide bulantım olmuyor ama ben gebeyim istediğim gibi yerim diyemiyorum ve diyet yapıp kilo verme peşindeyim :))Kızlar bir yandan midem bulanıyor.
Bir yandan da sürekli açım, midem sanki derin bir çukur. Oruç tutmuşcasına acıkıyorum. Bir yandan gazım var kabızlık var şişkinlik var. Bir yandan uyku hali halsizlik var sarhoş gibiyim. Nolacak bu halimiz böyle
Amin canım teşekkürlerHayırlı olsun darısı başımıza
Evet canım sağlıkla büyüsünler inşallahhadı bakalım artık bekleyısler baslıyor oyle zırt pırt doktor devrı de bıttı
Ayy şuan bende öyleyim hergün kahve içerdim. Şimdi içtiğim an kusuyorum. Bıraktım haliyleben kahvemı ıcıyorum sımdılık bende bır tıryakıyımdır. oglumda kahveden tıksındım mıdem bulanıyordu kendını otomatık korumaya aldı bebem
Bizimde bi aileler biliyo birde yakın arkadaş çevresi. Daha diğer akrabalara diyemedik tüp bebek olduğu için 3 ayı tamamlayalım öyle deriz dedikKızlar, hamile olduğunuzu ailelere falan söylediniz mi ? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?