Canım yarına daha da rahatlarsın korkma ben antibiyotik kullanırken bile 3 4 gün sonra geçmişti bacaklarımın ağrısı enfeksiyon kesin senin abart suyu eğer miden bulanmıyorsa hatta 3 sise büyük serum verdiler tuvalete çıktıkça o sekilde rahatladım korkma o kadar hem kanama hem enfeksiyonum vardi haftası küçükken çok sağlıklıydi bebeğim sen üzerine düşeni yap doktora gidene kadarBende basladim canim ama ayagim ve karnim daha da agrimaya basladi anlamadim bugun baya da su ictim bebeğim ins iyidir cok korkuyorum. Cok fena ozellikke bacaklarım cok agriyor
Varıs görüntüden belli olmaz mi amaYa bi de bu zamanlarda varis mi ne oluomus acaba oyle bisey mikiins canim inş hemen kotu dusunup stres yapiyorum bu daha cok etkiliyor beni pazartesi randevum var doktora soylicem
11+ larda cinsel organlar çıkıyor mu ben hiçbir şey göremiyorum çünküCnm nubtan anlamiyorum ama bu fıstık sanki kiz gibi geldi annesisağlıkla gelsin bebiş doktor tahminde bulundumu sana gittiginde canim
Çok teşekkür ederimAlya❤❤ Ayy çok severim bu ismi adıyla yaşasın çok kibar bir kız olacağı isminden belli🏵
Ya benim ölçü olarak karnım büyümedi ama azıcık bile sıkan bişey giyemiyorum, inanılmaz baskı oluyo rahatsız ediyor, illa rahat lastikli bişey olacak hiç baskı olmıycakKızlarr kızlarr hiç bi pantolonum olmuyo şimdiden kilo aldım bir de iğne oluyorum iyice göbeğim şişeşim de aşırı kıskançtır karışır kıyafetlerime, ay dedim hamilelikte tayt en rahatıymış artık tayt giycem dedim hala içerden bana söylenio konuşuo çok komik ya tulum giy elbise giy dio bana Allahım bide bunla mücadele veriyorum
Amiinn inşallahÇok teşekkür ederimSizinki ve cümlemizinki inşallah sağlıkla doğsunlar, adlarıyla mutlu mesut yaşasınlar
Canim bazi doktorlar görüp söylüyor cinsiyeti ama genelde kiz cocukalrla erkek cocuklarinki hemen hemen ayni oluyor o haftalarda11+ larda cinsel organlar çıkıyor mu ben hiçbir şey göremiyorum çünkü
Yok canım benim ki azıcık geriden geliyor günü. Doktora sorduğumda geç döllenme olmuştur muhtemelen dedi.
15 gün sonra ikili testin kan sonucu çıkınca doktor cinsiyetine de bir bakalım dedi ama yine söylemeyebilir. Herhalde 16. Haftada öğreneceğim. Yine de inşallah 2 hafta sonra öğrenirim
Kiz takma kafana herseyiKızlar aklıma bişey takıldı size de sorayım belki bilen birileri vardır.
Dün doktor kontrolünde kanama alanımın kaybolduğunu söyledi doktor. Tam sedyeden kalkacaktim ki plesenta rahim ağzını kapatmış zamanla yukarı çıkacak bebekle beraber ama şuanda aşağıda dedi. Ne güzel risk kalmadı die sevinmiştim bide bu çıktı. Netten bakıyorum bu haftalarda genelde böyle olur bebek büyüdükçe yukarı çıkar normal yerine gelirmiş.
Doktora da ayrı kızdım. Bana her detayı söylüyor,sonra önemli değil takma diyor. Zaten pimpirikli insanım bidaha kontrole gidene kadar üç buçuk atıyorum yaa.
birçoğu zmaanla yukarı cıkıyor diye biliyorum canım canını sıkma doktoruna da daha ayrıntılı sor olmadı. için rahatlasınKızlar aklıma bişey takıldı size de sorayım belki bilen birileri vardır.
Dün doktor kontrolünde kanama alanımın kaybolduğunu söyledi doktor. Tam sedyeden kalkacaktim ki plesenta rahim ağzını kapatmış zamanla yukarı çıkacak bebekle beraber ama şuanda aşağıda dedi. Ne güzel risk kalmadı die sevinmiştim bide bu çıktı. Netten bakıyorum bu haftalarda genelde böyle olur bebek büyüdükçe yukarı çıkar normal yerine gelirmiş.
Doktora da ayrı kızdım. Bana her detayı söylüyor,sonra önemli değil takma diyor. Zaten pimpirikli insanım bidaha kontrole gidene kadar üç buçuk atıyorum yaa.
Demekki teori yalanBenim sağda ama erkek
Okyanus diye isim gördüm duydum varBenimki begenip begenmedigini söyler isimlere yorum yapar mesela ada desem yok okyanus der oyle garip yorumlari oluyor
İnşallahCanim bazi doktorlar görüp söylüyor cinsiyeti ama genelde kiz cocukalrla erkek cocuklarinki hemen hemen ayni oluyor o haftalarda
Sağlıklı olsunda cnm geriden gelsin yetisir annesi o hemen inşllah haftasina
Benim doktorda 16. Haftada net soylerim dedi ama yinede bir tahminde bulunmustu
Benimde öyleymiş canım ama rahim agzini kapatmış demedi biraz aşağıda dedi cinsel ilişkiye sakın girme dedi bende tamam dedim netten baktım bir çoğunun çıkmış yukarı ağır kaldırma dinlen bol bol düzelir inşallah çok sıkıntı yapmaKızlar aklıma bişey takıldı size de sorayım belki bilen birileri vardır.
Kiz takma kafana herseyibizim gelinede sana dedigi gibi demisti sonraki kontrolde herşey yolunda dedi . Allahin izniyle saglikla gelecek inşllah prensesin annesi
birçoğu zmaanla yukarı cıkıyor diye biliyorum canım canını sıkma doktoruna da daha ayrıntılı sor olmadı. için rahatlasın
Panik yapmiyim diyorum yok yapıma aykırı sakın olmakBenimde öyleymiş canım ama rahim agzini kapatmış demedi biraz aşağıda dedi cinsel ilişkiye sakın girme dedi bende tamam dedim netten baktım bir çoğunun çıkmış yukarı ağır kaldırma dinlen bol bol düzelir inşallah çok sıkıntı yapma
Ay inşallah ya.genelde böyle olur sonra düzelir dedi benim doktorum da.çok teşekkür ederim.adzeynep merak etme bana da doktor 12.hafta kontrolünde demişti aşağıda ama bu haftalarda olması gereken yer zaten bu seviyeler. Diğer haftalarda yukarı çıkmış olucak dedi. Zaten göbek de o zaman yuvarlaşmaya başlıyor tam hamile göbüşüne dönüyor
Az kalmış cnm iyi sevindim senin için.. Magnezyum eksikliği falan da olabilir belki, multivitamin verdi bana doktorum, icinde magnezyum var bende bi hafta kullanicam gecmezse yazicam doktorumaYa bi de bu zamanlarda varis mi ne oluomus acaba oyle bisey mikiins canim inş hemen kotu dusunup stres yapiyorum bu daha cok etkiliyor beni pazartesi randevum var doktora soylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?