• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar aklıma bişey takıldı size de sorayım belki bilen birileri vardır.
Dün doktor kontrolünde kanama alanımın kaybolduğunu söyledi doktor. Tam sedyeden kalkacaktim ki plesenta rahim ağzını kapatmış zamanla yukarı çıkacak bebekle beraber ama şuanda aşağıda dedi. Ne güzel risk kalmadı die sevinmiştim bide bu çıktı. Netten bakıyorum bu haftalarda genelde böyle olur bebek büyüdükçe yukarı çıkar normal yerine gelirmiş.
Doktora da ayrı kızdım. Bana her detayı söylüyor,sonra önemli değil takma diyor. Zaten pimpirikli insanım bidaha kontrole gidene kadar üç buçuk atıyorum yaa.
Cnm bisey olmaz insallah benim 9 ay öyleydi hic sorun olmadi sadece cok yorulunca kasik agrisi oluyordu o kadar. Ki bu haftalarda normal 20 haftada filan tam yukari cikmis olmasi gerekiyor.

Ne zamandır kıpırdama oluyodu peki cnm? Diyorum ne zaman tekme aticak yakışıklı oglum💙
İlk gebelikte 16. Haftadan sonra olur diyorlar ama ben 18 de sert bir tekme ile hissetmeye başlamıştım kızımı😂🥰 bunda da dün gece hafif bir tekme oldu gibi ama bilemedim daha erken sanki arada kasılma gibi hissediyorum şimdilik

Kızlar evde üzerinize ne giyiyorsunuz? 🙈 Benim bol olan eşofman altlarım bile belimi sıkıyor sanki, üstelik çok göbeğim çıkmamasına rağmen lastik izi oluyor 😢 Hamile pijaması mı alsam acaba?🤷🏻‍♀️
Ödem oluşmuş olabilir canım boş su iç o izler o yüzden çıkar. 1 2 beden büyük eşofman altı alabilirsin ya da ince kumaştan efil efil pantolonlar var onları tercih edebilirsin.

Ne zamandır kıpırdama oluyodu peki cnm? Diyorum ne zaman tekme aticak yakışıklı oglum💙
Benim net şekilde belli oldu geçtiğimiz günlerde. Gece yatarken birden kıpırtı hissettim tam ortada titreşim gibi. Hemen elimi koydum resmen kıpırdadı 3-4 kez 😊 sonra hep hissetmek istedim tabi ama nerdeeee :KK51:

Kızlar karınlarınız çıkmaya basladımı bakalım 😍 benim zaten hali hazırda bir göbişim var ama büyümeye basladı belli ediyor artık kendini😊

Hayırlı akşamlar kızlar. Bugün bana bir deli cesareti geldi oturdum kışlık menemen yaptım. Ama sırtım belim ayrıldı resmen. Paşalarım da sağolsun yardım ettiler ama yine de işin büyüğü bendeydi. Neyse Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah...

İyi geceler kızlar yaaa bende sanki ufak bi tekne hissettim çok güzeldi 3. Olmasına rağmen çok heyecanlı özlemişim o hissi bağırsaklarım çok hareketli o yüzden anlYamam diye çok umursamıyordum karnımdan gelen hareketleri ama bu başkaydı hiç gaz falan değildi sırt üstü yatarken hissettim ama sonra gerisi gelmedi

Kızlar karınlarınız çıkmaya basladımı bakalım 😍 benim zaten hali hazırda bir göbişim var ama büyümeye basladı belli ediyor artık kendini😊
Benim çok belirgin değil çok hafif var hala eski kotlarımı giyebiliyorum ama oturunca rahatsız ediyor düğme açıyorum

İlk gebelikte 16. Haftadan sonra olur diyorlar ama ben 18 de sert bir tekme ile hissetmeye başlamıştım kızımı😂🥰 bunda da dün gece hafif bir tekme oldu gibi ama bilemedim daha erken sanki arada kasılma gibi hissediyorum şimdilik
Ay inşallah en yakın zamanda hissederiz de Rahatlariz biraz, gerçi ben kendimi tanıyorum o zamanda aksama kadar elimi karnima koyar beklerim, hareket etmezse stres yaparım 😀

