• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
0.35-4.94 normal değer aralığı benim tahlil sonucumda canım…2.66 çıkmış benim 1 ay öncekinde..seninki de normal ama yine de doktoruna sor emin olmak için 👍🏻
Bende baktım referans aralığında ama işte 1. Tremesterde şu olması gerekiyo falan diyolar ya o değere çok uzak o şaşırttı beni

Kuzum olur mu öyle şey nerelerde okudun öyle bende bana aşağıda deyince araştırdım sadece yukarı çıkmazsa erken doğum yada sezeryan olunuyormus ama yüzde 90i çıktı benimki yukarı yazmisti o yüzden benimde içim rahat seninde rahat olsun emin ol ikimizinkide çıkacak Allah'ın izni ile
Ah cnm inşallah. Doktora gidersen son gelişmeleri mutlaka yaz olur mu?

Kızlar aklıma bişey takıldı size de sorayım belki bilen birileri vardır.
Dün doktor kontrolünde kanama alanımın kaybolduğunu söyledi doktor. Tam sedyeden kalkacaktim ki plesenta rahim ağzını kapatmış zamanla yukarı çıkacak bebekle beraber ama şuanda aşağıda dedi. Ne güzel risk kalmadı die sevinmiştim bide bu çıktı. Netten bakıyorum bu haftalarda genelde böyle olur bebek büyüdükçe yukarı çıkar normal yerine gelirmiş.
Doktora da ayrı kızdım. Bana her detayı söylüyor,sonra önemli değil takma diyor. Zaten pimpirikli insanım bidaha kontrole gidene kadar üç buçuk atıyorum yaa.
canım hiç stres yapma dün aynı şeyi bana da dedi zamanla çıkarmış bu normal doğuma engel bir olaymış ilk hhamileliğimde de 12. haftada da doktorum aynı seyi söylemişti kendini yorma dedi is yerim için 10 gün rapor verdi bebek büyüdükçe yukarıya çıkacaktır.

İnan aynı durumdayım canım ya bulantı nedense geçeceği yere artıyor sanki hiç birşey anlamadım bu durumdan dediğin gibi iki gün hafifliyor gibi galiba geçecek diyorum dört beş gün bir artıyor ki neye uğradığımi şaşıyorum resmen neyse inşallah bir uyanirizki bulantı falan yok keyfini süreriz bizde🥰
İnşallah canım yaa 🤲oğlum da bukadar bulantımın olduğunu hatırlamıyorum, çok az olmuştu. Bu ama fena bi insanın tüm gün midesi bulanır mı😢 bakalım bugün neler bekliyor bizi 🤣

Günaydın kızlar💙💖bi çoğumuz 2.trimestera girdi inşallah sıkıntısız Atlatırız, ınsallah Bulantilairmiz, sıkıntılarımız biter.. Allahın izniyle bebeklerimizin hareketlerini de hissetmeye başlayıp rahatlariz💞

Günaydın kızlar💙💖bi çoğumuz 2.trimestera girdi inşallah sıkıntısız Atlatırız, ınsallah Bulantilairmiz, sıkıntılarımız biter.. Allahın izniyle bebeklerimizin hareketlerini de hissetmeye başlayıp rahatlariz💞
Günaydın canım 🥰inşallah inşallah şu bulantı, halsizlikler bi bitse de bebişlerimizin hareketlerini hissetmeye başlasak biran önce 🤲 hamile olduğumu sadece mide bulantımla hissediyorum, bulantım yoksa hamile olduğumu unutuyorum ben 🤣🤣

Günaydın canım 🥰inşallah inşallah şu bulantı, halsizlikler bi bitse de bebişlerimizin hareketlerini hissetmeye başlasak biran önce 🤲 hamile olduğumu sadece mide bulantımla hissediyorum, bulantım yoksa hamile olduğumu unutuyorum ben 🤣🤣
Aman baska sıkıntıların olmasın cnm gerçi bulantı cok sıkıntı ama, benim bazen ağrılarım oluyor mesela, doktoruma sordum normal rahim büyüyor dedi, hele ayakta kalayım biraz sonra bi süre yatınca geçiyor anca

