Kedili ve Bebeli Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2021 2.763 3.868 Bugün 14:30 Konu Sahibi sunshine__ #81.261 Kirmizimartenicka .!.: Bu suçun 3 gün yatarı var yalnız. Bir dna incelemesi bir parmak izi incelemesi akar burda. Ama sanki şüpheli çok uzağa gidememiş gibi Genişletmek için tıkla... Şüphelinin bir ayağında pembik çorabı vardı. Diğer ayağı boş, ısırmalıktı. Deliller yeterli mi dersiniz atsak mı bu kızı pembik mapuslara ?
Kirmizimartenicka .!.: Bu suçun 3 gün yatarı var yalnız. Bir dna incelemesi bir parmak izi incelemesi akar burda. Ama sanki şüpheli çok uzağa gidememiş gibi Genişletmek için tıkla... Şüphelinin bir ayağında pembik çorabı vardı. Diğer ayağı boş, ısırmalıktı. Deliller yeterli mi dersiniz atsak mı bu kızı pembik mapuslara ?
Kirmizimartenicka Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2023 1.066 1.977 39 9 dakika önce Konu Sahibi sunshine__ #81.262 Nilsibel .!.: Bence kesin evden biri Genişletmek için tıkla... Ben önce aşçı ya da bahçivandan şüphelenirdim. Benim 39 yıllık Türk filmi tecrübem var sonuçta bilirkişi sayılırım
Nilsibel .!.: Bence kesin evden biri Genişletmek için tıkla... Ben önce aşçı ya da bahçivandan şüphelenirdim. Benim 39 yıllık Türk filmi tecrübem var sonuçta bilirkişi sayılırım
Kirmizimartenicka Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2023 1.066 1.977 39 8 dakika önce Konu Sahibi sunshine__ #81.263 Kedili ve Bebeli .!.: Şüphelinin bir ayağında pembik çorabı vardı. Diğer ayağı boş, ısırmalıktı. Deliller yeterli mi dersiniz atsak mı bu kızı pembik mapuslara ? Genişletmek için tıkla... Mapusta ziyaret edebilirim, görüş günlerinde mama ve oyuncak götürürüm ama ısırırım da söyliyim baştan (benimkini ısırıyorum eşim kızıyor öğretme bizi ısırcak diye )
Kedili ve Bebeli .!.: Şüphelinin bir ayağında pembik çorabı vardı. Diğer ayağı boş, ısırmalıktı. Deliller yeterli mi dersiniz atsak mı bu kızı pembik mapuslara ? Genişletmek için tıkla... Mapusta ziyaret edebilirim, görüş günlerinde mama ve oyuncak götürürüm ama ısırırım da söyliyim baştan (benimkini ısırıyorum eşim kızıyor öğretme bizi ısırcak diye )