Amin canım sağolasınAy cok mutlu oldum canım benım saglıkla dogsun ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sağolasınAy cok mutlu oldum canım benım saglıkla dogsun ınsallah
Ya hayırlı olsun senınde inşallah canım benımde bat yarın henuz kan vermedımKızlar merhaba yarın adet tarihine göre tam 4 haftalık olucaz inşallah Tüp bebek tedavisi gördüm ve idrar testleriyle hamile olduğumu öğrendim kanda beta 88 çıktı inşallah güzel güzel artar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yaa aynıyız ne zaman kan vericeksin canımYa hayırlı olsun senınde inşallah canım benımde bat yarın henuz kan vermedım
Yarın yada cuma verırım sanırım sol kasıgımda ınanılmaz bı agrı var bıraz endıselıyımYaa aynıyız ne zaman kan vericeksin canım
O ara ara bende de oluyo cuma ben de tekrar kan vericem artışa bakılacakmış iki gün sonra kan verebileceğin bi güne ayarla mesela benim normalde Perşembeydi ilk kan günüm Çarşamba yaptım iki gün sonra cuma yine artış görülebilsin kafamı kurcalamasın diye küçük bi hesap yaptımYarın yada cuma verırım sanırım sol kasıgımda ınanılmaz bı agrı var bıraz endıselıyım
Bende yarın verırsem bırdaha pazartesı vermeyı düşünüyorum ama nasip bakalım bellı de olmazO ara ara bende de oluyo cuma ben de tekrar kan vericem artışa bakılacakmış iki gün sonra kan verebileceğin bi güne ayarla mesela benim normalde Perşembeydi ilk kan günüm Çarşamba yaptım iki gün sonra cuma yine artış görülebilsin kafamı kurcalamasın diye küçük bi hesap yaptım
İnşallah güzel bi sonuç alırsın canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBende yarın verırsem bırdaha pazartesı vermeyı düşünüyorum ama nasip bakalım bellı de olmaz
Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah , cok gecmis olsun canim benimİyi akşamlar herkese... Benim durumum netleşti dış gebelik şüphesiyle takipteydim. Bugün 5+2 yim çok minik ve sağlıksız bir kese göründü. Gelişmemiş düşecek. Düşüyor yani. Ağrılı kanamam sızıntı gibi günlerdir sürüyor zaten. Beta usulden bakılacak 48.saatte ama sonucu değiştirmeyecek
Amin hepimize çok sağolunRabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah , cok gecmis olsun canim benim
Çok geçmiş olsun, sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallahİyi akşamlar herkese... Benim durumum netleşti dış gebelik şüphesiyle takipteydim. Bugün 5+2 yim çok minik ve sağlıksız bir kese göründü. Gelişmemiş düşecek. Düşüyor yani. Ağrılı kanamam sızıntı gibi günlerdir sürüyor zaten. Beta usulden bakılacak 48.saatte ama sonucu değiştirmeyecek
Çok çok geçmiş olsun.Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah , cok gecmis olsun canim benim
Yanlis mesaji alintilamissin kuzum ama arkads gorur :)Çok çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun, sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun.
Alttan ultrasona bazı doktorlar sıcak bakmıyorlar, ben 7. hafta bitince gideceğim inşallah, hem kese hem bebiş hem de kalp atışı duyulur diye umuyorum gideceğim hastane bana biraz uzak, 4 yaşında da bir kızım var, bu sebeple biraz erteleyip bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyorumHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımm, evet çok yeni ama inşallah sağlıkla gelişir çok sevindim tüp bebek olması en azından düşük ihtimalini baya baya azaltıyor, o açıdan sevindim adınıza :)
Hayırlı olsun canımm sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ben de 4+2'yim daha, yarın yine beta vereceğim inşallah değer katlanarak artmıştır. Ama ben dayanamaz bu cuma ya da haftaya keseyi görmeye gitmek isteyebilirim . Alttan ultrason sıkıntılı olur mu sizce, ne zaman üstten bakabiliyor doktorlar?