2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin canım hala kanamam var ama progestanın en yüksek dozlarını kullanıyorum artık ne olacak bilmiyorum

hiç stres yapma canım İnşallah fayda eder ve kesilir kanaman çok şükür bebeğin iyiymiş ya önemli olan o Minnak kalbi pıt pıt atsında ilerledikçe kanamada kesilir illaki inşallah

Gittim canim. Kesenin biri hic gelismemis digerininde kalp atislarini duyamadi haftaya gel dedi. Rabbim ne eylerse guzel eyler elbet vardir bundada bir hayir
Cnm benim daha erken insllah rabbim sağlıkla icini doldursun kalp atislarini duyamayi nasip etsin.Umitsiz olma cnm ol dedimi oldiran rabbim var insllah hayirli sonuçlar alirsin.

Ben dün test vermiştim idrar da dahil. İdrarımda 5 eritrosit, 6 lökosit çıktı bakalım doktor ne dicek. O kadar gazlıyım ki böbrek ağrısı yaşasam haberim olmucak bu aralar. Geçen hamileliğimde de sistit olmuştum. Çok su içmeme rağmen oldu hem de, günde 3 litre su içiyorum. Aman kızlar susuz kalmayın.

normalde asla aklıma su içmek gelmezdi ama hamile kaldıktan sonra çok susuyorum. Yinede 2 litre kadar içebiliyorum. Umarım yetiyordur.. gaz durumu dünden beri bende de başladı

kızlar size bişi sorucam şimdi.. gun içinde neler yıyosunuz. özellikle tukettıgınız neler var mesela dıkkat ettıgınız. kuruyemıs,kurumeyve kefır yada meyve neler yenmesı gerekıyor bu haftalarda. ikilo almadan bebegın ıhtıyacı kadar neler yemelıyız gunluk yedıklerınızı yazarmısınız :)

Canim kefir icmeye basladim bebeğin tutunmasi için faydaliymis.sabahlari ceviz tuketmeye çalışıyorum sadece ekmek fazla tuketmiyorum canim ne isterse onu yiyorum şimdilik

Ben yumurta ceviz yiyorum sabahları. Öğleye doğru badem kayısı vs. Öğlene iş yerinde ne yemek varsa onu tüketiyorum. Akşam yoğurt tüketmeye çalışıyorum ya da ayran. Birde kahveden vazgeçsem iyi olacak günde bir fincan içiyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum inşallah sağlıkla devam eder her şey

Birde hamur işi tüketmemeye çalışıyorum. Meyve de yiyorum 3 ana 3 ara öğün gibi yapıyorum

genellikle kahvaltıda avokado yiyorum canım rahim için çok faydalıymış. Günde bir bardak süt içiyorum bu da bebek için çok faydalı diye duydum. Acıktıkca da arada ceviz ve meyvelerden karpuz kiraz şeftali felan yiyorum ölçüyü aşmadan kabak çekirdeğinde de doğal progesteron özelliği varmış bebeğimin güzelce tutunmasını içimden geçirerek günde 1 avuç tüketmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…