• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canim 5 ocaktan itibaren sayarsan 6 hafta 5 cikar her program guvenilir degil sen kendinde sayip bakabilirsin
Sayfadaki arkadaslarda belki bi el atarlar, yanlissam affola :)
10 gun sonrayami verdi rdvunu . Ozamana duyarsin insallah
Doktor cuma gittiğimizde 6 haftalık demişti belki program yanlıştır bilmiyorum ben şu an haftasında da değilim kalbini duyarım inş çok korkuyorum kalbini duyamayan falan oluyormuş

Kanamam yoklekelenmem de yok sadece ağrı olmayınca ya da akıntı su gibi oluyorsu dün de dahil olmayınca korktum valla cuma günü 6 haftalıktı şu an bir program var orda 7 haftalık diyor ama bilmiyorum. Kalbini duyarım dimi ? Bu crl 3 mm olunca duyuluyormuş
ya cok bımıyorum ama kese boyutu olabılır mı dedıgnız acam , benım bıldıgım 2mm den sonra kablı goruluyor vajınal sonrasında makıne ımkanı dahılınde duyuabılıyor.bende yenı duydum crl:0,55 cm

Doktor cuma gittiğimizde 6 haftalık demişti belki program yanlıştır bilmiyorum ben şu an haftasında da değilim kalbini duyarım inş çok korkuyorum kalbini duyamayan falan oluyormuş
bebeği gormussunuz zaten doktor kalbınıde gormustur muhtemelen ama dah aguzel duymak ıcın bekletıyor olablır ben oglumda 8 haftalık dınlemıstım

Sanirim o an 6 haftanin icindeydin oyuzden 6hafta demistir. Doktorlar senin benim gibi detayci olmayabilir sanirim :)
Korkmana gerek yok canim
Kalp atisini 5bucuk haftadan sonra duyabilirsin ama doktorun cihazinada bagli bu
Ben 2.de 7 haftalikdim yanlis hatirlamiyosam

Sanirim o an 6 haftanin icindeydin oyuzden 6hafta demistir. Doktorlar senin benim gibi detayci olmayabilir sanirim :)
Korkmana gerek yok canim
Kalp atisini 5bucuk haftadan sonra duyabilirsin ama doktorun cihazinada bagli bu
Ben 2.de 7 haftalikdim yanlis hatirlamiyosam
İnş canım hani ağrı olunca sanki onu hissediyor gibiydim olmayınca korktum dün de vardı ağrı bugün yok öğretmenim okulda açıldı evde yatıyodum

Benim crl 1.9mm 0.19cm
Baş popo uzunluğu demekmiş
evet biliyorum ne anlama geldıgını canım , verdıgı tarıhte net duyarsınız o zaman.Endıselenecegın yada farklı kotu gıden bı durumun yok akıntı agrı sancı bulantı bunlar devamlı hergun olmak zorunda olan seyler degıl.Hamile ıken devamı yatılması gerekıyor dıye bırsey de yok agır bı ısın yok ogretmenmıssın bak ne guzel cocuklarınla vakıt gecır tadını cıkar hamılelegının yanı , arkadasımızında dedıgı gıbı 6+5 olmalısın muhtemelen

evet biliyorum ne anlama geldıgını canım , verdıgı tarıhte net duyarsınız o zaman.Endıselenecegın yada farklı kotu gıden bı durumun yok akıntı agrı sancı bulantı bunlar devamlı hergun olmak zorunda olan seyler degıl.Hamile ıken devamı yatılması gerekıyor dıye bırsey de yok agır bı ısın yok ogretmenmıssın bak ne guzel cocuklarınla vakıt gecır tadını cıkar hamılelegının yanı , arkadasımızında dedıgı gıbı 6+5 olmalısın muhtemelen
İnş karşıma kötü yorumlar çıkıyor yok kalbini duyamadık yok gelişmedi ben de korktum.
Allah razı olsun canım rahatlattın beni yani akıntı ya da ağrı olmaması problem değil :)

