- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.541
Doktor bana da aktif FolicUs plus verdiFolbiol bence kullanma yine de sen bilirsin tabi ben folidoce kullanıyorum ama daha kapsamlı folik asitler var kullananlar yazar illaki
Ama çiğ yumurtayla evde yapmak daha tehlikeliEvde yap en sağlıklısı
Ben o yönden bakmamıştım ama araştırmak lazımAma çiğ yumurtayla evde yapmak daha tehlikeli
Maşallah canım çok normal ben en son 5+6da gittim aynı seninki gibiydi işte yolk vardı kese büyümüş ben de yarın doktora gidicem tam 7+0 oluyorum yarın gideceğim doktorun cihazı çook eski onda kalp atışını göreceğimi sanmıyorum ama bebeği görürüm diye umut ediyorum benim en büyük şansım 2 doktorla ilerliyorum biri şehir dışında. Şehir dışındakine de arife gününden 1 gün önce gidicem onun da cihazı çok yeni Allah izin verirse bebiş oluşmuşsa orda herşeyi görür duyarım diye tahmin ediyorumKızlar günaydııınn doktordan geldim. Kese büyümüş içinde yolk sac oluşmuş henüz bebek hala yok. Adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6 böyle yani. 2 hafta sonra çağırdı kalp artışı ve bebeği görmek için. Böyle yani
Sen niye başka doktora gitmiyon?Hormonlar yükseliyor ya bizi o etkiliyor. 9 ay artık bunu çekeceğiz
Şuan randevu aldığım başka doktor zatenSen niye başka doktora gitmiyon?
Ya Allahım bunu okurken bile ağlayasım geliyo benim ben mala bağladım galiba. Olcak inşallah korkma tamam mı duycan ben inanıyorum dua edecem sana inşallah namazdaMaşallah canım çok normal ben en son 5+6da gittim aynı seninki gibiydi işte yolk vardı kese büyümüş ben de yarın doktora gidicem tam 7+0 oluyorum yarın gideceğim doktorun cihazı çook eski onda kalp atışını göreceğimi sanmıyorum ama bebeği görürüm diye umut ediyorum benim en büyük şansım 2 doktorla ilerliyorum biri şehir dışında. Şehir dışındakine de arife gününden 1 gün önce gidicem onun da cihazı çok yeni Allah izin verirse bebiş oluşmuşsa orda herşeyi görür duyarım diye tahmin ediyorum
Benim lekelenmem olduğu için yasakKızlar doktorunuz cinsel hayatınız için bilgi verdi mi acaba
Benim lekelenmem olduğu için yasakAnkara'daki doktoruma gittiğimde tekrar sorucam o büyük ihtimalle izin verecek öyle konularda çok rahat
Zaman gelse de gitsen niyeyse ben çok rahatlıcam sen keseyi gördüğündeŞuan randevu aldığım başka doktor zaten
Canim folata katılıyorum ama şunu da çok iyi biliyorum illaki dışarıdan takviye almak gerekiyor. Ben de folat kullanıyorum hatta doktorumun kendi ürettiği bir vitamini kullanıyorum çok da memnunumKızlar günde alınması gereken folik asit miktarı 400 mg bir portakalda bile yeterli derece de var ilaçla yapay olarak almak yerine yiyeceklere yönelin veya folat alıp için
Bende rahatlayacam ilk işim buraya yazıp seni bilgilendirmek olacakZaman gelse de gitsen niyeyse ben çok rahatlıcam sen keseyi gördüğündesat aynı diye galiba bağ kurdum
Ay canım ya çok tatlısın teşekkür ederim çok sağolYa Allahım bunu okurken bile ağlayasım geliyo benim ben mala bağladım galiba. Olcak inşallah korkma tamam mı duycan ben inanıyorum dua edecem sana inşallah namazda
Ay Allah razı olsun teşekkür ediyorum Z Zeyzey2134 üçümüzün aynı gün sanırsamBende rahatlayacam ilk işim buraya yazıp seni bilgilendirmek olacak
Üçümüzde aynı gün doğuruyormuşuz birdeAy Allah razı olsun teşekkür ediyorum Z Zeyzey2134 üçümüzün aynı gün sanırsam
En iyisini yapıyorsun folik asitin zararlarını yani ilaç olanı kullanmanın zararlarını kimseye anlatamıyorum yaCanim folata katılıyorum ama şunu da çok iyi biliyorum illaki dışarıdan takviye almak gerekiyor. Ben de folat kullanıyorum hatta doktorumun kendi ürettiği bir vitamini kullanıyorum çok da memnunum
Ah canım ben de senin gibiyimHangi gıdaları daha çok tüketiyorsunuz, ben de eti çok sevmem köfte bile az balık ayda bir falan derken ondan dedim yoğun bir vitamin mi alsam
Maalesef yasaklılar listesinde bir numarada çiğ yumurtaBen o yönden bakmamıştım ama araştırmak lazım