- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
Tebrik ederim canım İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla büyürSelam
Bende 6+5 deyim simdi doktordan geldim
Kalp atisini duydum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla büyürSelam
Bende 6+5 deyim simdi doktordan geldim
Kalp atisini duydum bende
Soylemeyedebılırsın kuzum bırazdaha bekleyebılırsın :) ben yarın ısyerıme soylemeyı dusunuyorum bakalım Herşey yolundadır umarımKimselere söyleyesim gelmiyor
Sanki duyulursa bir şey olur gibi. Tuhaf bir his.
Amin canimTebrik ederim canım İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla büyür
evvet kuzum kalp atısını duyduktan sonra gel kaydını acalım dıyolar bana oyle dedıler en azından :)Aile hekiminden geldim bu arada kızlar. Daha çok miniş olduğu henüz kese vs bakılmadığı için hamile olarak takip kaydı açmadılar sadece son adet tarihimi aldılar o kadar.
Yarın sabah da detaylı kan tahlili için kan vereceğim tsh falan orada bakacaklarmış
Folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu bir de evde elanatal var multivitamin onu alıyorum dedim tamam iyidir devam et ona dedi bu kadar şimdilik
ben kahvemı ıcıyorum sımdılık bende bır tıryakıyımdır. oglumda kahveden tıksındım mıdem bulanıyordu kendını otomatık korumaya aldı bebemHayatımda hiç sigara içmedim ama bu durumu çok iyi anlıyorum. Çok değil günde bir fincan kahve içerim sadece ve onu bile içmezsem acayip huzursuz ve sinirli oluyorum. Bu da bir tür bağımlılık
Bazı doktorlar izin verirken kahveyi de bazıları kesinlikle yasaklıyormuş. Şu an hala içiyorum ve korkarım yasaklasa da bırakmam zor olacak bırakamam gibi geliyor
duyulur belkı ya bellı olmaz ben de karından duydum bebısımBen bugun 6+5deyim
Vajinal bakti
Karindan cok erken diye dusunuyorum
Benim doktorum günde 2 fincan kahve içebilirsin demişti canım.Hayatımda hiç sigara içmedim ama bu durumu çok iyi anlıyorum. Çok değil günde bir fincan kahve içerim sadece ve onu bile içmezsem acayip huzursuz ve sinirli oluyorum. Bu da bir tür bağımlılık
Bazı doktorlar izin verirken kahveyi de bazıları kesinlikle yasaklıyormuş. Şu an hala içiyorum ve korkarım yasaklasa da bırakmam zor olacak bırakamam gibi geliyor
düzelicem inşallah :) dediğin gibi haftada 1 ayrı, günde 1 ayrı.bırakırsan tabıkı bebegın ıcın cok cok daha ıyı olur ama bırakamasan bıle 3 tane gunde bence fazla yıne , ben cok katı degılım bu konuda haftada bı tane ıcsen cok zararı olmayabılır belkı ama gun asırı ıste.Bırakamayana da saygım var bırakabılene cok daha buyuk saygım var :) ben kullanmıyorum ama 6 sene kullandım.Bıraktıktan sonra daha ıkı uc ayda bır ayda bır ara ara ıcmıslıgım oldu keyıf olarak.Cok canım ısterse bı fırt alırım ama ıcmesemde :)
Ozaman cok iyi cihaz olmali demiduyulur belkı ya bellı olmaz ben de karından duydum bebısım
Stres yapma canım duyarsınız inşallah ben 6+3te dün karından duydum ama öyle gümbür gümbür değildi çok derinden geliyordu minicik atan kalbini gösterdi ve daha 3.3 mm imiş benim doktorum da gerekmedikçe vajinal bakmıyor sende inşallah duyup da rahatlarsınYa benim doktorum kesinlikle vajinal bakmıyor bakalım 6+5 de karından duyacak mıyım of çok merak ediyorum
Benim doktorum hiç kan istemedi 6 aydır progesteron bakmıyorum sanırım sadece dün gittiğimde toxoplazma rubella ve cmv istediKızlar ilk verdiğiniz kan testinde progesterona bakıldı mı? bakıldıysa kaç çıktı ilk testinizde. Progestesron 10un üzerindeyse mi sağlıklı bir yumurtlama demek oluyor?
Merhaba biz kayınvalidem depremzede morali yerine gelsin diye ailelere söyledik işyerinden 3 arkadaşıma söyledim bir de yakın 4 arkadaşıma söyledim ben baya söylemişim yaKızlar, hamile olduğunuzu ailelere falan söylediniz mi ? Merak ettim.
Bende baya bi soyledim yaMerhaba biz kayınvalidem depremzede morali yerine gelsin diye ailelere söyledik işyerinden 3 arkadaşıma söyledim bir de yakın 4 arkadaşıma söyledim ben baya söylemişim ya
ben oglumda 8 haftalık duydum mesela :) duyamayadayabılır helekı cıhaz eskıyse , ama duyadabılır :)Ozaman cok iyi cihaz olmali demi
Insallah duyar
Ama olurda duymazsa korkmasin endişelenmesin diye yazdim canim :)
Duyarsa cepte ama duymazsa hala bizimle endiselenmesinben oglumda 8 haftalık duydum mesela :) duyamayadayabılır helekı cıhaz eskıyse , ama duyadabılır :)
Canım 2021 eylülde bata 4 gün kala 225 hcg ile öğrenmiştim ben ama bununla kendininkini karşılaştırma çünkü belki de geç döllenme oldu veya bilmediğimiz başka bir şey vardır her gebelik kendine özgü oluyorKızlaar cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dün kan testi verdim reglime 2 gün vardı beta hcg 44 çıktı doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Aranızda battan önce hamileliğini öğrenip kan testi veren var mı. Varsa beta hcg sizin kaç çıkmıştı? Kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama bu değer normal mi benim 2 gün kala 44 çıkması birde progesterona bakıldı o da 17 çıktı. Bunlar normal değer mi biliyorum 2 gün sonra hcg nin katlanmasına bakacak doktor ama engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bekleyemiyorum
Yoldayım gidiyorum canım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah yavrularımızı bizlere bağışlasın. Hayırlı evlat olsun inşallah acayip gerginim.Amin canim bizlerede haber et
Sagol canim
A burada benim bidahaki rdvum 20 nisan
13 haftalikda ozamana kadar rdvum yok
Evet Kuzucum yaa öyleymiş ben de hemen beni oraya altın harflerle HAMİLE diye yazacaklar sanıyordum hahaevvet kuzum kalp atısını duyduktan sonra gel kaydını acalım dıyolar bana oyle dedıler en azından :)
Ben de içiyorum valla hazır midem bulanmıyorken içeyim kuzum benim bıdık da isyan bayrağını çekerse içeride nazlı yarim kahvemle zaten ayrılmak zorunda kalacağızben kahvemı ıcıyorum sımdılık bende bır tıryakıyımdır. oglumda kahveden tıksındım mıdem bulanıyordu kendını otomatık korumaya aldı bebem