2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
evvet kuzum kalp atısını duyduktan sonra gel kaydını acalım dıyolar bana oyle dedıler en azından :)

ben kahvemı ıcıyorum sımdılık bende bır tıryakıyımdır. oglumda kahveden tıksındım mıdem bulanıyordu kendını otomatık korumaya aldı bebem

Benim doktorum günde 2 fincan kahve içebilirsin demişti canım.

inşallah yasaklamaz diyelim :)

düzelicem inşallah :) dediğin gibi haftada 1 ayrı, günde 1 ayrı.
Allah yardımcım olsun

Ya benim doktorum kesinlikle vajinal bakmıyor bakalım 6+5 de karından duyacak mıyım of çok merak ediyorum
Stres yapma canım duyarsınız inşallah ben 6+3te dün karından duydum ama öyle gümbür gümbür değildi çok derinden geliyordu minicik atan kalbini gösterdi ve daha 3.3 mm imiş benim doktorum da gerekmedikçe vajinal bakmıyor sende inşallah duyup da rahatlarsın

Kızlar ilk verdiğiniz kan testinde progesterona bakıldı mı? bakıldıysa kaç çıktı ilk testinizde. Progestesron 10un üzerindeyse mi sağlıklı bir yumurtlama demek oluyor?
Benim doktorum hiç kan istemedi 6 aydır progesteron bakmıyorum sanırım sadece dün gittiğimde toxoplazma rubella ve cmv istedi

Kızlar, hamile olduğunuzu ailelere falan söylediniz mi ? Merak ettim.
Merhaba biz kayınvalidem depremzede morali yerine gelsin diye ailelere söyledik işyerinden 3 arkadaşıma söyledim bir de yakın 4 arkadaşıma söyledim ben baya söylemişim ya

Merhaba biz kayınvalidem depremzede morali yerine gelsin diye ailelere söyledik işyerinden 3 arkadaşıma söyledim bir de yakın 4 arkadaşıma söyledim ben baya söylemişim ya
Bende baya bi soyledim ya
Ailedekiler biliyo
Depremzede teyzem ve kizi biliyo
Komsular biliyo
6 7 arkadas biliyo belkide 10 bilemedim simdi
Ohoo ben masallah
Ilk olunca insan korkuyoda bu 3. Olunca soyledim gitti ya

KAlbini duyanlara çok sevindim biz 5 haftalıkken keseyi ve bebeği gördük kalbini de inş yarın görebileceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin. Ben tedavi dürecinde kendi kendine olduğu için söylemiyorum kimselere. Bir annem babam kardeşim biliyor. İnş Allah banada sesini duymayı nasip eder. 10 gün önce 1.9mm di bakalım yarın ne diyecek. Benim doktorda vajinal bakıyor

Canım 2021 eylülde bata 4 gün kala 225 hcg ile öğrenmiştim ben ama bununla kendininkini karşılaştırma çünkü belki de geç döllenme oldu veya bilmediğimiz başka bir şey vardır her gebelik kendine özgü oluyor

Kızlar az önce gördüm 1-2 damla minicik bir kan gelmiş. Peçeteyle sildiğimde tekrarı olmadı. Neden olmuş olabilir sizce? Bir şey olur mu? Korktum biraz.

Amin canim bizlerede haber et

Sagol canim

A burada benim bidahaki rdvum 20 nisan
13 haftalikda ozamana kadar rdvum yok
Yoldayım gidiyorum canım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah yavrularımızı bizlere bağışlasın. Hayırlı evlat olsun inşallah acayip gerginim.

evvet kuzum kalp atısını duyduktan sonra gel kaydını acalım dıyolar bana oyle dedıler en azından :)
Evet Kuzucum yaa öyleymiş ben de hemen beni oraya altın harflerle HAMİLE diye yazacaklar sanıyordum haha
ben kahvemı ıcıyorum sımdılık bende bır tıryakıyımdır. oglumda kahveden tıksındım mıdem bulanıyordu kendını otomatık korumaya aldı bebem
Ben de içiyorum valla hazır midem bulanmıyorken içeyim kuzum benim bıdık da isyan bayrağını çekerse içeride nazlı yarim kahvemle zaten ayrılmak zorunda kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…