2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hadi ya . Ben de niye ben bulantı yaşamıyorum niye uyku basmıyo diye dolanıyorum ortalarda

Hayirli olsun cnm gebeligin bende kan sulandirici kullaniyorum senin kaç cnm
Sağlıkla bebeğini kucagina alirsin bol bol dinlen kalma cnm insllah bu süreci hemen atlatirsin

Yaaa bu ne güzel bir mucize bebek maşallah sağlıkla doğsun annesi, belki kız olur, 3 oğlandan sonra iyi gelir

not : 4 yaşında bir prenses annesi

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Acaba yaşınız kaç ? maşallah bir anda 6 kişilik bir aile olacaksınız belki de ikiz olursa

Hayirli olsun cnm gebeligin bende kan sulandirici kullaniyorum senin kaç cnm
Sağlıkla bebeğini kucagina alirsin bol bol dinlen kalma cnm insllah bu süreci hemen atlatirsin
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı öğrendiğim gün başladım inş sağlıkla dünyaya gelirler hepsi

Hayırlı olsun inşallah Allah gönlünüze göre sağlıklı bir prenses nasip etsin

Acaba yaşınız kaç ? maşallah bir anda 6 kişilik bir aile olacaksınız belki de ikiz olursa
34 yasindayim canim. Aminn insaAllah. Ben kimseye kesinlesmeden soylemeyi dusunmuyodum esimede soyledim ama herkese ikiz diyo. Rabbim hayirlisini saglikla nasip etsin insaAllah

Kizlar bana acil bakin lütfennn bugün adet günüm kahverengi leke gelmis ama öyle damla damla degil günlük pede akinti gibi bugün sabah da test yaptim ben koyulasmisti test ilk defa yasiOrum suan cok kötüyümm
maşallah :) sağlıkla kavuşun inşallah.adetin kaçıncı günü öğrendiiniz
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı öğrendiğim gün başladım inş sağlıkla dünyaya gelirler hepsi
merhaba..sağlıklı hamilelikleriniz olsun :) kan sulandırıcı kaçıncı gün başladınız kaç mg

Canim en üstte takip et butonu var ona basarsan bildirim gelir.
Ya inşallah cnm sağlıkla hayirla salihalardan bir kizin olur yani ikiz kizinsali günü güzel haberini bekliyoruz cnm
İnsaAllah canimmm aminnn aminnn Rabbim sanada yakisikli bir prens nasip etsin. Burdan sevinclerimizi paylasmamizida nasip etsin Kan verdinmi bida kan degerin artis nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…