- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
rahatladımı o pırpır atan yuregınnnŞimdi çıktım gördük bebeğim 3mm daha çok küçükkalp atışınıda duyduk zayıftı doktorum daha kücük olduğu için dedi
Biz soyledık canım :)Kızlar, hamile olduğunuzu ailelere falan söylediniz mi ? Merak ettim.
Ay çok güzel bir duygu dediğiniz gibi gözümden bir yaş aktı gitti duyduğum andarahatladımı o pırpır atan yuregınnnstresı yasaklıyorum artık sana ne zman gel dedı bıdaha hadı gozun aydın
Kaç haftalikti? Karından mi duydunuzŞimdi çıktım gördük bebeğim 3mm daha çok küçükkalp atışınıda duyduk zayıftı doktorum daha kücük olduğu için dedi
Eğer sigara içmemek aşırı strese neden oluyorsa, aşırı stres bebeğe daha çok zarar vereceği için, günde 3'ü geçmemek kaydıyla içebilirsiniz dediler bana.Kızlar şimdi size çok hassas bir şey soracağım...
Gebelikte sigara. Öğrendiği anda bırakanlar, az az içmeye devam edenler, bırakmaya çalışanlar.. Ne durumdasınız? Benim doktorum kesinlikle istemiyorum dedi fakat aşırı aşırı gergin oluyorum ve günde 1 ile 3 arası değişiyor içtiğim. Bırakmaya çalışıyorum yapabileceğimi düşünüyorum da..
Benle aynı dertten muzdarip olanlar var mı?
Kimselere söyleyesim gelmiyorBiz soyledık canım :)
Ben de sorarken tedirgin oldum fakat ne kadar kötü de olsa gerçek bir konu.Eğer sigara içmemek aşırı strese neden oluyorsa, aşırı stres bebeğe daha çok zarar vereceği için, günde 3'ü geçmemek kaydıyla içebilirsiniz dediler bana.
Sigarayı ortadan kırıp, yarım şekilde ara ara içiyorum maalesef.
Böyle de yazmak istemezdim ama durumum bu.
Amin canim bizlerede haber etMaşallah canım maşallah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde az kaldı bi kaç saatte dr. Gideceğim inşallah bizimde hayırlı haberlerimiz olur. Maşallah maşallah senin adına çok sevindim canım.
Sagol canimsevındım canım benımhadı gozun aydın
rahatladımı o pırpır atan yuregınnnstresı yasaklıyorum artık sana ne zman gel dedı bıdaha hadı gozun aydın
A burada benim bidahaki rdvum 20 nisanAy çok güzel bir duygu dediğiniz gibi gözümden bir yaş aktı gitti duyduğum andaay bende yasaklayabilsem keşke haklısın ama 3 hafta sonra görüşürüz dedi
6+3 hayır vajinal duydumKaç haftalikti? Karından mi duydunuz
Evet farklı oluyormuş galiba ben gittiğimde 9 haftalık olcamAmin canim bizlerede haber et
Sagol canim
A burada benim bidahaki rdvum 20 nisan
13 haftalikda ozamana kadar rdvum yok
Ya benim doktorum kesinlikle vajinal bakmıyor bakalım 6+5 de karından duyacak mıyım of çok merak ediyorum6+3 hayır vajinal duydum
Benim de aşağı yukarı böyle olacak zaten canım verebilirsem ikinci kez yarın verebilirim sadece ona da gerek var mı bilmiyorum bir kere daha versem ne olacak vermesem ne olacak gerisini takip edemeyeceğim zaten diyorumBenim de böyle bir durumum oldu. Gün aşırı kaset testle koyulaşma takip ettim 6+4 doktora gittim. Hiç beta bakılmadı stres de yaşamadım artacak mı diye. Sana da öneririm.
Bazı doktorlar tercih etmiyor galiba ama riskli değilse gebelik bakılabilir aslında duyarsın insallah canımYa benim doktorum kesinlikle vajinal bakmıyor bakalım 6+5 de karından duyacak mıyım of çok merak ediyorum
Ben bugun 6+5deyimYa benim doktorum kesinlikle vajinal bakmıyor bakalım 6+5 de karından duyacak mıyım of çok merak ediyorum
hadı bakalım artık bekleyısler baslıyor oyle zırt pırt doktor devrı de bıttıAy çok güzel bir duygu dediğiniz gibi gözümden bir yaş aktı gitti duyduğum andaay bende yasaklayabilsem keşke haklısın ama 3 hafta sonra görüşürüz dedi
Hayatımda hiç sigara içmedim ama bu durumu çok iyi anlıyorum. Çok değil günde bir fincan kahve içerim sadece ve onu bile içmezsem acayip huzursuz ve sinirli oluyorum. Bu da bir tür bağımlılıkBen de sorarken tedirgin oldum fakat ne kadar kötü de olsa gerçek bir konu.
Sizin doktorlarınız ne diyor yaşayan var mı merak ettim...
bırakırsan tabıkı bebegın ıcın cok cok daha ıyı olur ama bırakamasan bıle 3 tane gunde bence fazla yıne , ben cok katı degılım bu konuda haftada bı tane ıcsen cok zararı olmayabılır belkı ama gun asırı ıste.Bırakamayana da saygım var bırakabılene cok daha buyuk saygım var :) ben kullanmıyorum ama 6 sene kullandım.Bıraktıktan sonra daha ıkı uc ayda bır ayda bır ara ara ıcmıslıgım oldu keyıf olarak.Cok canım ısterse bı fırt alırım ama ıcmesemde :)Kızlar şimdi size çok hassas bir şey soracağım...
Gebelikte sigara. Öğrendiği anda bırakanlar, az az içmeye devam edenler, bırakmaya çalışanlar.. Ne durumdasınız? Benim doktorum kesinlikle istemiyorum dedi fakat aşırı aşırı gergin oluyorum ve günde 1 ile 3 arası değişiyor içtiğim. Bırakmaya çalışıyorum yapabileceğimi düşünüyorum da..
Benle aynı dertten muzdarip olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?