2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kuzum bunda en fazla 2 ya da 3 ay yatabilir bebişler çabuk toparlanıyor bu sefer el kol kalktık a rahat etmiyorlar odan genişse bunların büyükleri var park beşikler şimdi onlarda anne yanı oluyor kardeşim aldı
Canim esim askerde hatta bugün nereye verecekleri belli olacak neresi olursa ben oraya gidicem evimden baya uzaklasicam bebis 6aya kadar kullansa kafi evime geçince oda yapmayi dusunuyorum oyun parkı büyük gittigim yerde 1+1esyali ev tutucam malum onlar da genis olmuyor. Bu baktigim beşiğin videoları yorumlari var herkes cok beğenmiş

Çok üzgünüm umarım biran önce atlatırsın

Onu deneme istersen canım ben ilkinde cok kotu bi kaza yaşadım sıcak su torbası patladı allahtan tam karnımın üzerine değil yana sızdi o an ama çok korkmuştum
Gecen kış sicak su torbasi patladi boynuma koymustum boynumdan göğüs altima kadar yandim kac ay pansuman yaptirdim gecmedi sicak su torbasina daha elimi süremem.

Anladım canım. Rabbim hayırlı tezkereler nasip etsin

Çok geçmiş olsun acını tahmin edebiliyorum

Çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim sabır versin umarım en hayırlı zamanda rabbim kucağını doldursun

Geçmiş olsun.
İnşallah sağlıklı bir bebekle yeri dolsun.

Çok geçmiş olsun, ben de daha öncesinde gebelik kaybı yaşayan biriyim. Ne hissettiğini anlayabiliyorum... inan çok kişinin başına geliyor yalnız değilsin. Allah’ım en hayırlı en istediğin zamanda yeniden nasip etsin canım benim...

Yaa ne güzel cnm ama bazen yazıyorlar ya yok yüzünü dönmedi foto alamadık falan diye inşallah öyle Olmaz

BEnim gittiğim perinatolog da çok iyiydi CD vermişti ve 1-2 adet fotoğraf ama baya uçmuş. Arkadaşım birini önerdi bakalım instagramdan takibe aldım baya iyi ilgili gibi yorumlara göre. Sanırım onu tercih edicem.

Rabbim sabırlar versin bende geçen sene Eylül 16da kromozom bozukluğu sebebiyle kızımı kaybettim suyu bitmişti, kalp atışları durmuştu,hemen hemen bu haftalardi benim de.. İcim gidiyor şimdi her doktora kontrole giderken

Günaydın kızlar. 13+2yim bugün. Dün sinovac oldum hafif basimda sızı var. Ası olanlar var mı bir sıkıntı yasadınız mı? Asıdan sonra muayene olup bebeginde Allah korusun sıkıntı yasayan oldu mu? herkesi opuyorum

Allah sabır versin tekrarını göstermesin inşallah en kısa zamanda yeri dolar ne diyeceğimi bilemedim

Bence mustela’dan ziyade unibaby ürünlerine de bakabilirsin canım…unibaby’nin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı çok iyidir… Fiyatlar bilmiyorum ne oldu ama mustela 4 sene önce bile çok kazıktı fiyatı unibaby’nin şampuanı da çok güzeldir, kızım 4 yaşında hala onu kullanıyorum ve saç açıcı spreyini ( tabi prenses ya saçları belinde altın bukleler şeklinde ) daha dur ayrıca mama sandalyesi ve bebek arabası en pahalı kalemler

çok üzüldüm ... ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin canım...

Çok geçmiş olsun canım insan ne söyleyeceğini bilemiyor benimde bir kaybım var. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…