• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim aklıma da bu iki ihtimal geliyor canım ya dış ya da geç döllenme ama geç döllenme için de değer çok fazla değil mi şaşırdım ne düşünmem gerektiğini , doktorum çok sakin o korkmayın bi şey yok diyor ondan cesaret alıyorum
İkizlerde değer daha çok artıyor diye duymuştum onu ümit ettim. İnşallah hayırlısı ve sağlıklısı olur hakkınızda

yaa ben de evlendikten sonra normal kilomun çok üstüne çıkmıştım(8 kilo) ve o şekilde hamile kaldım. mide bulantım olmuyor ama ben gebeyim istediğim gibi yerim diyemiyorum ve diyet yapıp kilo verme peşindeyim :))

bir yandan dediğin gibi sürekli uyuyasım geliyor ve canım acayip tatlı şeyler istiyor ben ki tatlı aramazdım adet olunca bile canım tuzlu şeyler isterdi. şimdi akşam hangi tatlıyı yesem hesabını yapıyorum :)

yaz hamilesi olacağız aslında çok kilo alırsak yaz zor geçer .. bi yandan çalışıyorum, bi yandan yüksek lisans, bi yandan kilo almamam lazım düşüncesi, bi yandan hamileliğin verdiği psikoloji, bi yandan ev işleri. modumu yüksek tutmaya çalışıyorum :)
Ayyy ben tatlıdan tiksindim desem yeridir. Hep limonlu ekşili tuzlu şeyler istiyorum. Yazın bol bol meyve yiyeceğiz artık 🥰 benimde 3-4 kilo fazla var çok kilo almak da istemiyorum ama mecbur alacağız. Ben de çalışıyorum ne giycem derdi başladı bir de. Pantolonlar sıkıyor karnımı olmuyor şişkinlikten 🤣🤣 ev işlerini saldım çayıra hiç umrumda değil valla yetişemiyorum okuldan sonra zor oluyor enerjim kalmıyor. 🤷🏼‍♀️ ayyyhhh şiştim 🤣🤣🤣

Kızlar bir yandan midem bulanıyor.
Bir yandan da sürekli açım, midem sanki derin bir çukur. Oruç tutmuşcasına acıkıyorum. Bir yandan gazım var kabızlık var şişkinlik var. Bir yandan uyku hali halsizlik var sarhoş gibiyim. Nolacak bu halimiz böyle :cry:
O sarhoşluk bende de var dışarı çıkınca kendime hiç güvenemiyorum sanki yere yığılcak hissi oluşuyo marketlerde falan da çok kalamıyorum basıyolar sanki.

O sarhoşluk bende de var dışarı çıkınca kendime hiç güvenemiyorum sanki yere yığılcak hissi oluşuyo marketlerde falan da çok kalamıyorum basıyolar sanki.
Ay evet evet birden yığılacakmış hissi 🥴 3. Aydan sonra bi enerji gelecekmiş öyle diyorlar. İlk 3 ayı bi tamamlasaydık hayırlısıyla

yaa ben de evlendikten sonra normal kilomun çok üstüne çıkmıştım(8 kilo) ve o şekilde hamile kaldım. mide bulantım olmuyor ama ben gebeyim istediğim gibi yerim diyemiyorum ve diyet yapıp kilo verme peşindeyim :))

bir yandan dediğin gibi sürekli uyuyasım geliyor ve canım acayip tatlı şeyler istiyor ben ki tatlı aramazdım adet olunca bile canım tuzlu şeyler isterdi. şimdi akşam hangi tatlıyı yesem hesabını yapıyorum :)

yaz hamilesi olacağız aslında çok kilo alırsak yaz zor geçer .. bi yandan çalışıyorum, bi yandan yüksek lisans, bi yandan kilo almamam lazım düşüncesi, bi yandan hamileliğin verdiği psikoloji, bi yandan ev işleri. modumu yüksek tutmaya çalışıyorum :)
Sen yine evlendikten sonra 8 kilo iyi almışsın ben 15 kilo aldım. Tabi bunun 4 kilosu tedavi sürecinde ilaçlar iğnelerde geldi 😩 67 ile hamileyim bakalım 85 le doğuma gideriz heralde 😂 bende tarlı seven insandım yediğim an kusuyorum 😩 ekşilere tuzlulara yöneldim 😋😋

