- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.521
Amin inşallahDoğum bütün uygulamalarda 13 Aralık gösteriyor ben daha önce gelecek diye düşünüyorumerkek hissediyordum ama son iki gündür nedense kız olacak gibi hissediyorum belki de öyle istediğim için üç erkek var zaten rabbim kız da nasip etsin bize inşallah
Oluşmuş mu doktor hiç birsey soylemedi yolk sac ile ilgili teşekkür ederim rahatladım insallah sağ salim kucagima alabilirimBebeğim ama senin kesenin içi maşallah dolu yolk sac oluşmuş attığın ultrason fotisinde var görünüyor korkma tamammı
Olur yaa senin değerin yüksekti yanlış hatırlamıyorsam oluşmuştur çoktan. Bugün çok duygusal moddayım yaa bide bi sinir var geçmiyoHayırlısıyla bebişi görmekte nasip olur inşallah hepimize. Gerçi ben daha keseyi bile göremedim ama
Bir defa gittim o da hiçbir şey demedi erkek olduğu için bende sormakta çekindim açıkçasıKalp atışını duyana kadar yasak dedi bana tehlikeli zamanlardasın dedi
Evet değerim yüksek gidince gözükür bizimkisi. Bende sosyal medyada gezerken üzücü bir şey görsem gözüm doluyor aglayasim geliyorOlur yaa senin değerin yüksekti yanlış hatırlamıyorsam oluşmuştur çoktan. Bugün çok duygusal moddayım yaa bide bi sinir var geçmiyo
Erkek olursa zamanı doğru çıkabilir erkekler tam dolduruyor zamanlarını kızlar biraz erkenci oluyor ilk doğumum sezeryan olmuştu benim ama son haftaya kadar doktoruma sezeryan istiyorum demedim erken almasın diye son hafta söyledim gün verdi ama verdiği günden iki gün önce geldi sıpamAmin inşallahbenim ki de 13 Aralık ama erken gelir uygulamaya göre bir kaç gün önce gelme ihtimali var
Kız görmedin mi kesenin içinde bişi var boş değil Allah’ın izniyle bebek oluşmaya başlamıştır. Merak etmeeeeOluşmuş mu doktor hiç birsey soylemedi yolk sac ile ilgili teşekkür ederim rahatladım insallah sağ salim kucagima alabilirim
Yinede dikkatli olun aslında düşük tehlikesi yoksa zararı da yok ama kalbi duyana kadar dediğine göre doktor her zaman Bi ihtimal tehlike var demekkiBir defa gittim o da hiçbir şey demedi erkek olduğu için bende sormakta çekindim açıkçası
Kızlar erkenci erkekler her zaman ki gibi umursamaz anne karnında da öyleErkek olursa zamanı doğru çıkabilir erkekler tam dolduruyor zamanlarını kızlar biraz erkenci oluyor ilk doğumum sezeryan olmuştu benim ama son haftaya kadar doktoruma sezeryan istiyorum demedim erken almasın diye son hafta söyledim gün verdi ama verdiği günden iki gün önce geldi sıpamyani sezeryan da olsam kendi sürecini tamamlanmasını istemiştim hep şükür öyle de oldu.. Şimdi de öyle olsun istiyorum
Ya bu bugün başladı sanki bi tedirgin modum açıldı kapatıp rahatlayamıyorumEvet değerim yüksek gidince gözükür bizimkisi. Bende sosyal medyada gezerken üzücü bir şey görsem gözüm doluyor aglayasim geliyor
Ben mi yanlış biliyorumKızlar erkenci erkekler her zaman ki gibi umursamaz anne karnında da öyle
Gerçi doğru diyorsun erkeğib hareketini bile erken hissediyoruzKızlar erkenci erkekler her zaman ki gibi umursamaz anne karnında da öyle
Bebiş olunca cinsel hayatımızı tamamen durdurduk zarar gelmesin diye zaten de bilgi vermeyince size danışayım illa bir doktor bir şey demiştir diye düşündümYinede dikkatli olun aslında düşük tehlikesi yoksa zararı da yok ama kalbi duyana kadar dediğine göre doktor her zaman Bi ihtimal tehlike var demekki
Ben kullanmıyorum ilk gebeliğimde de kullanmadım yapay folik asit beyin hasarı veriyor bebeğe yiyeceklerden almak daha faydalı bana göreKızlar vifolic mi kullanıyorsunuz doktor folbiol al dedi ama ben yoğun bişey olsun istiyorum
Hangi gıdaları daha çok tüketiyorsunuz, ben de eti çok sevmem köfte bile az balık ayda bir falan derken ondan dedim yoğun bir vitamin mi alsamBen kullanmıyorum ilk gebeliğimde de kullanmadım yapay folik asit beyin hasarı veriyor bebeğe yiyeceklerden almak daha faydalı bana göre
Hormonlar yükseliyor ya bizi o etkiliyor. 9 ay artık bunu çekeceğizYa bu bugün başladı sanki bi tedirgin modum açıldı kapatıp rahatlayamıyorum
Folik asit koyu yeşil yapraklı sebzelerde portakalda ve bakliyatta var gir İnternete yazın liste gibi çıkıyor sevdiklerinden düzenli yersinHangi gıdaları daha çok tüketiyorsunuz, ben de eti çok sevmem köfte bile az balık ayda bir falan derken ondan dedim yoğun bir vitamin mi alsam
Folbiol bence kullanma yine de sen bilirsin tabi ben folidoce kullanıyorum ama daha kapsamlı folik asitler var kullananlar yazar illakiKızlar vifolic mi kullanıyorsunuz doktor folbiol al dedi ama ben yoğun bişey olsun istiyorum
Aynı şekilde bizde.. İyi yapmışsınızBebiş olunca cinsel hayatımızı tamamen durdurduk zarar gelmesin diye zaten de bilgi vermeyince size danışayım illa bir doktor bir şey demiştir diye düşündüm