- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.481
Çin takvimine göre nasıl bakacağız sat 8 mart ben hamile olduğumu 7 Nisan'da öğrendimBir de Cinsiyet için ben Çin takvimine bakmıştım ilki kız dedi kız çıktı Rus takvimi de öyle
Bu seferki erkek diyor Çin ..Rus takvimi kızhangisi çıkar bilmiyorum bu sefer tutmayacak biri
Benim de oğlumda 13. Haftaya kadar kahverengi lekelenmelerim olmuştu ben de sizin gibi hissediyorumEvet tam heraketli zamanları çok korkmadım icim
Rahat ilki de sıkıntılı geçmişti ama sonuç güzeldi sağlıkla aldım çok şükür bi da olur diye düşünüyorum
Rusta kız diyor Çin'e bakmayı bilmediğim içinAyyy ben de baktım şimdi hem rus hem çin takvimi erkek diyor.
Ya çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallahBenim de oğlumda 13. Haftaya kadar kahverengi lekelenmelerim olmuştu ben de sizin gibi hissediyorum
Hayırlısı olsun canım.bçin takvimine nasıl bakılıyor acabaGünaydın kızlar, bende baktım şimdi ikisinde de erkek gösteriyor
Atayım birazdan gruba oradan bakarsınızÇin takvimine göre nasıl bakacağız sat 8 mart ben hamile olduğumu 7 Nisan'da öğrendim
Ay hadi insallahAyyy ben de baktım şimdi hem rus hem çin takvimi erkek diyor.
Şimdi atıyorumRusta kız diyor Çin'e bakmayı bilmediğim içinhayırlısı olsun da bakalım gerçekten erkek mi olacak
Sağlıkla gelsin insallahGünaydın kızlar, bende baktım şimdi ikisinde de erkek gösteriyor
Aynı yolun yolcusuyuzGünaydın kızlar, bende baktım şimdi ikisinde de erkek gösteriyor
Hayırlı olsunAynı yolun yolcusuyuz
25 yaşındayım buna göre de kız olacak
Çin takvimi yaz canım google orada doğum tarihi felan soracak sonra çıkıyor sonuç yaşına göre ve hamile kaldığın aya göre hesaplıyorHayırlısı olsun canım.bçin takvimine nasıl bakılıyor acaba
Hamile kaldığın yaş ve ay önemli
Kız erkek farketmez aslında bu işin eğlence kısmı
Teşekkür ederimÇin takvimi yaz canım google orada doğum tarihi felan soracak sonra çıkıyor sonuç yaşına göre ve hamile kaldığın aya göre hesaplıyor
Normalde 25 yaşındayım çin takvimine göre 26 yaşındaymışım erkek diyorÇin takvimi yaz canım google orada doğum tarihi felan soracak sonra çıkıyor sonuç yaşına göre ve hamile kaldığın aya göre hesaplıyor
Benim tüp bebekte yapılmıştı ikinci de istemiyorumKızlar fetal dna yaptırmayı düşünen var mı? 80 küsür kromozam hastalığına bakıyormuş kandan. Hem cinsiyet de öğreniliyormuş. 10. Haftada kandan .