Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha kucuge soylemedimİkiside kız sürekli saç baş kavga kıskançlık çok fazla var büyük olan hamile olduğumu duyunca bn 2 çocuk birlikte bakamam diyor dünde sen anca diğer kızını sev beni sevme diyor oysaki ikisini çok seviyorum
Çok teşekkür ederim evet artık tüm doktorlar biraz tuzlu gibi.. uygun iyi bir doktor bulmakta çok zor..Ben pendik medikal parkta Halide Yüksel var ona gidiyorum. Öneririm. Aklı başında, insanı rahatlatan bir doktor. İşinde uzman. Araştırarak bulmuştum, sonrasında öneren yakınlarım da oldu. Sadece muayene biraz tuzlu. 800 civarında. Ama özel sağlık sigortanız varsa bir şans verin derim.
hayır canım ufaktan bıter zaten bu agrılarBen kese ve bebeği gördüm crl 1.9mm dedi doktor ama kalp atışı için cuma gideceğiz önceden kasığım ağrırdı hatta dün de ağrıdı ama bugün yok bu kötü bir şey mi ?
Dün akıntı da vardı bugün yokhayır canım ufaktan bıter zaten bu agrılar
Kac haftadasin canimBen kese ve bebeği gördüm crl 1.9mm dedi doktor ama kalp atışı için cuma gideceğiz önceden kasığım ağrırdı hatta dün de ağrıdı ama bugün yok bu kötü bir şey mi ?
Dün akıntı da vardı bugün yok
Benim endişem kalbi duyamamaktan korkmak duyarım dimi ? Doktor dış ve boş gebelik değil bebek burda dedi ama 1.9mm di kalbini 10 gün sonra dedi cuma gideceğiz işte korkuyorum
Canim tabloda goremedim seniKac haftadasin canim
Doktors göre 6 haftalıktı çünkü en son 5 ocak adet tarihi şu an 7 haftalık ama benim yaşadığım ilişki gününe bakarsak bu bebek 4 haftalık inş kalbini duyarım ağrı olmadığında korkuyorumKac haftadasin canim
Canim en son adet tarihin baz alinir,iliski tarihin degil. Ozaman sen bugun 6+5 olmus oluyosunDoktors göre 6 haftalıktı çünkü en son 5 ocak adet tarihi şu an 7 haftalık ama benim yaşadığım ilişki gününe bakarsak bu bebek 4 haftalık inş kalbini duyarım ağrı olmadığında korkuyorum
konum olunca da fark oluyor sanırım o taraftakiler daha pahalıTeşekkür ederim fiyatlar için livle baya fark var gibi henüz karar veremedim
Doktora cuma gittiğimizde keseyi ve bebeği gördük 1.9mmdi ama kalbi için bu cuma gidicez. Şu an 7 hafta 5 günlükCanim en son adet tarihin baz alinir,iliski tarihin degil. Ozaman sen bugun 6+5 olmus oluyosun
Keseyi gormus olman cok guzel ama bazen kalp atislari 7 haftadan sonra duyulur
Bende persembe gidicem 6+5 olmus olucam bakalim kese ve kalp duyulacakmi
Vajinal ultrasonla baktimi doktor?
Ha cuma gunumu gittin ozaman daha kucuktuDoktora cuma gittiğimizde keseyi ve bebeği gördük 1.9mmdi ama kalbi için bu cuma gidicez. Şu an 7 hafta 5 günlük
Evet vajinal ultrason sanırım gene öyle yapacak ama bugün ağrı ve akıntı yok ben de korktum bir şey mi oldu diye
Kanamam yoklekelenmem de yok sadece ağrı olmayınca ya da akıntı su gibi oluyorsu dün de dahil olmayınca korktum valla cuma günü 6 haftalıktı şu an bir program var orda 7 haftalık diyor ama bilmiyorum. Kalbini duyarım dimi ? Bu crl 3 mm olunca duyuluyormuşHa cuma gunumu gittin ozaman daha kucuktu
Canim yanlismi hesapliyosun acaba
5 ocakdan itibaren hesaplayinca 6+5 oluyo
Agrilar herzaman olmaz o konuda icin rahat olsun kanaman gelirse doktora sormalisin onun haricinde korkmamalisin
Canim 5 ocaktan itibaren sayarsan 6 hafta 5 cikar her program guvenilir degil sen kendinde sayip bakabilirsinKanamam yoklekelenmem de yok sadece ağrı olmayınca ya da akıntı su gibi oluyorsu dün de dahil olmayınca korktum valla cuma günü 6 haftalıktı şu an bir program var orda 7 haftalık diyor ama bilmiyorum. Kalbini duyarım dimi ? Bu crl 3 mm olunca duyuluyormuş