Ay evet evet birden yığılacakmış hissi 🥴 3. Aydan sonra bi enerji gelecekmiş öyle diyorlar. İlk 3 ayı bi tamamlasaydık hayırlısıyla
Oo gelsin enerji yazın iyi olur 😂😂 şuan çok tembelleştim ama ya elim kolum kalkmıyo düşük tehlikem var diye annem geldi bütün işi o yapıyo ama o gidince nolcak bilmiyorım😂😂

Benim daha çoook yeni zaten eşim dışında kimse bilmiyor 🥹
Kese ve kalpten sonra anneme söylerim sadece
Diğerlerine fetal DNA dan güzel sonuç alırsam söyleyeceğim o zamana kadar kimseye söylemek yok dedik eşimle
Canım fetal dna genetik hastalıklar bakılıyor sanırım onu kendi isteğiniz ile mi yaptıracaksınız doktor istemi ile mi? Bir de sanırım 10 haftadan sonra felan yapılıyor sanırım nasıl bekleyeceksiniz 😊

Sen yine evlendikten sonra 8 kilo iyi almışsın ben 15 kilo aldım. Tabi bunun 4 kilosu tedavi sürecinde ilaçlar iğnelerde geldi 😩 67 ile hamileyim bakalım 85 le doğuma gideriz heralde 😂 bende tarlı seven insandım yediğim an kusuyorum 😩 ekşilere tuzlulara yöneldim 😋😋
Bende bende tatlı şeyleri deli gibi sevmeme rağmen düşününce bile midem kalkıyor. Tuz acı ekşiye düştüm bende midemi de rahatlatıyor. Ye ekliyi çıkar Ayşe’yi ne kadar doğru acaba 😀😌

Valla çok haklısın ben evlendikten sonra 3 kg aldım gebe kaldığımı öğrendim progesteron artışına bağlı ürtiker oldum o zaman iştahsızlık başladı 10 günde 2.5 kilo verdim şimdi de yemeye çalışıyorum iştahım iyi ama miden küçüldüğü için hemen doyuyorum eşimle her yemekte tartışır olduk bu yüzden bebek beslenemeyecek diye çok korkuyor 😀zaten o daha minicik 3 aylıkken ancak 80-100gr oluyor zaten 😊

Bende bende tatlı şeyleri deli gibi sevmeme rağmen düşününce bile midem kalkıyor. Tuz acı ekşiye düştüm bende midemi de rahatlatıyor. Ye ekliyi çıkar Ayşe’yi ne kadar doğru acaba 😀😌
Ayy dimi yeşil elma midemi çok rahatlatıyo akşam yatmadan bi tane yiyorum harika oluyo ağzım sulandı bak 🤣 ayşeyi çıkarırsam bu kadar ekşiye çok güzel olur 😂 tabi oğluşum olursa onunda yeri ayrı 🥰

Oo gelsin enerji yazın iyi olur 😂😂 şuan çok tembelleştim ama ya elim kolum kalkmıyo düşük tehlikem var diye annem geldi bütün işi o yapıyo ama o gidince nolcak bilmiyorım😂😂
Canım düşük tehliken de biter inşallah da annen gidince deee olduğu kadar olmadığı kader diyeceğiz. Salacağız ev işlerini ben saldım gitti. :KK39:

Eki Görüntüle 3209455 merhaba teyzeleri hayırlısıyla gördük çok şükür duyduk kalbini pır pır çift kese var biri boş oluşmuş günüyle uyumlu şuan çok şükür Allahım olmayanlarada nasip etsin inşallah.
Hayıelı olaun canım inş ben de yarın duyabilirim bu arada kaç mm olmuş crl değeri

