2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bulantım yok diyodum bir iki gün önce acaba bişiler yolunda gitmiyomu diye soruyodum. Resmen aranıyomusum ve kasınıyomusum. İgrenc bir şekilde sabahları mide yanması ve bulantısı oluyor. Mideniz bulanmıyosa sakın üzülmeyin. Benim gibi çağırmayın. 6. Haftaya girdim ve süprizzzz. Gerçekten iğrenç birşeymiş
Hadi ya 😅. Ben de niye ben bulantı yaşamıyorum niye uyku basmıyo diye dolanıyorum ortalarda 🤣

Sağlam pkosluyum ona rağmen bu beşinci gebeliğim ne yazık ki iki düşük bir kürtajım oldu ve birde üç yaşında kızım var ❤️ cuma akşamı 56.000 beta ile gebe olduğumu öğrendim hemen oksapar iğneye başladık inşallah bu sefer kızımın kardeşi bizi bırakmaz ❤️ hayırla sağlıkla gelsin bebişleriniz 💐 ve ne yazık ki kesenin etrafında kanama alanı var üç aya kadar yatacağım yine riskli gebelik..dua bekliyorum tüm anne adayları için
Hayirli olsun cnm gebeligin bende kan sulandirici kullaniyorum senin kaç cnm
Sağlıkla bebeğini kucagina alirsin bol bol dinlen kalma cnm insllah bu süreci hemen atlatirsin🤲

Merhaba 2022 Şubat anneleri aranıza dün itibariyle katıldığımı öğrendim. 38 yaşındayım ve 4. Bebeğim. Benim hikayem biraz karışık erken menopoz ile mücadele ederken ve 1.5 ay önce menopoza girmişsin denildikten sonra dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hala sokun etkisindeyim 3 oglum var büyük oğlum liseye gidiyor.
Yaaa bu ne güzel bir mucize bebek 🥰 maşallah 💕 sağlıkla doğsun annesi, belki kız olur, 3 oğlandan sonra iyi gelir 😄

not : 4 yaşında bir prenses annesi 🤗

Sağlam pkosluyum ona rağmen bu beşinci gebeliğim ne yazık ki iki düşük bir kürtajım oldu ve birde üç yaşında kızım var ❤️ cuma akşamı 56.000 beta ile gebe olduğumu öğrendim hemen oksapar iğneye başladık inşallah bu sefer kızımın kardeşi bizi bırakmaz ❤️ hayırla sağlıkla gelsin bebişleriniz 💐 ve ne yazık ki kesenin etrafında kanama alanı var üç aya kadar yatacağım yine riskli gebelik..dua bekliyorum tüm anne adayları için
Hayırlı olsun canım 💕 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤩

Guzel Annişler bana bildirim gelmiyor actigimda bir suru bildirim vardi ama su kisi durum guncellemesi paylasti seklinde. Topige girince gördüm mesajlari eger bana yazilmis mesaj varda gormediysem kusuruma bakmayin. Hepimiz saglikla alalim yavrularimizi insaAllah kucagimiza. Bu arada iki tane oglusum var. Birde kizimiz olur belki diye ucuncuye niyetlendik. İnsan iki meyvadanda tatmak istiyor. Biz isteriz ama Rabbim yeterki hayirlisini saglikla nasip etsin. Sali yazacagim ikizmi hala bakalim😍😍🌸🌸🤲🤲
Acaba yaşınız kaç ? 🥰 maşallah bir anda 6 kişilik bir aile olacaksınız belki de ikiz olursa 🤗

Merhaba 2022 Şubat anneleri aranıza dün itibariyle katıldığımı öğrendim. 38 yaşındayım ve 4. Bebeğim. Benim hikayem biraz karışık erken menopoz ile mücadele ederken ve 1.5 ay önce menopoza girmişsin denildikten sonra dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hala sokun etkisindeyim 3 oglum var
Hayirli olsun cnm gebeligin bende kan sulandirici kullaniyorum senin kaç cnm
Sağlıkla bebeğini kucagina alirsin bol bol dinlen kalma cnm insllah bu süreci hemen atlatirsin🤲
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı öğrendiğim gün başladım inş sağlıkla dünyaya gelirler hepsi🙏🏻

Merhaba 2022 Şubat anneleri aranıza dün itibariyle katıldığımı öğrendim. 38 yaşındayım ve 4. Bebeğim. Benim hikayem biraz karışık erken menopoz ile mücadele ederken ve 1.5 ay önce menopoza girmişsin denildikten sonra dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hala sokun etkisindeyim 3 oglum var büyük oğlum liseye gidiyor.
Hayırlı olsun inşallah 🌸 Allah gönlünüze göre sağlıklı bir prenses nasip etsin 😍

Acaba yaşınız kaç ? 🥰 maşallah bir anda 6 kişilik bir aile olacaksınız belki de ikiz olursa 🤗
34 yasindayim canim. Aminn insaAllah. Ben kimseye kesinlesmeden soylemeyi dusunmuyodum esimede soyledim ama herkese ikiz diyo. Rabbim hayirlisini saglikla nasip etsin insaAllah🤲🥰

Kizlar bana acil bakin lütfennn bugün adet günüm kahverengi leke gelmis ama öyle damla damla degil günlük pede akinti gibi bugün sabah da test yaptim ben koyulasmisti test ilk defa yasiOrum suan cok kötüyümm
maşallah :) sağlıkla kavuşun inşallah.adetin kaçıncı günü öğrendiiniz
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı öğrendiğim gün başladım inş sağlıkla dünyaya gelirler hepsi🙏🏻
merhaba..sağlıklı hamilelikleriniz olsun :) kan sulandırıcı kaçıncı gün başladınız kaç mg

Canim en üstte takip et butonu var ona basarsan bildirim gelir.
Ya inşallah cnm sağlıkla hayirla salihalardan bir kizin olur yani ikiz kizin😉🥰sali günü güzel haberini bekliyoruz cnm 🤲
İnsaAllah canimmm aminnn aminnn 🤲 Rabbim sanada yakisikli bir prens nasip etsin. Burdan sevinclerimizi paylasmamizida nasip etsin🤲 Kan verdinmi bida kan degerin artis nasil 🥰

X