2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
rahatladımı o pırpır atan yuregınnn stresı yasaklıyorum artık sana ne zman gel dedı bıdaha hadı gozun aydın
Ay çok güzel bir duygu dediğiniz gibi gözümden bir yaş aktı gitti duyduğum anda ay bende yasaklayabilsem keşke haklısın ama 3 hafta sonra görüşürüz dedi

Kızlar şimdi size çok hassas bir şey soracağım...

Gebelikte sigara. Öğrendiği anda bırakanlar, az az içmeye devam edenler, bırakmaya çalışanlar.. Ne durumdasınız? Benim doktorum kesinlikle istemiyorum dedi fakat aşırı aşırı gergin oluyorum ve günde 1 ile 3 arası değişiyor içtiğim. Bırakmaya çalışıyorum yapabileceğimi düşünüyorum da..

Benle aynı dertten muzdarip olanlar var mı?

Eğer sigara içmemek aşırı strese neden oluyorsa, aşırı stres bebeğe daha çok zarar vereceği için, günde 3'ü geçmemek kaydıyla içebilirsiniz dediler bana.
Sigarayı ortadan kırıp, yarım şekilde ara ara içiyorum maalesef.
Böyle de yazmak istemezdim ama durumum bu.

Ben de sorarken tedirgin oldum fakat ne kadar kötü de olsa gerçek bir konu.

Sizin doktorlarınız ne diyor yaşayan var mı merak ettim...

Amin canim bizlerede haber et
sevındım canım benım hadı gozun aydın
Sagol canim
rahatladımı o pırpır atan yuregınnn stresı yasaklıyorum artık sana ne zman gel dedı bıdaha hadı gozun aydın

Ay çok güzel bir duygu dediğiniz gibi gözümden bir yaş aktı gitti duyduğum anda ay bende yasaklayabilsem keşke haklısın ama 3 hafta sonra görüşürüz dedi
A burada benim bidahaki rdvum 20 nisan
13 haftalikda ozamana kadar rdvum yok

Benim de böyle bir durumum oldu. Gün aşırı kaset testle koyulaşma takip ettim 6+4 doktora gittim. Hiç beta bakılmadı stres de yaşamadım artacak mı diye. Sana da öneririm.
Benim de aşağı yukarı böyle olacak zaten canım verebilirsem ikinci kez yarın verebilirim sadece ona da gerek var mı bilmiyorum bir kere daha versem ne olacak vermesem ne olacak gerisini takip edemeyeceğim zaten diyorum
Testle ben de takip ediyorum dün aynı gibiydi sanki ama bugün daha koyuydu

Aile hekiminden geldim bu arada kızlar. Daha çok miniş olduğu henüz kese vs bakılmadığı için hamile olarak takip kaydı açmadılar sadece son adet tarihimi aldılar o kadar.
Yarın sabah da detaylı kan tahlili için kan vereceğim tsh falan orada bakacaklarmış
Folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu bir de evde elanatal var multivitamin onu alıyorum dedim tamam iyidir devam et ona dedi bu kadar şimdilik

Ben de sorarken tedirgin oldum fakat ne kadar kötü de olsa gerçek bir konu.

Sizin doktorlarınız ne diyor yaşayan var mı merak ettim...
Hayatımda hiç sigara içmedim ama bu durumu çok iyi anlıyorum. Çok değil günde bir fincan kahve içerim sadece ve onu bile içmezsem acayip huzursuz ve sinirli oluyorum. Bu da bir tür bağımlılık
Bazı doktorlar izin verirken kahveyi de bazıları kesinlikle yasaklıyormuş. Şu an hala içiyorum ve korkarım yasaklasa da bırakmam zor olacak bırakamam gibi geliyor

bırakırsan tabıkı bebegın ıcın cok cok daha ıyı olur ama bırakamasan bıle 3 tane gunde bence fazla yıne , ben cok katı degılım bu konuda haftada bı tane ıcsen cok zararı olmayabılır belkı ama gun asırı ıste.Bırakamayana da saygım var bırakabılene cok daha buyuk saygım var :) ben kullanmıyorum ama 6 sene kullandım.Bıraktıktan sonra daha ıkı uc ayda bır ayda bır ara ara ıcmıslıgım oldu keyıf olarak.Cok canım ısterse bı fırt alırım ama ıcmesemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…