Ay çok teşekkür ederim içini rahatlattin.Cnm bisey olmaz insallah benim 9 ay öyleydi hic sorun olmadi sadece cok yorulunca kasik agrisi oluyordu o kadar. Ki bu haftalarda normal 20 haftada filan tam yukari cikmis olmasi gerekiyor.
Ciplakken belli ama kıyafet varken belli değil henüzKızlar karınlarınız çıkmaya basladımı bakalımbenim zaten hali hazırda bir göbişim var ama büyümeye basladı belli ediyor artık kendini
Doğru söylüyorsun en kötüsü yazıyor internette hep.Benim karnım çok çıktı, bayağıdır hamile pantolonu kullanıyorum. Hamile şortu, pijaması falan da aldım. Yazlık elbiselerim zaten boldu. Eski kıyafetler kalkmış oldu.
göbek çıkmasa da bir genişleme oluyor bel çevresinde, yavaş yavaş bol kıyafetlere geçilebilir
İnternete bakarsak baş ağrısı beyin tümörüne kadar gidiyor. Korkulacak bir şey olsaydı doktor uyarırdı.
Cinsel yaşantı mı? O da nee?Daha hic siftahımız yok,22 haftaya kadar kesinlikle yasakmis abi kardeş gibi yatıyoruz, yeter ki güzelce kucağıma alayım da geçici bi süreç neticede.
Benim de oluyor canım, ani göz kararması ve heryerin sallanıyormuş gibi bir hissiyat oluyor ama anlık hemen bir yere tutunuyorum. Hamilelik çizelgesinde kan dolaşımı ve damarlar bebeği beslemek için fazlalaşıyor bu durum ani baş dönmeleri ve göz kararmalarına neden oluyor yazıyordu. Bununla alakalıdır muhtemelenKızlar akşamüstü çok değişik bir şey oldu, tam yemek yapıyordum, buzdolabından salça alacaktım, kafamı rafa doğru kaldırdım, sağ kulağım bir anda çınladı ve başım döndü, ayakta dengemi zor sağladım, sağa sola gidip geldim ve gözlerim karardı gibi oldu, midem bulandı , hemen yere çöktüm düşmemek için, bayılmaktan korktum çokkızım da tv izliyordu , korkmasın diye seslenmek istemedim. Yemek yapmadan önce karnım guruldamıştı, biraz acıkmıştım ama yemeği yapayım da sonra atarım ağzıma bir şeyler dedim, erteledim. Tansiyonum düşmüş galiba di mi ? Sizin de hiç böyle oldu mu ? Bu bebeğime hamile kaldığım ay da başıma geldi bu sefer wc’deydim hamilelikten mi sizce yoksa tansiyon mu düşmüş ? Kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip geliyor o yüzden. Daha önce hiç de başıma gelmedi böyle bir şey
Allah yardımcınız olsun canım bugün ve yarın devam edecek deniliyor inşallah bi hasar olmadan atlatır herkesCanim ordu dayim ben simdiden cok yagiyor sel oluyor bazi yerlere bizim siteye bisey olacagini sanmiyorum merkezde degiliz ama hastaneye giden yolda sular baya yukselmis sel uyarilari yapiyorlar o yuzden gitmedim.oyle yapiyorum canım limon katip iciyorum simdi biraz daha iiyim ama yine agrim var bir sıkıntı olmaz ins
Kuzum olur mu öyle şey nerelerde okudun öyle bende bana aşağıda deyince araştırdım sadece yukarı çıkmazsa erken doğum yada sezeryan olunuyormus ama yüzde 90i çıktı benimki yukarı yazmisti o yüzden benimde içim rahat seninde rahat olsun emin ol ikimizinkide çıkacak Allah'ın izni ilePanik yapmiyim diyorum yok yapıma aykırı sakın olmakzamanla çıkar inşallah yukarı.
Öyle şeyler okudum ki nette,rahmi alınan mi dersin, mesanesi zedelenen mi... Ay Allah korusun yaa.
