evet canim ondada bir hafta istirahat etmiştim ve düzelmişti hatta doktor bana lekelenme olabilir sakın panik yapma dedi.İlk hamileliginde duzelmismiydi canım?
Büyük bi çoğunluğu yukarı çıkıyormuş zaten içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim.
İnşallah çok rahat geçiririz hmileligin ikinci döneminiGünaydın kızlarbi çoğumuz 2.trimestera girdi inşallah sıkıntısız Atlatırız, ınsallah Bulantilairmiz, sıkıntılarımız biter.. Allahın izniyle bebeklerimizin hareketlerini de hissetmeye başlayıp rahatlariz
Canım hiç korkma. Hormonlar ilk 3 ay çok yüksek oluyor, 3 aydan sonra belirtilerin çoğu gidiyor yada azalıyor. Benimde azaldı göğüs hassasiyetim ama bebeğim gayet sağlıklı ❤Kızlar dün akşamdan beri meme hassasiyetim çok çok azaldı sanki. 14. Haftamdayım. Benim başından beri ciddi meme hassasiyetim yoktu çok azdı zaten de, yine de biraz ürktüm. Bir şey yoktur di mi? Biraz evhamlıyım kusuruma bakmayın.
Erkek bebekte daha erken hissediliyor bence. ❤ keyfini çıkar bol bol bizde duyalım artık.Kızlar artık oğlumun kıpırdanmalarını, tekmelerini hissediyorum desem ?bu sabah kahvaltıdan sonra 3-4 defa tekmesini hissettim belirgin bir şekilde şaşırdım çünkü ilk hamileliğimde bunu hissetmem 19-20. Haftaları bulmuştu. 2.gebelikte daha erken hissediliyormuş , doğruymuş
Sağol cnm Allah razı olsun,iyi ki varsınız gerçekten çok iyi geliyorsunuz bana❤Yazarım tabi canım sende sıkma canını içini ferah tut
Süper çok sevindim buna 2 hafta sonra kontrol var. İçim rahat sayenizde Allah razı olsun hepimizden ❤evet canim ondada bir hafta istirahat etmiştim ve düzelmişti hatta doktor bana lekelenme olabilir sakın panik yapma dedi.
Süper çok sevindim buna 2 hafta sonra kontrol var. İçim rahat sayenizde Allah razı olsun hepimizden l
Güzel haberler alicaz Allahın izniyle cnm merak etme kocaman olmuşturKontrole geldim kızlar ölücem heyecandan kalbim ağzımda atıyor 1 aydır görmüyorum kuzumu neler yapacak bakalım uyaniktir inşallah
Ayy hadı bakalım haber ver çıkınca ❤Kontrole geldim kızlar ölücem heyecandan kalbim ağzımda atıyor 1 aydır görmüyorum kuzumu neler yapacak bakalım uyaniktir inşallah
benide 2 hafta sonra çağırdı Ins ozamana kadar geçmiş olacak sağlıkla bu süreci atlatacagizSüper çok sevindim buna 2 hafta sonra kontrol var. İçim rahat sayenizde Allah razı olsun hepimizden ❤
Çıkmıyorum canim evden zaten geceden beri çok yağıyor çıkılacak gibi değilSel mel dikkat et canım yaaa…Allah korusun, ölenlere de çok üzüldüm
Amin canim insAllah yardımcınız olsun canım bugün ve yarın devam edecek deniliyor inşallah bi hasar olmadan atlatır herkes
Canim hic kafana takma. Bende sen gibiyim seni cok iyi anliyorum. 13+6 yiz bugun doktora gittik gordum bebisi. Ama göğüs hassasiyetim bu hafta ciddi derecede azaldi suanda yok gibi bisey. Artik eskisi gibi olmayabiliyormuş. Ben hamileligim boyunca sürekli goguslerim kontrol ederek gecirdim
İnşallah çok rahat geçiririz hmileligin ikinci dönemini
Canım hiç korkma. Hormonlar ilk 3 ay çok yüksek oluyor, 3 aydan sonra belirtilerin çoğu gidiyor yada azalıyor. Benimde azaldı göğüs hassasiyetim ama bebeğim gayet sağlıklı ❤
Erkek bebekte daha erken hissediliyor bence. ❤ keyfini çıkar bol bol bizde duyalım artık.
Oğlumda 16 haftada net duyuyordum ama şimdi çok hafif hissediyorum emin olamıyorum o yüzden.
Ahahaha bizimki de artık oyleydi bende baya bi takip yaptim ama 6 ay falan yumurtlama görmedim ondan boşa kürek çektik gel dedigimde artik yumurtladin mi diye soruyordu ahahaBiz bu ovülasyon testleriyle 1,5 sene uğraştıkeşim kaçıyordu artık benden
Koku yok canım oyle yapiyorum suan disari çıkamıyorum hava duzelince bulabilirsem bakayim ona sagol canimPeynir kesiği gibiyse enfeksiyonun var ölü balık gibi kokusu varsa mantar canım.. yüzlerce kez yaşadım ikisinide Prof oldumdoktoruna gidene kadar bol bol limonlu su iç varsada hafiflesin en azından birde bulabilirsen yaban Mersini suyu iç hamileliklerde ilaç yerine öneriliyor bazı doktorlar tarafından idrar yolları için
İnşallah cnm haberleşelim mutlakabenide 2 hafta sonra çağırdı Ins ozamana kadar geçmiş olacak sağlıkla bu süreci atlatacagiz
Ya geçmiş olsun cnm ben kaçırmışım dikkat et kendine, Allah yardımcınız olsun..Çıkmıyorum canim evden zaten geceden beri çok yağıyor çıkılacak gibi değil
Güzel haberle gel cnm inşllahKontrole geldim kızlar ölücem heyecandan kalbim ağzımda atıyor 1 aydır görmüyorum kuzumu neler yapacak bakalım uyaniktir inşallah
Sağol canımYa geçmiş olsun cnm ben kaçırmışım dikkat et kendine, Allah yardımcınız olsun..
Bana doktorum miğde koruyucu verdi cnm istersen bi doktoruna sorKızlar iki gündür dehşet mide yanmam var, mide bulantılarım tam hafifledi derken kendimi ejderha gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?