• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende baya bi soyledim ya
Ailedekiler biliyo
Depremzede teyzem ve kizi biliyo
Komsular biliyo
6 7 arkadas biliyo belkide 10 bilemedim simdi😃
Ohoo ben masallah 😃
Ilk olunca insan korkuyoda bu 3. Olunca soyledim gitti ya😃
Bizim ilk bebiş daha eşim çok pimpirik hiç kimseye söylememi istemedi ailelere moral olsun dedik söyledik arkadaşlara da sevincimi paylaşayım istedim söyledim 7 kişiye söylemişim aile haricinde hala söylemek istediklerim var da 10-12 hafta olsun öyle 😀

Benim doktorum günde 2 fincan kahve içebilirsin demişti canım.

inşallah yasaklamaz diyelim :)
En sevdiğim doktor tarzı kesinlikle hem de iki fincan ooo 😍😍
İnşallah benimki de izin verir amin 🙏🏻 🥹 sonuçta kahve gölüne düşmüyoruz bünyeye kafein lazım yoksa kafa çalışmıyor 🤭🤭

Evet Kuzucum yaa öyleymiş ben de hemen beni oraya altın harflerle HAMİLE diye yazacaklar sanıyordum haha 🤣🤣🤣

Ben de içiyorum valla 🫠🫠 hazır midem bulanmıyorken içeyim kuzum benim bıdık da isyan bayrağını çekerse içeride nazlı yarim kahvemle zaten ayrılmak zorunda kalacağız 😃
Ay ben doktora kahve içmeyi sormadım ama her gün küçük fincan içiyorum bu bile azalmış hali benim için gebelikten önce 180-200 ml nescafe bardağında günde iki kez Türk kahvesi içiyordum 😀

Kızlar, hamile olduğunuzu ailelere falan söylediniz mi ? Merak ettim.
Benim daha çoook yeni zaten eşim dışında kimse bilmiyor 🥹
Kese ve kalpten sonra anneme söylerim sadece
Diğerlerine fetal DNA dan güzel sonuç alırsam söyleyeceğim o zamana kadar kimseye söylemek yok dedik eşimle

Kızlar selam
8. Haftam ve inanılmaz mide bulantım var
Çözüm bulamıyorum ve iyice halsizleştim
Bulantı yaşayıp çözüm bulan var mı😔
Ben de 7+4 üm ve bulantılara ek sabahları kusma başladı. Midem boşken, su içtikten sonra özellikle çok bulanıyor. Ayva iyi geliyor bana. 🥺
Kızlar, hamile olduğunuzu ailelere falan söylediniz mi ? Merak ettim.
Oooo ben herkese söyledim nerdeyse :halay:
Kızlar şimdi size çok hassas bir şey soracağım...

Gebelikte sigara. Öğrendiği anda bırakanlar, az az içmeye devam edenler, bırakmaya çalışanlar.. Ne durumdasınız? Benim doktorum kesinlikle istemiyorum dedi fakat aşırı aşırı gergin oluyorum ve günde 1 ile 3 arası değişiyor içtiğim. Bırakmaya çalışıyorum yapabileceğimi düşünüyorum da..

Benle aynı dertten muzdarip olanlar var mı?
Canım bence biraz ilerledikçe süreç tiksineceksin. Vücut otomatik kendini kontrol altına almaya çalışıyor. Eğer sen zorla içmeye çalışmaz da bırakmaya çalışırsan kolayca bırakırsın bu süreçte.

Bizim ilk bebiş daha eşim çok pimpirik hiç kimseye söylememi istemedi ailelere moral olsun dedik söyledik arkadaşlara da sevincimi paylaşayım istedim söyledim 7 kişiye söylemişim aile haricinde hala söylemek istediklerim var da 10-12 hafta olsun öyle 😀
Ben saldim cayira mevlam gayira valla soyluyom firsat dogunca😃

En sevdiğim doktor tarzı kesinlikle hem de iki fincan ooo 😍😍
İnşallah benimki de izin verir amin 🙏🏻 🥹 sonuçta kahve gölüne düşmüyoruz bünyeye kafein lazım yoksa kafa çalışmıyor 🤭🤭
Benimkide eger bünyen alisiksa içmeye devam et tabikide 1i gecme demisti 2. Gebelikde
Bir anda birakinca bas agrisi falan yapiyo

Memnun musun? Ben İlkay Hanımdayım. 9 haftalık olduk. Görüşmeler o kadar kısa sürüyor ki ayrıca ultrasonda öyle bebeği 1 dk anca görüyoruz. Bu da aklımı karıştırıyor biraz.
Cok memnunum. Whatsaptan donuyor veya randevu yoksa aradan aliyor. Asistani pelin hanim zaten mukemmel bir insan. Tavsiye ederim.

Çok güzel canım benim maşallah yavaş yavaş kalp atışını duyma telaşının yerini cinsiyet tahminleri alacak 😍😍 güzel bir yolculuk
Çok şükür benim tüp bebek bu günü iple çekmişim resmen 4 senenin özlemi 🥰 insanın içi kışır kıpır heyecan dorukta. Çok güzel duyguymuş. Rabbim herkese nasip etsin 🥰

Kızlar selam yorumlarınıza ihtiyacım varrr, dün (6+5) kalp atışı için gittik fakat duyamadık önümüzdeki haftaya randevu verdi dr. Kesenin boyutuyla ilgili vs biiey demedi. Sadece herşey gayet iyi, gövde oluşmaya başlamış, herhandi bir risk yok dedi. Benim aklım kaldı tabii, acaba yavai mı büyüyor anlamadım Ultrosonun fotoğrafını atıyorum bi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20230223_164959.jpg
    IMG_20230223_164959.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bir yandan midem bulanıyor.
Bir yandan da sürekli açım, midem sanki derin bir çukur. Oruç tutmuşcasına acıkıyorum. Bir yandan gazım var kabızlık var şişkinlik var. Bir yandan uyku hali halsizlik var sarhoş gibiyim. Nolacak bu halimiz böyle :cry:
yaa ben de evlendikten sonra normal kilomun çok üstüne çıkmıştım(8 kilo) ve o şekilde hamile kaldım. mide bulantım olmuyor ama ben gebeyim istediğim gibi yerim diyemiyorum ve diyet yapıp kilo verme peşindeyim :))

bir yandan dediğin gibi sürekli uyuyasım geliyor ve canım acayip tatlı şeyler istiyor ben ki tatlı aramazdım adet olunca bile canım tuzlu şeyler isterdi. şimdi akşam hangi tatlıyı yesem hesabını yapıyorum :)

yaz hamilesi olacağız aslında çok kilo alırsak yaz zor geçer .. bi yandan çalışıyorum, bi yandan yüksek lisans, bi yandan kilo almamam lazım düşüncesi, bi yandan hamileliğin verdiği psikoloji, bi yandan ev işleri. modumu yüksek tutmaya çalışıyorum :)

ben kahvemı ıcıyorum sımdılık bende bır tıryakıyımdır. oglumda kahveden tıksındım mıdem bulanıyordu kendını otomatık korumaya aldı bebem :KK70:
Ayy şuan bende öyleyim hergün kahve içerdim. Şimdi içtiğim an kusuyorum. Bıraktım haliyle 😂 arkadaşa gidiyorum kahvede ikram edemiyo boş boş oturup geliyorum 😂

Back