Kızlar dün akşamdan beri meme hassasiyetim çok çok azaldı sanki. 14. Haftamdayım. Benim başından beri ciddi meme hassasiyetim yoktu çok azdı zaten de, yine de biraz ürktüm. Bir şey yoktur di mi? Biraz evhamlıyım kusuruma bakmayın. :(

Bende baktım referans aralığında ama işte 1. Tremesterde şu olması gerekiyo falan diyolar ya o değere çok uzak o şaşırttı beni
Endokrin doktoruna git mutlaka canım, tiroid değerlerinin gebelikte nasıl olması gerektiğini en iyi onlar bilir 👍🏻😉

Kızlar artık oğlumun kıpırdanmalarını, tekmelerini hissediyorum desem ? 😍 bu sabah kahvaltıdan sonra 3-4 defa tekmesini hissettim belirgin bir şekilde 😃 şaşırdım çünkü ilk hamileliğimde bunu hissetmem 19-20. Haftaları bulmuştu. 2.gebelikte daha erken hissediliyormuş , doğruymuş 😃

Kızlar artık oğlumun kıpırdanmalarını, tekmelerini hissediyorum desem ? 😍 bu sabah kahvaltıdan sonra 3-4 defa tekmesini hissettim belirgin bir şekilde 😃 şaşırdım çünkü ilk hamileliğimde bunu hissetmem 19-20. Haftaları bulmuştu. 2.gebelikte daha erken hissediliyormuş , doğruymuş 😃
Maşallaahh eminim çok güzel bir histir 😍😍

Yaaaaa 😍😍😍 bende hissetmek istiyorum nasıl anlaşılıyor ki bebek hareketi oldugu??? Benim bağırsaklar bebekten daha hareketli bu aralar. Ne güzel maşallah ya🥺🥰

Arkadaşım bana geçen bir stick getirdi baş ağrısı için mentollü bana iyi geldi ama evde değilim istersen adını yazarım eczaneden al damarlarım açıldı sanki ferahladım
Olur canım yazarsan bı alıp deneyeyim çok teşekkür ederim 💖

canım hiç stres yapma dün aynı şeyi bana da dedi zamanla çıkarmış bu normal doğuma engel bir olaymış ilk hhamileliğimde de 12. haftada da doktorum aynı seyi söylemişti kendini yorma dedi is yerim için 10 gün rapor verdi bebek büyüdükçe yukarıya çıkacaktır.
İlk hamileliginde duzelmismiydi canım?
Büyük bi çoğunluğu yukarı çıkıyormuş zaten içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim.

Kızlar dün akşamdan beri meme hassasiyetim çok çok azaldı sanki. 14. Haftamdayım. Benim başından beri ciddi meme hassasiyetim yoktu çok azdı zaten de, yine de biraz ürktüm. Bir şey yoktur di mi? Biraz evhamlıyım kusuruma bakmayın. :KK43:
Canim hic kafana takma. Bende sen gibiyim seni cok iyi anliyorum. 13+6 yiz bugun doktora gittik gordum bebisi. Ama göğüs hassasiyetim bu hafta ciddi derecede azaldi suanda yok gibi bisey. Artik eskisi gibi olmayabiliyormuş. Ben hamileligim boyunca sürekli goguslerim kontrol ederek gecirdim😃

İnşallah canım yaa 🤲oğlum da bukadar bulantımın olduğunu hatırlamıyorum, çok az olmuştu. Bu ama fena bi insanın tüm gün midesi bulanır mı😢 bakalım bugün neler bekliyor bizi 🤣
Canım iki oglumdada sonraki iki kaybımda bundada hep aynı bulantı ama bundaki tek fark prilam bulantı hapı sayesinde boğazımdan üç beş lokmada olsa yemek geçiyor ilk iki oglumda aç gezdim resmen üç dört ay😄evet bakalım canım neler olacak bugün😂

Back