Markete makyajsız gitmeyen ben tepemdeki 5 yaşındaki çocukla bildiğin yüzüme krem süremiyorumKızlar iyi akşamlar yine bir sorum olacaktıBenim sorularımda hep kozmetik üzerine oluyo ama fikir almak için iyi oluyo Cildinize kil maskesi veya kozmetik herhangi bir maske, peeling yapıyor musunuz ? Vücuda da kese , peeling falan yapabiliomuyuz kafam de deli sorular
Biz bu ovülasyon testleriyle 1,5 sene uğraştıkYa yok sperm durdukca bayatlarmış bilmem ne dedikleri icin mecbur gün aşırı oluyordu birde dusun ben pco yum gec yumurtlama oluyor bazen hic yumurtlamiyirdum o takvimler bende is gormuodu duzensiz oldugu icin ovulasyon testleriyle takip yapiyordum beno ara eşimde bende çok yoğunduk artik işkence gibi geliyordu
Benim de tam enerjim yerine geldi diyorum gözlerimin içinden belli hoopppp 2 gün sonra mide bulantılarım başlıyorÇok fena baş ağrım var bugün üç dört gün geçmez yine biliyorum kendimi artık geçse su zorlu günler de tadını çıkarsak artık hamileliğin
Peynir kesiği gibiyse enfeksiyonun var ölü balık gibi kokusu varsa mantar canım.. yüzlerce kez yaşadım ikisinide Prof oldumYa doktor sallamadi bende bacak ve karın ağrısı yoktu bir iki gündür var ya ben gece bile kac kere uyanip su içen insanım acaba şeker mi var diyorum kafamda deli sorular ozel de olsa aninda test isterler
İnan aynı durumdayım canım ya bulantı nedense geçeceği yere artıyor sanki hiç birşey anlamadım bu durumdan dediğin gibi iki gün hafifliyor gibi galiba geçecek diyorum dört beş gün bir artıyor ki neye uğradığımi şaşıyorum resmen neyse inşallah bir uyanirizki bulantı falan yok keyfini süreriz bizdeBenim de tam enerjim yerine geldi diyorum gözlerimin içinden belli hoopppp 2 gün sonra mide bulantılarım başlıyor2 gün iyi 5 gün mahvoluyorum az kaldı az kaldı diye diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi
Bu bir prenses annesi, sağlıkla gelsin
Penti de deli indirim var iki beden büyük bol bol aldım bir kaç şey evde uzun süre kalınca pandemi de de aynısı oldu ev giyim alasım geliyor hamile kalınca da aldım çok rahat olduKızlar evde üzerinize ne giyiyorsunuz?Benim bol olan eşofman altlarım bile belimi sıkıyor sanki, üstelik çok göbeğim çıkmamasına rağmen lastik izi oluyor Hamile pijaması mı alsam acaba?
Ayyy lcw de onlinedan öyle güzel şeyler aldım kiiiiKızlar evde üzerinize ne giyiyorsunuz?Benim bol olan eşofman altlarım bile belimi sıkıyor sanki, üstelik çok göbeğim çıkmamasına rağmen lastik izi oluyor Hamile pijaması mı alsam acaba?
Minnak görünüyor bir şeylerKızlar karınlarınız çıkmaya basladımı bakalımbenim zaten hali hazırda bir göbişim var ama büyümeye basladı belli ediyor artık kendini
Valla bende melemen değil de domates sos kaynatacağım kışın çok rahat oluyorHayırlı akşamlar kızlar. Bugün bana bir deli cesareti geldi oturdum kışlık menemen yaptım. Ama sırtım belim ayrıldı resmen. Paşalarım da sağolsun yardım ettiler ama yine de işin büyüğü bendeydi. Neyse Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah...
Arkadaşım bana geçen bir stick getirdi baş ağrısı için mentollü bana iyi geldi ama evde değilim istersen adını yazarım eczaneden al damarlarım açıldı sanki ferahladımÇok fena baş ağrım var bugün üç dört gün geçmez yine biliyorum kendimi artık geçse su zorlu günler de tadını çıkarsak artık hamileliğin
3 kişi de aynısını söyledi. 11+larda şuan doktor söyledi. Kesin mi acabaBu bir prenses annesi, sağlıkla gelsin
Erkeklerin üç kısmı yukarı kalkık oluyor kızlarınki düz oluyor nub olayı bu şekilde ve nuba göre kız sizinki bence kesin gibi ama tabiki Allah bilir umarım gönlünüzden geçen olur3 kişi de aynısını söyledi. 11+larda şuan doktor söyledi. Kesin mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?