Aynen canım. Sana da Allah kolaylık versin,afiyetle tüketin...Valla bende melemen değil de domates sos kaynatacağım kışın çok rahat oluyor
Benim bu hafta minicik şekillenmeye başladı. Henüz kilo almadım ama dar elbise falan giyince gebe olduğum belli gibi artık
15-16 dan sonra iyice BelirginleşirMinnak görünüyor bir şeylerbol giyersen belli değil de evde dar giyince anlaşılmıyor
Bende baktım referans aralığında ama işte 1. Tremesterde şu olması gerekiyo falan diyolar ya o değere çok uzak o şaşırttı beni0.35-4.94 normal değer aralığı benim tahlil sonucumda canım…2.66 çıkmış benim 1 ay öncekinde..seninki de normal ama yine de doktoruna sor emin olmak için
Ah cnm inşallah. Doktora gidersen son gelişmeleri mutlaka yaz olur mu?Kuzum olur mu öyle şey nerelerde okudun öyle bende bana aşağıda deyince araştırdım sadece yukarı çıkmazsa erken doğum yada sezeryan olunuyormus ama yüzde 90i çıktı benimki yukarı yazmisti o yüzden benimde içim rahat seninde rahat olsun emin ol ikimizinkide çıkacak Allah'ın izni ile
canım hiç stres yapma dün aynı şeyi bana da dedi zamanla çıkarmış bu normal doğuma engel bir olaymış ilk hhamileliğimde de 12. haftada da doktorum aynı seyi söylemişti kendini yorma dedi is yerim için 10 gün rapor verdi bebek büyüdükçe yukarıya çıkacaktır.Kızlar aklıma bişey takıldı size de sorayım belki bilen birileri vardır.
Dün doktor kontrolünde kanama alanımın kaybolduğunu söyledi doktor. Tam sedyeden kalkacaktim ki plesenta rahim ağzını kapatmış zamanla yukarı çıkacak bebekle beraber ama şuanda aşağıda dedi. Ne güzel risk kalmadı die sevinmiştim bide bu çıktı. Netten bakıyorum bu haftalarda genelde böyle olur bebek büyüdükçe yukarı çıkar normal yerine gelirmiş.
Doktora da ayrı kızdım. Bana her detayı söylüyor,sonra önemli değil takma diyor. Zaten pimpirikli insanım bidaha kontrole gidene kadar üç buçuk atıyorum yaa.
İnşallah canım yaaİnan aynı durumdayım canım ya bulantı nedense geçeceği yere artıyor sanki hiç birşey anlamadım bu durumdan dediğin gibi iki gün hafifliyor gibi galiba geçecek diyorum dört beş gün bir artıyor ki neye uğradığımi şaşıyorum resmen neyse inşallah bir uyanirizki bulantı falan yok keyfini süreriz bizde
Günaydın canımGünaydın kızlarbi çoğumuz 2.trimestera girdi inşallah sıkıntısız Atlatırız, ınsallah Bulantilairmiz, sıkıntılarımız biter.. Allahın izniyle bebeklerimizin hareketlerini de hissetmeye başlayıp rahatlariz
Aman baska sıkıntıların olmasın cnm gerçi bulantı cok sıkıntı ama, benim bazen ağrılarım oluyor mesela, doktoruma sordum normal rahim büyüyor dedi, hele ayakta kalayım biraz sonra bi süre yatınca geçiyor ancaGünaydın canıminşallah inşallah şu bulantı, halsizlikler bi bitse de bebişlerimizin hareketlerini hissetmeye başlasak biran önce hamile olduğumu sadece mide bulantımla hissediyorum, bulantım yoksa hamile olduğumu unutuyorum ben
Endokrin doktoruna git mutlaka canım, tiroid değerlerinin gebelikte nasıl olması gerektiğini en iyi onlar bilirBende baktım referans aralığında ama işte 1. Tremesterde şu olması gerekiyo falan diyolar ya o değere çok uzak o şaşırttı beni
Maşallaahh eminim çok güzel bir histirKızlar artık oğlumun kıpırdanmalarını, tekmelerini hissediyorum desem ?bu sabah kahvaltıdan sonra 3-4 defa tekmesini hissettim belirgin bir şekilde şaşırdım çünkü ilk hamileliğimde bunu hissetmem 19-20. Haftaları bulmuştu. 2.gebelikte daha erken hissediliyormuş , doğruymuş
YaaaaaKızlar artık oğlumun kıpırdanmalarını, tekmelerini hissediyorum desem ?bu sabah kahvaltıdan sonra 3-4 defa tekmesini hissettim belirgin bir şekilde şaşırdım çünkü ilk hamileliğimde bunu hissetmem 19-20. Haftaları bulmuştu. 2.gebelikte daha erken hissediliyormuş , doğruymuş
Olur canım yazarsan bı alıp deneyeyim çok teşekkür ederimArkadaşım bana geçen bir stick getirdi baş ağrısı için mentollü bana iyi geldi ama evde değilim istersen adını yazarım eczaneden al damarlarım açıldı sanki ferahladım
İlk hamileliginde duzelmismiydi canım?canım hiç stres yapma dün aynı şeyi bana da dedi zamanla çıkarmış bu normal doğuma engel bir olaymış ilk hhamileliğimde de 12. haftada da doktorum aynı seyi söylemişti kendini yorma dedi is yerim için 10 gün rapor verdi bebek büyüdükçe yukarıya çıkacaktır.
Canim hic kafana takma. Bende sen gibiyim seni cok iyi anliyorum. 13+6 yiz bugun doktora gittik gordum bebisi. Ama göğüs hassasiyetim bu hafta ciddi derecede azaldi suanda yok gibi bisey. Artik eskisi gibi olmayabiliyormuş. Ben hamileligim boyunca sürekli goguslerim kontrol ederek gecirdimKızlar dün akşamdan beri meme hassasiyetim çok çok azaldı sanki. 14. Haftamdayım. Benim başından beri ciddi meme hassasiyetim yoktu çok azdı zaten de, yine de biraz ürktüm. Bir şey yoktur di mi? Biraz evhamlıyım kusuruma bakmayın.
Yazarım tabi canım sende sıkma canını içini ferah tutAh cnm inşallah. Doktora gidersen son gelişmeleri mutlaka yaz olur mu?
Canım iki oglumdada sonraki iki kaybımda bundada hep aynı bulantı ama bundaki tek fark prilam bulantı hapı sayesinde boğazımdan üç beş lokmada olsa yemek geçiyor ilk iki oglumda aç gezdim resmen üç dört ayİnşallah canım yaaoğlum da bukadar bulantımın olduğunu hatırlamıyorum, çok az olmuştu. Bu ama fena bi insanın tüm gün midesi bulanır mı bakalım bugün neler bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?