2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İlk hamileliginde duzelmismiydi canım?
Büyük bi çoğunluğu yukarı çıkıyormuş zaten içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim.
evet canim ondada bir hafta istirahat etmiştim ve düzelmişti hatta doktor bana lekelenme olabilir sakın panik yapma dedi.

İnşallah çok rahat geçiririz hmileligin ikinci dönemini
Canım hiç korkma. Hormonlar ilk 3 ay çok yüksek oluyor, 3 aydan sonra belirtilerin çoğu gidiyor yada azalıyor. Benimde azaldı göğüs hassasiyetim ama bebeğim gayet sağlıklı ❤
Erkek bebekte daha erken hissediliyor bence. ❤ keyfini çıkar bol bol bizde duyalım artık.
Oğlumda 16 haftada net duyuyordum ama şimdi çok hafif hissediyorum emin olamıyorum o yüzden.

evet canim ondada bir hafta istirahat etmiştim ve düzelmişti hatta doktor bana lekelenme olabilir sakın panik yapma dedi.
Süper çok sevindim buna 2 hafta sonra kontrol var. İçim rahat sayenizde Allah razı olsun hepimizden ❤

canlarım teşekkür ederim sağ olun, içimi rahatlattınız...

Biz bu ovülasyon testleriyle 1,5 sene uğraştıkeşim kaçıyordu artık benden
Ahahaha bizimki de artık oyleydi bende baya bi takip yaptim ama 6 ay falan yumurtlama görmedim ondan boşa kürek çektik gel dedigimde artik yumurtladin mi diye soruyordu ahaha

Koku yok canım oyle yapiyorum suan disari çıkamıyorum hava duzelince bulabilirsem bakayim ona sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…