- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.501
Kesinlikle bende sabırsızimdir ama bu sefer tutmayacak biri farklı çıktı çünküBiz sabırsızız biraz o yüzden bunlara bakıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bende sabırsızimdir ama bu sefer tutmayacak biri farklı çıktı çünküBiz sabırsızız biraz o yüzden bunlara bakıyoruz
Şuan benim ki de öyle doğumunuz ne zaman olacak tahmini olarakKesinlikle bende sabırsızimdir ama bu sefer tutmayacak biri farklı çıktı çünkü
Benim için de aynısını diyor ikisi farklıBir de Cinsiyet için ben Çin takvimine bakmıştım ilki kız dedi kız çıktı Rus takvimi de öyle
Bu seferki erkek diyor Çin ..Rus takvimi kız hangisi çıkar bilmiyorum bu sefer tutmayacak biri
iki üç uygulama farklı tarih veriyor 10-13 Aralık arasında sanırım normal doğum olursa sizinŞuan benim ki de öyle doğumunuz ne zaman olacak tahmini olarak
Evet bazen tutmuyor bir tane daha var böyle kadinin doğum tarihine 3 ekleme ,erkeğe 4 sayı ekleme yaparak doğum tarihine göre 2023 e kadar ilerliyorsun onu da bilmiyorum burada bilen var mıÇin takvimine göre bir kızım bir oğlum olmalıydı ama 2 kızım var birde düşüğüm var şimdi 7 haftalık hamileyim kız hissediyorum çin takvimi kız diyor rus takvimi erkek hayırlısı olsun sağlıklı olsun da önemli değil kız erkek
Bak sizinse tutmamışBenim için de aynısını diyor ikisi farklı
Bende de 3 uygulama var. Üçü de 13 Aralık gösteriyor.iki üç uygulama farklı tarih veriyor 10-13 Aralık arasında sanırım normal doğum olursa sizin
Cinsiyeti erkek belirlemiyor mu yahu kadının yaşının ve ayın ne önemi kalmıyor bu durumda pek anlamadımHamile kaldığın yaş ve ay önemli
Kız erkek farketmez aslında bu işin eğlence kısmı
Bel ağrısı demişken benim sağ arka tarafı ağrıyor belimin gebelikten mi acabaAy bende yaaa bi göğüslerim acıyor bir de belim ağırıyor başka yok birşeyim
Benim de kanama alanım varmış am dışa vurmadı acaba sizin keseniz ne kadar kanama alanınız ne kadarDün yoğun bir gün geçirdim bugün ki doktor randevum dün e alındı devlet hastanesine gittim özel daha araştırma yapıyorum (ilk doğumda anestezi fazla verildiği için ölümden döndüm maalesef)
Kese yi gördük kaç haftalık söylemedi ama kese den büyük kanama alanım da var progestan fitil verdi haftaya çarşamba tekrar çağırdı
Bol yatış dinlen dedi de evdeki 2 yaş sendromlu bir kızım var zor dedim
Allah ol dedikten kimse durdurmamaz dedi
Hıı anladım demek istediğini de marketteki de katkı maddeli diye diyorsun sanmıştım bak hiç o yönden bakmadım benAnladım bebeğim evet güzel oluyor. Fakat gebelikte çiğ et yumurta falan zararlı ya. O yüzden şüpheye düştüm
Beta değerine bakıldı mı benim de adete göre şuan 5+2Kızlar günaydııınn doktordan geldim. Kese büyümüş içinde yolk sac oluşmuş henüz bebek hala yok. Adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6 böyle yani. 2 hafta sonra çağırdı kalp artışı ve bebeği görmek için. Böyle yani
Yok kuzum kese pazartesi görüldü daha da bakmadı gerek görmediBeta değerine bakıldı mı benim de adete göre şuan 5+2
Hayırlısıyla bebişi görmekte nasip olur inşallah hepimize. Gerçi ben daha keseyi bile göremedim amaYok kuzum kese pazartesi görüldü daha da bakmadı gerek görmedi
Sat aynı ikimizinde googleda Çin takvimi yaz çıkıyor kendi yaşını ve son adet tarihini giriyorsun hesaplıyor.. Çin takvimi yaşımıza bir yada iki yaş ekleyip öyle hesap yapıyor doğduğun aya göre değişiyor benim erkek çıkıyor Rus da kız çıktıÇin takvimine göre nasıl bakacağız sat 8 mart ben hamile olduğumu 7 Nisan'da öğrendim
Benim ki de öyle çıktı ya hangisine inanacağız biz doğum da aynı zamanda olur büyük ihtimalleSat aynı ikimizinde googleda Çin takvimi yaz çıkıyor kendi yaşını ve son adet tarihini giriyorsun hesaplıyor.. Çin takvimi yaşımıza bir yada iki yaş ekleyip öyle hesap yapıyor doğduğun aya göre değişiyor benim erkek çıkıyor Rus da kız çıktı
Doğum bütün uygulamalarda 13 Aralık gösteriyor ben daha önce gelecek diye düşünüyorum erkek hissediyordum ama son iki gündür nedense kız olacak gibi hissediyorum belki de öyle istediğim için üç erkek var zaten rabbim kız da nasip etsin bize inşallahBenim ki de öyle çıktı ya hangisine inanacağız biz doğum da aynı zamanda olur büyük ihtimalle
Kalp atışını duyana kadar yasak dedi bana tehlikeli zamanlardasın dediKızlar doktorunuz cinsel hayatınız için bilgi verdi mi acaba