Ay ben doktora kahve içmeyi sormadım ama her gün küçük fincan içiyorum bu bile azalmış hali benim için gebelikten önce 180-200 ml nescafe bardağında günde iki kez Türk kahvesi içiyordum 😀
Ben de öyleydim bir dönem ya 😂hatta eşim yeter istersen tencereyle kaynat da iç şunu kesmiyor bunlar diyordu
Sonra filtreye geçtim sanırım onum kafein oranı daha fazla olduğu için bir bardak yetmeye başladı. En son da kapsül kahveye içtim. Günde sadece bir defa onu da sütlü içiyorum. Geçen sene arkadaşım hamileydi kıza sıcak suya damıtılmış derecede açık çayı bile içiremiyorduk valla o kadar dikkat ediyordu hep o geliyor aklıma ben de içeceğim o kadar dikkat edemem ya 🥹🥹🥹 doktora sorsan da bir şey demez belki çoğu kişinin doktoru tamam demiş 🥹🙏🏻

Benimkide eger bünyen alisiksa içmeye devam et tabikide 1i gecme demisti 2. Gebelikde
Bir anda birakinca bas agrisi falan yapiyo
Aynen bir gün içmezsem baş ağrısı uykusuzluk sinir her şey oluyor böyle daha zararlı çocuğa bence 😃
Oyy ne güzel yine sevimli bir doktor 😃 seviniyorum böyle duydukça

Canım düşük tehliken de biter inşallah da annen gidince deee olduğu kadar olmadığı kader diyeceğiz. Salacağız ev işlerini ben saldım gitti. :KK39:
Ya çok şükür baya geçti düşük tehlikem sadece kesenin dışında biraz kanama alanı kalmış. Buna şükür yine 🥰. Valla gözüme çok batıyo ya bilmiyorım. Eşim haftada bir evi süpürüyo o 1 hafta sanki evi .. götürüyo gibi hissediyorum 😅

Aynen bir gün içmezsem baş ağrısı uykusuzluk sinir her şey oluyor böyle daha zararlı çocuğa bence 😃
Oyy ne güzel yine sevimli bir doktor 😃 seviniyorum böyle duydukça
Çayı açık içiyorum ben günde 2-3 bardak ama demini o kadar az koyuyorum ki, normalde 1 demlik kaçak çay içerim zehir gibi. Kahveyi de günde 1 fincan sütlü nescafe ve 1 fincan türk kahvesine indirdim normalde 2 kupa türk kahvesi 2-3 kupa da nescafe içerim inşallah bebeğim çaykolik doğmaz allahım 😂

Çok şükür benim tüp bebek bu günü iple çekmişim resmen 4 senenin özlemi 🥰 insanın içi kışır kıpır heyecan dorukta. Çok güzel duyguymuş. Rabbim herkese nasip etsin 🥰
Aminn canım amin beklemek tedavi süreci çok zordur eminim ama sonucu güzel bir mucize olmuş Rabbim sağlıkla kucaklarımizi doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻 benim 2. Hamileliğim Oğlum 27 aylık şuan doğuma 3 yaş olacak inşallah biraz tedirginim ben acaba nasıl olacak diye.. birde çalışıyorum bakıcı kreş vs vs benim işler oldukça karışık 😀 Rabbim bir yolunu gösterir kardeş kardeş büyürler artık 😍😍😍

Aminn canım amin beklemek tedavi süreci çok zordur eminim ama sonucu güzel bir mucize olmuş Rabbim sağlıkla kucaklarımizi doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻 benim 2. Hamileliğim Oğlum 27 aylık şuan doğuma 3 yaş olacak inşallah biraz tedirginim ben acaba nasıl olacak diye.. birde çalışıyorum bakıcı kreş vs vs benim işler oldukça karışık 😀 Rabbim bir yolunu gösterir kardeş kardeş büyürler artık 😍😍😍
Biraz kıskançlık olur sevgi ikiye bölüncek onun zorluğu olur ama doğum iznine çıkarsınız iücretsiz izin falan bi müddet idare eder öyle. Amin amin herkese inşallah 😍😍😍

Back