2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ikili test sonucum 1:833 cıktı doktorum gri zonda oldugumu soyledi. Fetal dna testi onerdi. Cok endiseliyim sizce yaptirmali miyim? Sizin sonuclariniz nasildi?

Ben 3 kere mastit oldum canım, sütüm çok geliyordu sağmadığım zamanlar iltihap olmuştu vs. O yüzden sana tavsiyem pahalı olmayan manuel olanlardan al, ben lansinohunkini kullanmıştım. Kızımda da hep cam biberon kullandım, onda da Dr.Browns öneririm, gazı önleyici bir mavi boru da var içinde, çok rahat etmiştim Şimdi aynı biberonu oğlum kullanacak inşallah. Sadece ucunu değiştiririm ( emme ucu da satılıyor 1-2-3 diye aylara göre )

Kızlar ikili test sonucum 1:833 cıktı doktorum gri zonda oldugumu soyledi. Fetal dna testi onerdi. Cok endiseliyim sizce yaptirmali miyim? Sizin sonuclariniz nasildi?
Hangi risk bu cnm? Bide ultrason bulguların nasıl

Ablam en iyisi diyince bende direk onlara gözümü kestirdim mama sandalyesine cok para vermeyi düşünmüyorum canim bebek arabasi iyi bisey alicam ins

Ben demir ilacını serum şeklinde damardan alıyorum canım, 3 ampül verdi doktorum, hem daha hızlı doluyor demir depoları tavsiye ederim, ilaçlar kabız da yapıyor
Bence varya tamamen kabizlik olayi bunye meselesi canim bende hap seklinde kullaniyorum hicbisi olmadi cok şükür yine ayni şeyi söylüyorum bol bol su icmek lazim

Ablam en iyisi diyince bende direk onlara gözümü kestirdim mama sandalyesine cok para vermeyi düşünmüyorum canim bebek arabasi iyi bisey alicam ins
Mama sandalyesi deyip geçme bence bizimki 3,5 yaşına kadar tepe tepe kullandı, sağlamdı neyseki dayımız almıştı Chicco’nun, 4 sene önce 400 tl civarıydı şimdi ne bilmiyorum, oğlum da ablasınınkini kullanır artık yatma pozisyonu bile vardı ve kademe kademe alçaltıp yükseltebiliyorsun

Bence varya tamamen kabizlik olayi bunye meselesi canim bende hap seklinde kullaniyorum hicbisi olmadi cok şükür yine ayni şeyi söylüyorum bol bol su icmek lazim
Su içmek konusunda çok haklısın Kaktüs gibiyim aklıma pek gelmez zorluyorum hep kendimi, ona rağmen pek kabız olmam, günde 2 kere söylemesi ayıp

Haklisin canım ben simdi boyle diyorum gider birsuru para veririm kesin

Su içmek konusunda çok haklısın Kaktüs gibiyim aklıma pek gelmez zorluyorum hep kendimi, ona rağmen pek kabız olmam, günde 2 kere söylemesi ayıp
Benim yamacimda 2lt lik sürahi hep var gunde 4 lt iciyorum cok sukur meyvede yiyorum kabizlik falan yok muz kabiz yapar derler hergun muz yiyorum cok sukur bisey olmuyor

Canımm çok üzüldüm, başın sağ olsun….umarım bu süreci çabuk atlatırsın, Allah sabır versin sana ve eşine….inşallah en kısa zamanda çok sağlıklı bir bebişin gelir annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…