2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Amin inşallah benim ki de 13 Aralık ama erken gelir uygulamaya göre bir kaç gün önce gelme ihtimali var

Olur yaa senin değerin yüksekti yanlış hatırlamıyorsam oluşmuştur çoktan. Bugün çok duygusal moddayım yaa bide bi sinir var geçmiyo
Evet değerim yüksek gidince gözükür bizimkisi. Bende sosyal medyada gezerken üzücü bir şey görsem gözüm doluyor aglayasim geliyor

Amin inşallah benim ki de 13 Aralık ama erken gelir uygulamaya göre bir kaç gün önce gelme ihtimali var
Erkek olursa zamanı doğru çıkabilir erkekler tam dolduruyor zamanlarını kızlar biraz erkenci oluyor ilk doğumum sezeryan olmuştu benim ama son haftaya kadar doktoruma sezeryan istiyorum demedim erken almasın diye son hafta söyledim gün verdi ama verdiği günden iki gün önce geldi sıpam yani sezeryan da olsam kendi sürecini tamamlanmasını istemiştim hep şükür öyle de oldu.. Şimdi de öyle olsun istiyorum

Bir defa gittim o da hiçbir şey demedi erkek olduğu için bende sormakta çekindim açıkçası
Yinede dikkatli olun aslında düşük tehlikesi yoksa zararı da yok ama kalbi duyana kadar dediğine göre doktor her zaman Bi ihtimal tehlike var demekki

Kızlar erkenci erkekler her zaman ki gibi umursamaz anne karnında da öyle

Yinede dikkatli olun aslında düşük tehlikesi yoksa zararı da yok ama kalbi duyana kadar dediğine göre doktor her zaman Bi ihtimal tehlike var demekki
Bebiş olunca cinsel hayatımızı tamamen durdurduk zarar gelmesin diye zaten de bilgi vermeyince size danışayım illa bir doktor bir şey demiştir diye düşündüm

Kızlar vifolic mi kullanıyorsunuz doktor folbiol al dedi ama ben yoğun bişey olsun istiyorum
Ben kullanmıyorum ilk gebeliğimde de kullanmadım yapay folik asit beyin hasarı veriyor bebeğe yiyeceklerden almak daha faydalı bana göre

Ben kullanmıyorum ilk gebeliğimde de kullanmadım yapay folik asit beyin hasarı veriyor bebeğe yiyeceklerden almak daha faydalı bana göre
Hangi gıdaları daha çok tüketiyorsunuz, ben de eti çok sevmem köfte bile az balık ayda bir falan derken ondan dedim yoğun bir vitamin mi alsam

Hangi gıdaları daha çok tüketiyorsunuz, ben de eti çok sevmem köfte bile az balık ayda bir falan derken ondan dedim yoğun bir vitamin mi alsam
Folik asit koyu yeşil yapraklı sebzelerde portakalda ve bakliyatta var gir İnternete yazın liste gibi çıkıyor sevdiklerinden düzenli yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…