2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Çin takvimine göre bir kızım bir oğlum olmalıydı ama 2 kızım var birde düşüğüm var şimdi 7 haftalık hamileyim kız hissediyorum çin takvimi kız diyor rus takvimi erkek hayırlısı olsun sağlıklı olsun da önemli değil kız erkek

Şuan benim ki de öyle doğumunuz ne zaman olacak tahmini olarak
iki üç uygulama farklı tarih veriyor 10-13 Aralık arasında sanırım normal doğum olursa sizin
Evet bazen tutmuyor bir tane daha var böyle kadinin doğum tarihine 3 ekleme ,erkeğe 4 sayı ekleme yaparak doğum tarihine göre 2023 e kadar ilerliyorsun onu da bilmiyorum burada bilen var mı
Benim için de aynısını diyor ikisi farklı
Bak sizinse tutmamış

Benim de kanama alanım varmış am dışa vurmadı acaba sizin keseniz ne kadar kanama alanınız ne kadar

Beta değerine bakıldı mı benim de adete göre şuan 5+2

Çin takvimine göre nasıl bakacağız sat 8 mart ben hamile olduğumu 7 Nisan'da öğrendim
Sat aynı ikimizinde googleda Çin takvimi yaz çıkıyor kendi yaşını ve son adet tarihini giriyorsun hesaplıyor.. Çin takvimi yaşımıza bir yada iki yaş ekleyip öyle hesap yapıyor doğduğun aya göre değişiyor benim erkek çıkıyor Rus da kız çıktı

Benim ki de öyle çıktı ya hangisine inanacağız biz doğum da aynı zamanda olur büyük ihtimalle

Benim ki de öyle çıktı ya hangisine inanacağız biz doğum da aynı zamanda olur büyük ihtimalle
Doğum bütün uygulamalarda 13 Aralık gösteriyor ben daha önce gelecek diye düşünüyorum erkek hissediyordum ama son iki gündür nedense kız olacak gibi hissediyorum belki de öyle istediğim için üç erkek var zaten rabbim kız da nasip etsin bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…