• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İlk gebelik dediğini anlıyamadım canım
Daha önce gebelik geçirmediyseniz ilkse kanama olsa da ilaç vermiyor burdaki doktorlar.düşük geçmişi olana veriyorlar şimdi nasılsınız
Ooo sen tecrübelisin o yüzden rahatsın. Benim de bulunduğum ilde özle yok ama koşa koşa gittim valla 🤣 hadi bakalım sağlıcakla gelsin inşallah ♥️
Aynen 😄 kızım da ben de öyleydim koşa koşa özele gittim 😂 ikinci de hiç heyecan olmuyormuş ya da bebeğim ufak olduğu için heyecanlanmıyorum 🙈 perşembe günü sağlıklı ilerliyor mu diye gidicem.sağlıcakla gelsinler inşallah 💕

Amin ben çok kafama takıyorum.
Çünkü biz tüp bebek tedavisine başlamıştık 2 yumurtam toplanmış 2 de 3. Güngüzel embiryosu oldu adet olsaydın gene toplayacaktık. Doktor rahim filmine gönderdi işte sonra böyle olunca insan hep korkuyor endişe editor. Mucizem gibi çünkü
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına da al inşallah.
Bende başından beri hiç akıntı yok canım. Önceki gebeliğimde de yoktu. Olmak zorunda degil. Arada geliyo sadece çok az oda. Günlük hayatımda bi tık daha bile fazlaydı :)
Ağrı desen 5.hafta sonlarına kdr yoğundu şimdi yok gibi. İçini ferah tut sadece güzel şeyler düşün 🕊

Daha önce gebelik geçirmediyseniz ilkse kanama olsa da ilaç vermiyor burdaki doktorlar.düşük geçmişi olana veriyorlar şimdi nasılsınız

Aynen 😄 kızım da ben de öyleydim koşa koşa özele gittim 😂 ikinci de hiç heyecan olmuyormuş ya da bebeğim ufak olduğu için heyecanlanmıyorum 🙈 perşembe günü sağlıklı ilerliyor mu diye gidicem.sağlıcakla gelsinler inşallah 💕
İlaç verdi dün ama değer düşünce kullanmama gerek yok dediler kimyasal diye benim ilk gebeliğim değil zaten

Kızar kım bılmıyorum ama bırılerı alısverıs demısss :KK70: hele durun bısmıllahh ahahha :KK70: normalde bekleyın derdım ama herseye gelen zamlar uzerıne buyuk esyları alacaksanız beklemeyın derım alın dursun kenarda herseye zam gelıyor.Benım ıkıncı bebegım olacak nasıpse mesela hamılelıgımı ogrendıgım hafta bebek arabamız calındı bende sımdı bebek arabası derdıne dustum.Anne yanım var :) ıkı tane hamıle pant var ıdare ederler benı dıye umuyorum kendınıze ozellıkle cok kıyafet almayın

Benim ilk gebeliğim olduğu için bebeğe ait hiç bir şey yok evimde. Çok erken almak anlamlı gelmiyor ama iki tane takım kıyafet aldım bile bebeme fhfh 😂
Hususi almadım tabi, öyle gezinirken gördüm. Fiyatı uygun, kalitesi güzel geldi. Aldım bende 🙈

2. Gebelikde korona vardi 30 haftadan sonra alisveris yapmistim😬
Bunun icinde daha coooooook erken
Zaten yatak arabasi maxi cosy kizimdan kalan ne varsa onlari kullaniriz
Digerleri kolay seyler
Soyle cinsiyeti ogrenelim, 20 haftalari gecelimde oyle
bebek arabam yok ve en buyuk eksıklık suan benım ıcın o :D ben gecen ağız mendılı aldım ılk gebelıgımı ogrendıgımde mınık bısey ama sembolık olarak varlıgını hıssettıgım ıcın aldım , şimdilik bende beklerım boyle baktıgım herhangı bısey waouw ındırıme gırmezse :)

Benim ilk gebeliğim olduğu için bebeğe ait hiç bir şey yok evimde. Çok erken almak anlamlı gelmiyor ama iki tane takım kıyafet aldım bile bebeme fhfh 😂
Hususi almadım tabi, öyle gezinirken gördüm. Fiyatı uygun, kalitesi güzel geldi. Aldım bende 🙈
ben oglumda da 16.haftaya kadar beklemıstım ya cınsıyetten sonra almıstım unısex seylerde cok nadırdı o zamanlar :D sımdı evde halıyle kıyafet battanıye fln epeyce var Rabbım nasıp ederse cınsıyetını saglıkla ogrenırsek sonrasında cıkartırım bı ne var ne yok neler kullanılabılcek kıvamda ona gore bı lıste cıkartırım kendıme :D burdan ılk bebegı olacak olanlara not :D Yenidoğan kıyafet 1 taneden fazla almayın 0-3 ay arası cok fazla kıyafet almayın. 1-3 ay 3-6 ay cok daha ıyı olur. kucuk kıyafetlerıde 20 gun ıdare etmelık alınsa yeter bıanda buyuyor bebısler cunku zamanı geldıgınde burda lısteler de yaparız ınsallahh amıın :dua:

Kuzum ciktimm sukur bebegide gorduk. Kalp atisi var dedi ama dinletmedi anlamadim ☺️
Gozun aydin canim
Kalp atisini keske dinletseymis ama bazi doktorlar bebegi yormayalim rahatsiz etmeyelim bidahaki rdvunda duyarsin diyolar
En azindan kalp atislarinin var oldugunu dile getirmis ❤️

Back