2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar merhaba yarın adet tarihine göre tam 4 haftalık olucaz inşallah 🤲🧿 Tüp bebek tedavisi gördüm ve idrar testleriyle hamile olduğumu öğrendim kanda beta 88 çıktı inşallah güzel güzel artar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍
Ya hayırlı olsun senınde inşallah canım benımde bat yarın henuz kan vermedım ☺️

Yarın yada cuma verırım sanırım 😌 sol kasıgımda ınanılmaz bı agrı var bıraz endıselıyım 🥲
O ara ara bende de oluyo cuma ben de tekrar kan vericem artışa bakılacakmış iki gün sonra kan verebileceğin bi güne ayarla mesela benim normalde Perşembeydi ilk kan günüm Çarşamba yaptım iki gün sonra cuma yine artış görülebilsin kafamı kurcalamasın diye küçük bi hesap yaptım 😂😂

O ara ara bende de oluyo cuma ben de tekrar kan vericem artışa bakılacakmış iki gün sonra kan verebileceğin bi güne ayarla mesela benim normalde Perşembeydi ilk kan günüm Çarşamba yaptım iki gün sonra cuma yine artış görülebilsin kafamı kurcalamasın diye küçük bi hesap yaptım 😂😂
Bende yarın verırsem bırdaha pazartesı vermeyı düşünüyorum ama nasip bakalım bellı de olmaz 🤗

İyi akşamlar herkese... Benim durumum netleşti dış gebelik şüphesiyle takipteydim. Bugün 5+2 yim çok minik ve sağlıksız bir kese göründü. Gelişmemiş düşecek. Düşüyor yani. Ağrılı kanamam sızıntı gibi günlerdir sürüyor zaten. Beta usulden bakılacak 48.saatte ama sonucu değiştirmeyecek

İyi akşamlar herkese... Benim durumum netleşti dış gebelik şüphesiyle takipteydim. Bugün 5+2 yim çok minik ve sağlıksız bir kese göründü. Gelişmemiş düşecek. Düşüyor yani. Ağrılı kanamam sızıntı gibi günlerdir sürüyor zaten. Beta usulden bakılacak 48.saatte ama sonucu değiştirmeyecek
Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah , cok gecmis olsun canim benim

Çok geçmiş olsun, sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah

4+3 haftalık hamileyim bende. Kasiklarim da agri oluyor ara ara ve karın şişliği. Onun dışında birsey yok şuan için. Sağlıkla geçer umarım hamileliklerimiz.

Doktor ve hastane arayisindayim şuan. Ankarada yaşayan var mı acaba. Varsa hangi hastaneyi planlıyor.

Kızlar merhaba öncelikle pozitif gören herkese uğurlu olsun dilerim geçen hafta perş sabahı öğrendim gebe olduğum bugün 4+5 bitiyor, kasıklarımda ara ara adet gibi ağrı oluyor normal mi bilen var mı? İlk randevum cuma günü henüz gitmedim doktora

Bir de kızlar içinizde silivri büyükçekmece civarında oturan ve dr ve hastane tavsiye edebilecek olan var mı

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımm, evet çok yeni ama inşallah sağlıkla gelişir çok sevindim tüp bebek olması en azından düşük ihtimalini baya baya azaltıyor, o açıdan sevindim adınıza :nazar: :)

Hayırlı olsun canımm sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ben de 4+2'yim daha, yarın yine beta vereceğim inşallah değer katlanarak artmıştır. Ama ben dayanamaz bu cuma ya da haftaya keseyi görmeye gitmek isteyebilirim . Alttan ultrason sıkıntılı olur mu sizce, ne zaman üstten bakabiliyor doktorlar?
Alttan ultrasona bazı doktorlar sıcak bakmıyorlar, ben 7. hafta bitince gideceğim inşallah, hem kese hem bebiş hem de kalp atışı duyulur diye umuyorum 😇 gideceğim hastane bana biraz uzak, 4 yaşında da bir kızım var, bu sebeple biraz erteleyip bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyorum 😁

X