İnş canım hani ağrı olunca sanki onu hissediyor gibiydim olmayınca korktum dün de vardı ağrı bugün yok öğretmenim okulda açıldı evde yatıyodum
Ben 2 gebeligimde hic agri hissetmedim bunda surekli hissediyorum kasıklarimda
Bende bundan korktum
Doktor olabilir normal demisti. Yani icini ferah tutmalisin Allah hayirlisini versin

Kızar kım bılmıyorum ama bırılerı alısverıs demısss :D hele durun bısmıllahh ahahha :D normalde bekleyın derdım ama herseye gelen zamlar uzerıne buyuk esyları alacaksanız beklemeyın derım alın dursun kenarda herseye zam gelıyor.Benım ıkıncı bebegım olacak nasıpse mesela hamılelıgımı ogrendıgım hafta bebek arabamız calındı bende sımdı bebek arabası derdıne dustum.Anne yanım var :) ıkı tane hamıle pant var ıdare ederler benı dıye umuyorum kendınıze ozellıkle cok kıyafet almayın

Ben 2 gebeligimde hic agri hissetmedim bunda surekli hissediyorum kasıklarimda
Bende bundan korktum
Doktor olabilir normal demisti. Yani icini ferah tutmalisin Allah hayirlisini versin
Amin ben çok kafama takıyorum.
Çünkü biz tüp bebek tedavisine başlamıştık 2 yumurtam toplanmış 2 de 3. Güngüzel embiryosu oldu adet olsaydın gene toplayacaktık. Doktor rahim filmine gönderdi işte sonra böyle olunca insan hep korkuyor endişe editor. Mucizem gibi çünkü

Kızar kım bılmıyorum ama bırılerı alısverıs demısss :KK70: hele durun bısmıllahh ahahha :KK70: normalde bekleyın derdım ama herseye gelen zamlar uzerıne buyuk esyları alacaksanız beklemeyın derım alın dursun kenarda herseye zam gelıyor.Benım ıkıncı bebegım olacak nasıpse mesela hamılelıgımı ogrendıgım hafta bebek arabamız calındı bende sımdı bebek arabası derdıne dustum.Anne yanım var :) ıkı tane hamıle pant var ıdare ederler benı dıye umuyorum kendınıze ozellıkle cok kıyafet almayın
2. Gebelikde korona vardi 30 haftadan sonra alisveris yapmistim😬
Bunun icinde daha coooooook erken
Zaten yatak arabasi maxi cosy kizimdan kalan ne varsa onlari kullaniriz
Digerleri kolay seyler
Soyle cinsiyeti ogrenelim, 20 haftalari gecelimde oyle

Amin ben çok kafama takıyorum.
Çünkü biz tüp bebek tedavisine başlamıştık 2 yumurtam toplanmış 2 de 3. Güngüzel embiryosu oldu adet olsaydın gene toplayacaktık. Doktor rahim filmine gönderdi işte sonra böyle olunca insan hep korkuyor endişe editor. Mucizem gibi çünkü
Dua et sakin ol sukur et
Allah buyuk canim korkma

Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
❤️
Maraton başlasın güzel anne adaylarım ❤️❤️❤️

ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı❤️ʏᴀş🤰sᴀᴛ 🔄ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ❔şᴇʜɪʀ 🏙️ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ👶ɪsɪᴍʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ 🏵️
@Satilucky2623 Aralık1.ÇocukTokat15.10.2023
@freejourney2824 Aralık1.Çocukİstanbul09.10.2023
@XbirKadin2927 Aralık1.Çocuk06.10.2023
kisacabkk kisacabkk 3429 Aralık1.Çocuk05.10.2023
@Muallime Zuzu301 Ocak1.ÇocukEskişehir08.10.2023
@ebru_can_ebru302 Ocak2.Çocuk07.10.2023
@simomays272 Ocak1.Çocukİstanbul09.10.2023
@sadecebirsoruu303 Ocak1.ÇocukAnkara15.03.2023
@Kolostrofobi285 Ocak2.ÇocukMersin12.10.2023
@mucize1996265 Ocak1.ÇocukTekirdağ12.10.2023
@Hilal15236 Ocak3.Çocuk13.10.2023
@Duambelliduyanbelli228247 Ocak1.Çocuk14.10.2023