Ben gece uykumdan kalkmayayım diye su bile içmezdim, evlenince eşim alıştırdı su içmeyeHaha ben gece yatiyorum tekrar kalkip su içiyorum dogal olarakta surekli uyanıyorumben hamilelikte cok iciyorum birde diyet yaparken cok içtim
Neden almayasın ki görümcen sonuçta, aş bence , herşeyi sıfırdan almaya gerek yok…Kızlar çevrenizden kullanılmış bebek ürünleri alacak mısınız? Görümcemle kardeş gibiyiz bebegin küvetini kullanmıyorum göğüs pompasını falan veririm sana dedi bizde onlara bebek arabası falan almıştık yardımlaşma olur hep aramızda. Ufak tefek şeyleri alsam mı sıfır mı alcaksınız herşeyi
Canim ben ablama ikili sut sağma makinesi almistim lansinoh onu bana yolladi mesela hatta hic biberon aldigi icin kullanmadigi iki biberonuyla onlari almicam mesela.ben alicam esim herseyi yeni alalim diyor ama o isin icinde olmadigi icin suan bi haber fiyatlardan sonra biliyorum iyiki almissin diyecekKızlar çevrenizden kullanılmış bebek ürünleri alacak mısınız? Görümcemle kardeş gibiyiz bebegin küvetini kullanmıyorum göğüs pompasını falan veririm sana dedi bizde onlara bebek arabası falan almıştık yardımlaşma olur hep aramızda. Ufak tefek şeyleri alsam mı sıfır mı alcaksınız herşeyi
Genelde ultrasonda sıkıntı yoksa sıkıntı çıkmıyor cnm ama içinin rahat etmesi için yaptır istiyorsanDown sendromu icin ikili test. Ultrason normaldi.
Haha aynenBen gece uykumdan kalkmayayım diye su bile içmezdim, evlenince eşim alıştırdı su içmeye2 bardak suyla günü kapattığımı bilirim, başka sıvı şeyler tüketince aklıma gelmiyordu sanırım ama çok yanlış, böbrekler için bol su içmeli ( kamu spotu gibi oldu )
Canim ben ramziden falan anlamam ama bebis bebimkinin tam tersi duruo ve icimden erkek gecti hayırlısı olsunMerhabaaa Bende Şubat annesiyim 13+5 cinsiyet tahmini alabilirmiyim veya hislerinizi teşekkürler
Canım bu değer aralığında bir yanlışlık olmasın ? Benim 1/480 mi neydi mesela , o zaman ben de mi gri zone’dayım yani ? Buradaki arkadaşların değerleri hep bu bahsettiğin aralıkta , bunda bir tuhaflık var, senin değerin aslında down sendrom riskinin çok az ihtimal olduğunu gösteriyor bana göre yani iyi çıkmış gibi ? 883’te 1 ihtimal demek olmuyor mu ? Kafam karıştı1:250 ve 1:1000 arası gri zonmus. Yani ne negatif ne pozitif. Benimki 1:883 yanlis yazmisim oncekinde. Agladım. Ben ilkinde yaptirmamistim bunda yaptiriyim dedim cok endiselendim. Burun kemigi var ensesi 2.00 . Yasim 29
Keşke benim de ablam olsaymış, kıskandımCanim ben ablama ikili sut sağma makinesi almistim lansinoh onu bana yolladi mesela hatta hic biberon aldigi icin kullanmadigi iki biberonuyla onlari almicam mesela.ben alicam esim herseyi yeni alalim diyor ama o isin icinde olmadigi icin suan bi haber fiyatlardan sonra biliyorum iyiki almissin diyecekablamdan kuvet takimini da alicam
Daha cok var tabi alışverişe ama hani ufaktan birşeyler alırsak olanı almam diye bakim dedimCanim ben ablama ikili sut sağma makinesi almistim lansinoh onu bana yolladi mesela hatta hic biberon aldigi icin kullanmadigi iki biberonuyla onlari almicam mesela.ben alicam esim herseyi yeni alalim diyor ama o isin icinde olmadigi icin suan bi haber fiyatlardan sonra biliyorum iyiki almissin diyecekablamdan kuvet takimini da alicam
Vala canim cok sukur ya kendi kendine surekli arastirinca kafam karisio ne derse aliyorumKeşke benim de ablam olsaymış, kıskandımne güzel yol gösterenin var, ben saf saf her şeyi kendi başıma öğrendim zira abim var ve evli değil
Bence al çünkü liste uzun almakla bitmiyor..Kızlar çevrenizden kullanılmış bebek ürünleri alacak mısınız? Görümcemle kardeş gibiyiz bebegin küvetini kullanmıyorum göğüs pompasını falan veririm sana dedi bizde onlara bebek arabası falan almıştık yardımlaşma olur hep aramızda. Ufak tefek şeyleri alsam mı sıfır mı alcaksınız herşeyi
Canım bu değer aralığında bir yanlışlık olmasın ? Benim 1/480 mi neydi mesela , o zaman ben de mi gri zone’dayım yani ? Buradaki arkadaşların değerleri hep bu bahsettiğin aralıkta , bunda bir tuhaflık var, senin değerin aslında down sendrom riskinin çok az ihtimal olduğunu gösteriyor bana göre yani iyi çıkmış gibi ? 883’te 1 ihtimal demek olmuyor mu ? Kafam karıştısonuçlarını al başka bir doktora daha görün canım, ensesi normal, burun kemiği de var, bence adam yanlış değerlendirdi ?
Kuzum bende sabah gittim yeni döndüm iş yerine. Aynen tedbir amaçlı yapılıyormuş. Tetanoz aşısı 20. haftada değil mi bana o zaman gel dedi.Berilyumm B Birmuhendisinruyasi P Poouh
Kızçeler şimdi sağlık ocağından geldim de idrarı herhangi bir enfeksiyon var mı diye bakıyolarmış benim de en cok kafama takılan konuyduBir de tetanoz aşısı yapıcam dedi sonuçları almaya gelince
Bende 20 diye biliyorumKuzum bende sabah gittim yeni döndüm iş yerine. Aynen tedbir amaçlı yapılıyormuş. Tetanoz aşısı 20. haftada değil mi bana o zaman gel dedi.
Sonucun yarın çıkar bence sor canım erken değil mi diye. Sorun olmasın sonra belki haftanı yanlış anlamıştır.Bende 20 diye biliyorum
Hosgeldin kader arkadaşım isim bulamamistik kiz ismi bulmak çok zor olunca ama bi soka uğramadı değil yalnız benim doktorum kesin değil değişebilir alışveriş yapma kimseye söyleme demisti uyarmıştı benihanımlar cinsiyeti öğrendikten sonra değişen oldumu. bize 12 haftalıkken kesinn kız dedi simdi kesin erkek dedi heryerini gösterdi farklı doktorlar söyledi ama ilk doktoruma sinir oldum kız ismi bile bulmuştum hazırdı şimdi erkek ismi arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?