Doktor cuma gittiğimizde 6 haftalık demişti belki program yanlıştır bilmiyorum ben şu an haftasında da değilim kalbini duyarım inş çok korkuyorum kalbini duyamayan falan oluyormuşCanim 5 ocaktan itibaren sayarsan 6 hafta 5 cikar her program guvenilir degil sen kendinde sayip bakabilirsin
Sayfadaki arkadaslarda belki bi el atarlar, yanlissam affola :)
10 gun sonrayami verdi rdvunu . Ozamana duyarsin insallah
Canım ben Pendik’te Mete Ünal’a gidiyorum özel muayenehane. Muayenesi 650 devam eden hastalarına 500 yapıyorTekrar sorayım İstanbul Maltepe civarı önerdiğiniz yada gittiğiniz doktorlar mi?
ya cok bımıyorum ama kese boyutu olabılır mı dedıgnız acam , benım bıldıgım 2mm den sonra kablı goruluyor vajınal sonrasında makıne ımkanı dahılınde duyuabılıyor.bende yenı duydum crl:0,55 cmKanamam yoklekelenmem de yok sadece ağrı olmayınca ya da akıntı su gibi oluyorsu dün de dahil olmayınca korktum valla cuma günü 6 haftalıktı şu an bir program var orda 7 haftalık diyor ama bilmiyorum. Kalbini duyarım dimi ? Bu crl 3 mm olunca duyuluyormuş
bebeği gormussunuz zaten doktor kalbınıde gormustur muhtemelen ama dah aguzel duymak ıcın bekletıyor olablır ben oglumda 8 haftalık dınlemıstımDoktor cuma gittiğimizde 6 haftalık demişti belki program yanlıştır bilmiyorum ben şu an haftasında da değilim kalbini duyarım inş çok korkuyorum kalbini duyamayan falan oluyormuş
İnş canım inş çünkü crl ölçümü yaptı 1.9mm çıktı. Ama bugğn akıntı ve ağrı yokbebeği gormussunuz zaten doktor kalbınıde gormustur muhtemelen ama dah aguzel duymak ıcın bekletıyor olablır ben oglumda 8 haftalık dınlemıstım
Sanirim o an 6 haftanin icindeydin oyuzden 6hafta demistir. Doktorlar senin benim gibi detayci olmayabilir sanirim :)Doktor cuma gittiğimizde 6 haftalık demişti belki program yanlıştır bilmiyorum ben şu an haftasında da değilim kalbini duyarım inş çok korkuyorum kalbini duyamayan falan oluyormuş
Benim crl 1.9mm 0.19cmya cok bımıyorum ama kese boyutu olabılır mı dedıgnız acam , benım bıldıgım 2mm den sonra kablı goruluyor vajınal sonrasında makıne ımkanı dahılınde duyuabılıyor.bende yenı duydum crl:0,55 cm
İnş canım hani ağrı olunca sanki onu hissediyor gibiydim olmayınca korktum dün de vardı ağrı bugün yok öğretmenim okulda açıldı evde yatıyodumSanirim o an 6 haftanin icindeydin oyuzden 6hafta demistir. Doktorlar senin benim gibi detayci olmayabilir sanirim :)
Korkmana gerek yok canim
Kalp atisini 5bucuk haftadan sonra duyabilirsin ama doktorun cihazinada bagli bu
Ben 2.de 7 haftalikdim yanlis hatirlamiyosam
evet biliyorum ne anlama geldıgını canım , verdıgı tarıhte net duyarsınız o zaman.Endıselenecegın yada farklı kotu gıden bı durumun yok akıntı agrı sancı bulantı bunlar devamlı hergun olmak zorunda olan seyler degıl.Hamile ıken devamı yatılması gerekıyor dıye bırsey de yok agır bı ısın yok ogretmenmıssın bak ne guzel cocuklarınla vakıt gecır tadını cıkar hamılelegının yanı , arkadasımızında dedıgı gıbı 6+5 olmalısın muhtemelenBenim crl 1.9mm 0.19cm
Baş popo uzunluğu demekmiş
