2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar günde alınması gereken folik asit miktarı 400 mg bir portakalda bile yeterli derece de var ilaçla yapay olarak almak yerine yiyeceklere yönelin veya folat alıp için

Kızlar günaydııınn doktordan geldim. Kese büyümüş içinde yolk sac oluşmuş henüz bebek hala yok. Adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6 böyle yani. 2 hafta sonra çağırdı kalp artışı ve bebeği görmek için. Böyle yani
Maşallah canım çok normal ben en son 5+6da gittim aynı seninki gibiydi işte yolk vardı kese büyümüş ben de yarın doktora gidicem tam 7+0 oluyorum yarın gideceğim doktorun cihazı çook eski onda kalp atışını göreceğimi sanmıyorum ama bebeği görürüm diye umut ediyorum benim en büyük şansım 2 doktorla ilerliyorum biri şehir dışında. Şehir dışındakine de arife gününden 1 gün önce gidicem onun da cihazı çok yeni Allah izin verirse bebiş oluşmuşsa orda herşeyi görür duyarım diye tahmin ediyorum 🥰

İstanbul Anadolu yakasında olan var mı bende hala doktor araştırıyorum 😒

Maşallah canım çok normal ben en son 5+6da gittim aynı seninki gibiydi işte yolk vardı kese büyümüş ben de yarın doktora gidicem tam 7+0 oluyorum yarın gideceğim doktorun cihazı çook eski onda kalp atışını göreceğimi sanmıyorum ama bebeği görürüm diye umut ediyorum benim en büyük şansım 2 doktorla ilerliyorum biri şehir dışında. Şehir dışındakine de arife gününden 1 gün önce gidicem onun da cihazı çok yeni Allah izin verirse bebiş oluşmuşsa orda herşeyi görür duyarım diye tahmin ediyorum 🥰
Ya Allahım bunu okurken bile ağlayasım geliyo benim ben mala bağladım galiba. Olcak inşallah korkma tamam mı duycan ben inanıyorum dua edecem sana inşallah namazda🤲🏻

Kızlar günde alınması gereken folik asit miktarı 400 mg bir portakalda bile yeterli derece de var ilaçla yapay olarak almak yerine yiyeceklere yönelin veya folat alıp için
Canim folata katılıyorum ama şunu da çok iyi biliyorum illaki dışarıdan takviye almak gerekiyor. Ben de folat kullanıyorum hatta doktorumun kendi ürettiği bir vitamini kullanıyorum çok da memnunum

Canim folata katılıyorum ama şunu da çok iyi biliyorum illaki dışarıdan takviye almak gerekiyor. Ben de folat kullanıyorum hatta doktorumun kendi ürettiği bir vitamini kullanıyorum çok da memnunum
En iyisini yapıyorsun folik asitin zararlarını yani ilaç olanı kullanmanın zararlarını kimseye anlatamıyorum ya 😒

Hangi gıdaları daha çok tüketiyorsunuz, ben de eti çok sevmem köfte bile az balık ayda bir falan derken ondan dedim yoğun bir vitamin mi alsam
Ah canım ben de senin gibiyim 😪 vejetaryenim er balik tavuk tuketemiyorum ama yemem gerekiyormuş geçen burnuma koka koka öğüre öğüre kiyma yedim bayramda da kayınvalidemlerde olucaz o da balık yapacakmiş nasıl yiycem bilmiyorum ama yiycem bir şekilde 🫣😅

X