- 11 Nisan 2023
- 11
- 3
- 39
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.561
Merhabalar folatı doğal olarak gıdalarla mı alıyorsunuz?Canim folata katılıyorum ama şunu da çok iyi biliyorum illaki dışarıdan takviye almak gerekiyor. Ben de folat kullanıyorum hatta doktorumun kendi ürettiği bir vitamini kullanıyorum çok da memnunum
Aklımda olsun sağolMaalesef yasaklılar listesinde bir numarada çiğ yumurtaheinz alınabilirmiş pastorize yumurta kullandıkları için
Ben varım canım şu an devlete gidiyorum da sonrası işin araştırmadım bende henüzİstanbul Anadolu yakasında olan var mı bende hala doktor araştırıyorum
Üçümüzde aynı gün doğuruyormuşuz birde
Kesinlikle katılıyorum. Sentetik neticede. Bir arkadaşım folik asit hiç tükenmeden hamileliğini geçirdi.Ama yine de rahatsızlık duyuyorum. Ilk hamılelıgımde kullanmıstım. Konsantre olanları oldugunu duydum ancak bulamadımEn iyisini yapıyorsun folik asitin zararlarını yani ilaç olanı kullanmanın zararlarını kimseye anlatamıyorum ya
MerhabaMerhabalar folatı doğal olarak gıdalarla mı alıyorsunuz?
Folat aslında b9 vitaminidir buda yiyeceklerde bulunur ama folat formu doğal vitamin olarakta satılıyor folik asit ilacı ise yapay yapılan bir ilaç ikisi karıştırılıyor vucut aslında folat a ihtiyaç duyuyor bedenimiz b9 vitamininin aldığında ihtiyacı olan folik asite onu çeviriyor zararsızdır folik asit ise bebeğin beynine etki eden maddeler içerdiğinden Allah korusun başta otizm olmak üzere Bi çok beyinsel fonksiyonu etkileyecek işlev bozukluklarına sebep oluyor... Evet her bebekte değil belki ama günümüzde bu tür hastalıkların çoğaldığını göz önüne alırsak etkileri yükselmeye başladı diyebiliriz.. Ben bu yüzden kullanmıyorum besinlerden almayı tercih ediyorum bitkisel B9 vitamini alacağım henüz almadım...Merhabalar folatı doğal olarak gıdalarla mı alıyorsunuz?
Bende bugün gördüm canım karından ama beta bayılmadı bendeKızlar bende bugün kese için gittim. Betam 3537 çıktı. Karından gözükmedi vajinal baktılar. Bu değerle karından da gözükmesi gerekmez miydi ya içime şüphe düştü. Haftaya tekrar çağırdı bebek oluşuyor mu bakalım dedi
Canım yanlış anlama ama eğer biraz kilon varsa ve cihaz eskiyse görünmez benim abimin eşinin 4000lerde karından görünmemisti ( ay yengem diyemiyorum abimin eşi diyorum çünkü en yakın arkadaşımKızlar bende bugün kese için gittim. Betam 3537 çıktı. Karından gözükmedi vajinal baktılar. Bu değerle karından da gözükmesi gerekmez miydi ya içime şüphe düştü. Haftaya tekrar çağırdı bebek oluşuyor mu bakalım dedi
Ben devlete gittim ilk randevu doktoru dövüp çıkıyorduk ramak kalmıştıBen varım canım şu an devlete gidiyorum da sonrası işin araştırmadım bende henüz
2. Beta verişim benimde daha bakılmayacak zatenBende bugün gördüm canım karından ama beta bayılmadı bende
Cok tesekkurlerMerhababenim doktorum perinatolog ve kendi ürettiği tamamen bitkisel ürünleri toz haline getirerek yaptığı folat var onu kullanıyorum ben hatta küçük kapsül şeklinde olduğu için içindeki tozu çıkarıp maske bile yapıyorum doktorum önerdi hahah Eki Görüntüle 3233195
Evet kilolularda gözükmüyormuşuz ama ben zayıfımCanım yanlış anlama ama eğer biraz kilon varsa ve cihaz eskiyse görünmez benim abimin eşinin 4000lerde karından görünmemisti ( ay yengem diyemiyorum abimin eşi diyorum çünkü en yakın arkadaşım) ayrıca vajinalden de görünmedi mi ?
Hayırlı olsunKızlar selambugün keseyi gördük ama henüz küçük dedi doktor 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışlarını duymak için haftamı sordum ama 5 haftalık falan yaptı tam net demedi birşey sıkıntı değildir ama dimi o da çok şükür
Bende ilk gebeliğimde kullanmadım aslında ilaç sevmediğim için kullanmadım zararlarını sonra gördüm duydum araştırdım iyiki kullanmadım demiştim.. Hamilelikte illaki herşeyi yiyoruz ya şöyle düşün folik asit ilacı çıkmadan önce hamileler ne yapıyordu zarar mı görüyordu hayır aksine daha sağlıklı doğum yapanlar yüzdesi daha çoktu.. Ne zamanki sentetik şeyler çıktı sağlık bozuldu bilerek endişe yüklüyorlar bizlere.. Doktorum ama kullanman lazım dediğinde ama beyne zararlı dedim lafı yiyeceklere getirdi şaka gibi ama ne zararlı değil ki dediKesinlikle katılıyorum. Sentetik neticede. Bir arkadaşım folik asit hiç tükenmeden hamileliğini geçirdi.Ama yine de rahatsızlık duyuyorum. Ilk hamılelıgımde kullanmıstım. Konsantre olanları oldugunu duydum ancak bulamadım
Olsun size de yazmıstım üsttwFolat aslında b9 vitaminidir buda yiyeceklerde bulunur ama folat formu doğal vitamin olarakta satılıyor folik asit ilacı ise yapay yapılan bir ilaç ikisi karıştırılıyor vucut aslında folat a ihtiyaç duyuyor bedenimiz b9 vitamininin aldığında ihtiyacı olan folik asite onu çeviriyor zararsızdır folik asit ise bebeğin beynine etki eden maddeler içerdiğinden Allah korusun başta otizm olmak üzere Bi çok beyinsel fonksiyonu etkileyecek işlev bozukluklarına sebep oluyor... Evet her bebekte değil belki ama günümüzde bu tür hastalıkların çoğaldığını göz önüne alırsak etkileri yükselmeye başladı diyebiliriz.. Ben bu yüzden kullanmıyorum besinlerden almayı tercih ediyorum bitkisel B9 vitamini alacağım henüz almadım...
Soru bana değildi ama cevaplamak istedim
Adı neeeMerhababenim doktorum perinatolog ve kendi ürettiği tamamen bitkisel ürünleri toz haline getirerek yaptığı folat var onu kullanıyorum ben hatta küçük kapsül şeklinde olduğu için içindeki tozu çıkarıp maske bile yapıyorum doktorum önerdi hahah Eki Görüntüle 3233195
Ne demek rica ederim ne kadar çok doğal beslenen olursa gelecek çocukları o kadar sağlam olacak bir kişiyi ikna ettim ya o bana yeterOlsun size de yazmıstım üsttwcok tesekkurler yanıtınız ıcın. Hemen arastıracagım B9 un folat formunu. Ben de su anda besınlerle almayı tercıh edıyorum. Cok tesekkurler tekrar