2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba en önemli şey folik asit desteği bence. Mutlaka hemen başlamak gerekir. Onun dışında doktor araştırmak, kan vermek, dinlenmek şu an için yapılabilecek en iyi şeylerdir sanırım. Yarın kan vereceğim ben de bakalım inşallah güzel haberlerle şenlenir topik
kan verdiniz mi acaba ne cikti sonucunuz

Selam kizlar sanirim bende Ekim annesi olucam
Bat yarin bugun testte 2. Testi gordum
Sabah olsun tekrar atim yorumlayin
Sanirim kilodan konusuyosunuz
Valla suan aylardir kilo vermeye calisiyorum olmuyo
Emzirirken cabuk veriyosun diyolardida inanmiyodum
14kilo vermistim emzirirken simdi kilom inmiyo hic

Kızlar merhaba öncelikle pozitif gören herkese uğurlu olsun dilerim geçen hafta perş sabahı öğrendim gebe olduğum bugün 4+5 bitiyor, kasıklarımda ara ara adet gibi ağrı oluyor normal mi bilen var mı? İlk randevum cuma günü henüz gitmedim doktora
Merhaba, evet kasık ağrılarınız normal. Ben de 5 haftalık hamileyim aynı ağrıları yaşıyorum ara ara

bende normalde cok sık tuvalete cıkan bırı degılımdır.Ama son 3 gundur falan her tuvalette nerdeyse cıkıyorum olabılır canım yanı :) bize doktordan sonrada yaz mutlaka :)
Doktor muayenesine gittim fakat Amerikada yaşıyorum ve burada gebeliğin 8. haftası ultrasonla bakıyorlarmış, 8 hafta öncesinde genel rutin sorular testlerle geçti, 3 hafta beklemem gerekiyor ilk ultrason muayenesi için😕 çok değişik sistemleri var maaalesef…

Doktor muayenesine gittim fakat Amerikada yaşıyorum ve burada gebeliğin 8. haftası ultrasonla bakıyorlarmış, 8 hafta öncesinde genel rutin sorular testlerle geçti, 3 hafta beklemem gerekiyor ilk ultrason muayenesi için😕 çok değişik sistemleri var maaalesef…
aslında en guzelı kuzum beklemek zor evet ama 8 hafta oldumu hersey net oluyor bebekte kalpte, önceden erken bakılanlarda hep stresle gecıyor baktık keseyı gorduk ama ıcı bos , sonr degısık konusan doktorlar oluyor uzuyorlar falan , sorular sordunmu hıc onerıde fln bulundumu kuzum

3 ocakta tahlil yaptırdım ferritin değerim 12 idi dun baktırdım 8 bugün maltofer fol almaya başladım. 5+6 dayım bugun. Kızlar günlük beslenmeniz nasıl? Ben dikkat ettiğimi düşünsemde siz kızların neler yiyip içtiğinizi merak ermiyor degilim:))

3 ocakta tahlil yaptırdım ferritin değerim 12 idi dun baktırdım 8 bugün maltofer fol almaya başladım. 5+6 dayım bugun. Kızlar günlük beslenmeniz nasıl? Ben dikkat ettiğimi düşünsemde siz kızların neler yiyip içtiğinizi merak ermiyor degilim:))
ben henuz bı duzenleme yapmadım canım benım hazır yıyebılıyorken, 7 hafta cıvarı hassasıyetler tıksınmeler baslayabılıyor cunku o zaman bakacagız ınsallah Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah :KK200:

aslında en guzelı kuzum beklemek zor evet ama 8 hafta oldumu hersey net oluyor bebekte kalpte, önceden erken bakılanlarda hep stresle gecıyor baktık keseyı gorduk ama ıcı bos , sonr degısık konusan doktorlar oluyor uzuyorlar falan , sorular sordunmu hıc onerıde fln bulundumu kuzum
Evet onlarında mantığı tamamen bu aslında. Bebeğin kalp atışı kesesi hepsini net görebilecekleri haftaya göre belirliyorlar, sabretmek biraz zor olsa da seve seve bekleyeceğim 🥰 Mide bulantıları için önerilerde bulundu bildiğimiz klasik önerilerdi, kabızlık ve ishalin normal olduğunu söyledi hormonal değişimlere bağlı olarak, onun haricinde her şey 8. haftadan sonra değerlendirilecek o sürece kadar sadece folik asitle devam etmemi söyledi hepsi bu🌸