İnş karşıma kötü yorumlar çıkıyor yok kalbini duyamadık yok gelişmedi ben de korktum.evet biliyorum ne anlama geldıgını canım , verdıgı tarıhte net duyarsınız o zaman.Endıselenecegın yada farklı kotu gıden bı durumun yok akıntı agrı sancı bulantı bunlar devamlı hergun olmak zorunda olan seyler degıl.Hamile ıken devamı yatılması gerekıyor dıye bırsey de yok agır bı ısın yok ogretmenmıssın bak ne guzel cocuklarınla vakıt gecır tadını cıkar hamılelegının yanı , arkadasımızında dedıgı gıbı 6+5 olmalısın muhtemelen
Ben 2 gebeligimde hic agri hissetmedim bunda surekli hissediyorum kasıklarimdaİnş canım hani ağrı olunca sanki onu hissediyor gibiydim olmayınca korktum dün de vardı ağrı bugün yok öğretmenim okulda açıldı evde yatıyodum
Amin ben çok kafama takıyorum.Ben 2 gebeligimde hic agri hissetmedim bunda surekli hissediyorum kasıklarimda
Bende bundan korktum
Doktor olabilir normal demisti. Yani icini ferah tutmalisin Allah hayirlisini versin
2. Gebelikde korona vardi 30 haftadan sonra alisveris yapmistimKızar kım bılmıyorum ama bırılerı alısverıs demıssshele durun bısmıllahh ahahha normalde bekleyın derdım ama herseye gelen zamlar uzerıne buyuk esyları alacaksanız beklemeyın derım alın dursun kenarda herseye zam gelıyor.Benım ıkıncı bebegım olacak nasıpse mesela hamılelıgımı ogrendıgım hafta bebek arabamız calındı bende sımdı bebek arabası derdıne dustum.Anne yanım var :) ıkı tane hamıle pant var ıdare ederler benı dıye umuyorum kendınıze ozellıkle cok kıyafet almayın
Dua et sakin ol sukur etAmin ben çok kafama takıyorum.
Çünkü biz tüp bebek tedavisine başlamıştık 2 yumurtam toplanmış 2 de 3. Güngüzel embiryosu oldu adet olsaydın gene toplayacaktık. Doktor rahim filmine gönderdi işte sonra böyle olunca insan hep korkuyor endişe editor. Mucizem gibi çünkü
Amin canım inş çok teşekkür ederimDua et sakin ol sukur et
Allah buyuk canim korkma
Merhaba 31 Yaş 26 ocak transfer 1. Çocuklar 17 Ekim 2023 İstanbul AvrupaHanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Maraton başlasın güzel anne adaylarım
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ @Satilucky 26 23 Aralık 1.Çocuk Tokat 15.10.2023 @freejourney 28 24 Aralık 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @XbirKadin 29 27 Aralık 1.Çocuk 06.10.2023 kisacabkk 34 29 Aralık 1.Çocuk 05.10.2023 @Muallime Zuzu 30 1 Ocak 1.Çocuk Eskişehir 08.10.2023 @ebru_can_ebru 30 2 Ocak 2.Çocuk 07.10.2023 @simomays 27 2 Ocak 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @sadecebirsoruu 30 3 Ocak 1.Çocuk Ankara 15.03.2023 @Kolostrofobi 28 5 Ocak 2.Çocuk Mersin 12.10.2023 @mucize1996 26 5 Ocak 1.Çocuk Tekirdağ 12.10.2023 @Hilal15 23 6 Ocak 3.Çocuk 13.10.2023 @Duambelliduyanbelli228 24 7 Ocak 1.Çocuk 14.10.2023 sandriyon 33 7 Ocak 3.Çocuk Belçika 14.10.2023 Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023 @hatery 34 8 Ocak 2.Çocuk İzmir 14.10.2023 @srsrnr 27 9 Ocak 1.Çocuk Yurtdışı 16.10.2023 @dra21 26 9 Ocak 1.Çocuk 18.10.2023 @mbaytekin 32 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 19.10.2023 @nirayku 31 12 Ocak 1.Çocuk İstanbul 19.10.2023 @Sandal kokusu 31 12 Ocak 1.Çocuk Adana 18.10.2023 @sezen0782 40 18 Ocak 1.Çocuk 25.10.2023 @Devakus 29 20 Ocak 1.Çocuk İzmir 17.10.2023 @ayzelll 30 24 Ocak 1.Çocuk Ankara 31.10.2023
900 tl muayne ücreti.Kızlar özele gidenler muayene ucretiniz ne kadar çok uçuk fiyatlar var bazı yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?