Benim net şekilde belli oldu geçtiğimiz günlerde. Gece yatarken birden kıpırtı hissettim tam ortada titreşim gibi. Hemen elimi koydum resmen kıpırdadı 3-4 kez 😊 sonra hep hissetmek istedim tabi ama nerdeeee :KK51:
Ay süpermiş darısı başımıza☺️ olur inşallah ya zamanla daha cok

Kızlar evde üzerinize ne giyiyorsunuz? 🙈 Benim bol olan eşofman altlarım bile belimi sıkıyor sanki, üstelik çok göbeğim çıkmamasına rağmen lastik izi oluyor 😢 Hamile pijaması mı alsam acaba?🤷🏻‍♀️
Benim karnım çok çıktı, bayağıdır hamile pantolonu kullanıyorum. Hamile şortu, pijaması falan da aldım. Yazlık elbiselerim zaten boldu. Eski kıyafetler kalkmış oldu.
göbek çıkmasa da bir genişleme oluyor bel çevresinde, yavaş yavaş bol kıyafetlere geçilebilir 😊
Panik yapmiyim diyorum yok yapıma aykırı sakın olmak😐 zamanla çıkar inşallah yukarı.
Öyle şeyler okudum ki nette,rahmi alınan mi dersin, mesanesi zedelenen mi... Ay Allah korusun yaa.
İnternete bakarsak baş ağrısı beyin tümörüne kadar gidiyor. Korkulacak bir şey olsaydı doktor uyarırdı.

Canım yarına daha da rahatlarsın korkma ben antibiyotik kullanırken bile 3 4 gün sonra geçmişti bacaklarımın ağrısı enfeksiyon kesin senin abart suyu eğer miden bulanmıyorsa hatta 3 sise büyük serum verdiler tuvalete çıktıkça o sekilde rahatladım korkma o kadar hem kanama hem enfeksiyonum vardi haftası küçükken çok sağlıklıydi bebeğim sen üzerine düşeni yap doktora gidene kadar
Ya acile gidecektim ama sel uyarilari yapildigi icin gitmedim idrar tahlili yapayim demistim neyse hayirlisi pazartesine az kaldi.iciyorum canim bulanmiyor şükür zaten susuyorum baya bi

Az kalmış cnm iyi sevindim senin için.. Magnezyum eksikliği falan da olabilir belki, multivitamin verdi bana doktorum, icinde magnezyum var bende bi hafta kullanicam gecmezse yazicam doktoruma
Olabilir canım inş sıkıntı olmasinda bakalim dr ne diyecek

Ya acile gidecektim ama sel uyarilari yapildigi icin gitmedim idrar tahlili yapayim demistim neyse hayirlisi pazartesine az kaldi.iciyorum canim bulanmiyor şükür zaten susuyorum baya bi
Sizde mi risk altındasınız canim içine de limon damlat korkma ciddiye bile almıyorlar doktorlar enfeksiyon dedik diye umursamiyorlar bile sen gidinceye kadar endişelenme ama git mutlaka pazartesi

Sizde mi risk altındasınız canim içine de limon damlat korkma ciddiye bile almıyorlar doktorlar enfeksiyon dedik diye umursamiyorlar bile sen gidinceye kadar endişelenme ama git mutlaka pazartesi
Canim ordu dayim ben simdiden cok yagiyor sel oluyor bazi yerlere bizim siteye bisey olacagini sanmiyorum merkezde degiliz ama hastaneye giden yolda sular baya yukselmis sel uyarilari yapiyorlar o yuzden gitmedim.oyle yapiyorum canım limon katip iciyorum simdi biraz daha iiyim ama yine agrim var bir sıkıntı olmaz ins

Back