Çok teşekkür ederim yanıtınıza rahatladım ben de yarın 5 haftalık olucam inşallah tam, hepimiz sağlıkşa kucağımıza alırız inşallah💖💖💖
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza🌸 her anımızın tadını çıkartalım moralimizi yüksek tutalım, bütün ağrılarımız onları kucağımıza aldığımızda son bulacak 💖

Evet onlarında mantığı tamamen bu aslında. Bebeğin kalp atışı kesesi hepsini net görebilecekleri haftaya göre belirliyorlar, sabretmek biraz zor olsa da seve seve bekleyeceğim 🥰 Mide bulantıları için önerilerde bulundu bildiğimiz klasik önerilerdi, kabızlık ve ishalin normal olduğunu söyledi hormonal değişimlere bağlı olarak, onun haricinde her şey 8. haftadan sonra değerlendirilecek o sürece kadar sadece folik asitle devam etmemi söyledi hepsi bu🌸
teşekkür ederim kuzum bilgiler için :) bende folık asıte basladım ılk baslarda yapılacak cokta bırsey yok beklemekten başka :)

İyi akşamlar herkese... Benim durumum netleşti dış gebelik şüphesiyle takipteydim. Bugün 5+2 yim çok minik ve sağlıksız bir kese göründü. Gelişmemiş düşecek. Düşüyor yani. Ağrılı kanamam sızıntı gibi günlerdir sürüyor zaten. Beta usulden bakılacak 48.saatte ama sonucu değiştirmeyecek
Çok geçmiş olsun canım 🥺
Kızlar merhaba öncelikle pozitif gören herkese uğurlu olsun dilerim geçen hafta perş sabahı öğrendim gebe olduğum bugün 4+5 bitiyor, kasıklarımda ara ara adet gibi ağrı oluyor normal mi bilen var mı? İlk randevum cuma günü henüz gitmedim doktora
4+2 deyim canım ve bende de oluyor bazen o ağrılar doktorum magnezyum takviyesi önerdi (her doktorun görüşü farklıdır belki o yüzden önerim değil) gerçekten kramplarım geçti. Muhtemelen normal diyecek doktor ama çok şiddetliyse belki benimki gibi bir önerisi olur
Kızlar Kan Sonucum geldi , 340 cıktı ikinci test için heyecanla beklıyorum.Güzelce buyusun inşallah :KK200: dualarınızı eksik etmeyin :dua:
Sağlıkla gelsin inşallah canım benim ❤️🥰

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza🌸 her anımızın tadını çıkartalım moralimizi yüksek tutalım, bütün ağrılarımız onları kucağımıza aldığımızda son bulacak 💖
Amiiin canım inşallah 🙏🏻🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım 🥺

4+2 deyim canım ve bende de oluyor bazen o ağrılar doktorum magnezyum takviyesi önerdi (her doktorun görüşü farklıdır belki o yüzden önerim değil) gerçekten kramplarım geçti. Muhtemelen normal diyecek doktor ama çok şiddetliyse belki benimki gibi bir önerisi olur

Sağlıkla gelsin inşallah canım benim ❤️🥰
Yarın gidicem ilk kez doktora inşallah sağlıkla ilerliyordur süreç doktora sorarım canım çok teşekkür ederim 💐💐

Şükür iyi geldi ama benim endişem de beta düzenli artcak mı diye var 😊 Çarşamba günü ilk sonuç 88 çıktı yarın tekrar vericem bakalım 🥰
yarın yaklastımı tarıh :) ben oglumda 39 ıle ogrenmıstım adet gunu 89 ıdı 4 gun sonra baktı bıdaha o zaman doktorum, 500 lerdeydi değer merak etme cok guzel betan, onemlı olan artması :)

yarın yaklastımı tarıh :) ben oglumda 39 ıle ogrenmıstım adet gunu 89 ıdı 4 gun sonra baktı bıdaha o zaman doktorum, 500 lerdeydi değer merak etme cok guzel betan, onemlı olan artması :)
Yaa teşekkür ederim çok güzel moral oldu canım 😊 transferin 9.günüydü adet günü olarak da işte tam adet günüme eşit oluyodu başlarının 200-300lerde çıkınca endişe ettim biraz acaba düşük mü diye inşallah yarın güzel bi artış olmuş olur içim ferahlar 🤲❤️

X